Zamolio bi nekog od strucnjaka za objasnjenje i pomoc...vrlo cudan problem prenosa slike sa AV resivera Denon avr x-1000 na Samsung tv serie F7000...oboje je kupljeno novo....radilo ok vrlo kratko vremena,mislim da to mogu povezati sa udarom groma u blizini kuce...poslije odredjenog vremena kad sam htjeo uci u meni od Denona vidim da nema konekcije sa hdmi....ali zvuk i sve ostalo radi sasvim normalno preko hdmi,kao i funkcija automatskog gasenja i paljenja (ANYNET HDMI+CEC KONTROL)....(znaci sve radi osim slike koju denon salje na tv) probam bezbroj kombinacija i utvrdim da je problem do resivera....bio je pod garanciom i popravljen je....donesem kuci spojim na tv kad i sad prepozna hdmi promjeni boju ekrana na tv ali opet slike nema....probam denon na dva druga samsung tv-a i radi sasvim normalno sve....probam spojiti laptop preko hdmi na svoj tv i sve radi ok....ocigledno je sad sve ispravno ali vise nece da radi ovaj tv i resiver zajedno uparu....a u svim drugim kombinacijama rade.....da li je ko imao ovakav problem,je li moguce da isti hdmi port ima neki protokol koji moze biti ostecen za odredjen izvor ?????
HVALA !