Windows movie maker 2.6 zvuk problem

poruka: 8
|
čitano: 5.028
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Instalirao sam Windows movie maker 2.6 (7 mb) na Visti, sve radi OK samo što kad stavim muziku kvaliteta je užasna, sve pišti.

Ako tko zna kako da to popravim, hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows movie maker 2.6 zvuk problem

na koji način pišti, da li sva glazba "pišti", da li pišti u prijektu ili u fileu koji je exportan? imaš li instalirane najnovije codece? osim toga postoji more boljih programa od movie makera.

15 godina
neaktivan

Jednostavno je kvaliteta zvuka UŽASNA, kao na radiju iz drugog svjetskog rata. Movie Maker mi je najdraži jer je TOTALNO jednostavan i besplatan. Nema onih trial i ostalih gluposti. Reci mi neki program ako znaš da je 100% besplatan i da je jednostavan.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam video i ubacim mp3 pismu i ona užasno zvuči, bez obzira koja pisma, Imam sve nove kodeke. I "pišti" dok editiram video i u konačnom fajlu. koji ti koristiš program? Jel znaš kako ovo popravit?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 22:08 (Z_interactive).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows movie maker 2.6 zvuk problem

sto posto bespalatan ne znam jer ne koristim takve programe, ja inače radim sa adobe premiere cs4..ali movie maker ti je i TOTALNO ograničen s mogućnostima, od same obrade pa do kvalitete exporta. mislim, wmm je ok program ako si početnik, ali zašto ne težiti nečemu što ima više opcija i mogućnosti. kao što rekoh, možda ti trebaju codeci, a pogotovo ffd-show, jer znam da fa wmm koristi, da li imaš to instalirano?

eto pretekao si me s odgovorom, ako nije do codeca, onda ne znam što je. možda neka greška u njegovim postavkama, hm, ne znam..

evo probaj si nabaviti adobe premiere elements, wmm se ne može uspoređivati s njim niti u snovima ili corel x3, jednostavniji je od premirere elements ali opet dovoljno jak i sposoban.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 22:13 (robisierra92).
15 godina
protjeran

Hmmm fkt neznam klikni 'Save to my Computer'' i kada te bude pitao za kvalitetu odaberi najveću jel sa svim MP3-cama radi tako loše

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sklepao sam svega 2-3 videa sa Movie Makerom iz Win Xp, nisam imao nekih problema sa mp3, ali program je katastrofalno nestabilan.

Sada povremeno koristim Sony Vegas, trial verziju od 30 dana. Dovoljno da se sklepa par videa za badava.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Riješio sam problem, pa ako nekome pomogne :

Pokrenete Movie Maker i odaberete Tools, Options, ffdshow Audio Decoder isključite i zvuk je OK.
I da imam Windows 7 a ne Vistu, lol. Ovaj 2.6 je sa Viste a Win7 imaju nekakav Live Movie Maker pa sam pomiješao.
Uglavno koristim ga jer je full jednostavan i besplatan.
Na BUG DVU-u ima tona programa ali nisu besplatni.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice