Više AVI file-ova u jedan

poruka: 6
|
čitano: 5.858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Znaći zanima me provjereni program koji će bez gubitka kvalitete slike i orginalne rezolucije spojiti više AVI file-ova u jedan te također pomoću kojeg ću moći ubaciti mp3 video zapis. Ne zanimaju me nikakvi video editori, nego više program koji sliči ovome, ovaj odradi savršeno enkodiranje videa no jedini problem je što ne mogu spojiti više AVI-a u jedan kao niti spojiti mp3 u taj video. Probao sam dosta programa koji mogu napraviti ovo što tražim no uvijek se pojavi određeni gubitak slike ili ne mogu ostaviti orginalnu rezoluciju, a to mi je jako bitno.

Pregledao sam teme na forumu no nisam pronašao niti jednu sličnu mojoj, ako slučajno postoji molim da me netko uputi s linkom na istu. Hvala

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Virtualdubmod ti može sve to i puno više...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 18:36 (Schumix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Više AVI file-ova u jedan

Evo isprobao sam program koji si mi preporučio te sam pogledao malo tutoriale po net. Skužio sam kako namjestiti postavke za kvalitetu slike, no nigdje nisam pronašao kako povezati više avi i mp3 file-ova u jedan. Na preporuku frenda sam se odlučio za PowerDirector Ultra v7 i prezadovoljan sam. Ima podršku za razne codec-e, podržava i HD. Za razliku od Adobe Premier Pro CS4 koji je ogroman i zahtijeva malo više razumjevanja da bi se napravilo nešto kvalitetnije, PDU 7 ima jako jednostavno sučelje i nije ogroman, a uz to je jako kvalitetan video editor.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
14 godina
neaktivan

Imam pitanje. Skinuo sam sa youtubea jedan video koji je tamo u 10 nastavaka ,sve to sam prebacio u .avi ,ali sad me zanima kako da tih 10 nastavaka spojim u jedan film. Imam AVI video jonier ali mi neželi spojit??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Markk kaže...

Imam pitanje. Skinuo sam sa youtubea jedan video koji je tamo u 10 nastavaka ,sve to sam prebacio u .avi ,ali sad me zanima kako da tih 10 nastavaka spojim u jedan film. Imam AVI video jonier ali mi neželi spojit??

jel može netko pomoć?

17 godina
Markk kaže...
Markk kaže...

jel može netko pomoć?

eo brate google cini cuda,probaj s ovim http://www.ehow.com/how_5897440_join-multiple-video-files.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice