Pozdrav.Imam problem kada učitavam neku videodatoteku u VDM.Stavio sam slike.U čemu je problem i što trebam dodat/uradit kako bi mi i recimo otvarao flv datoteke ako je to moguće.Imam instaliran K-Lite Codec pack 4.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vdub je mpeg2 editor koliko znam!
Ne vjerujem da ce uspjeti ugurati flv u njega.

1) Nemaš instaliran Xvid codec
2) VDM ima problema s VBR audiom--- klikni na ignor kod audia, inače ćeš imati desihroniziran video.
Drugi problem mi je kada pokušam uvesti datoteku a on mi izbaci neke pogreške u čitanju i traži nekakav codec i ispiše da će za tu datoteku samo DirectStream copy biti dostupan pa tada imam samo zvuk.Stavio sam screens ispod.
Ili možeš instalirati AvsP editor,otvoriš video datoteku s AvsP, zatim AvsP napiše skriptu.
Naravno, AviSynth mora biti instaliran.
DirectShowSource koji dolazi s AviSynth nije najsretnije rješenje jer često pogrešno čita video i audio tj. vremenski period audia i videa bude različit.
Naravno da je VD avi editor, ali s VD može se bez AviSynth-a otvoriti mpeg2 i editirati, a zatim spremiti kao npr. avi.
WMP i ffdshow se "ne vole" u svim prilikama, bolje rješenje je mplayerc i ffdshow.
Konačno, Quark traži brzo rješenje a to je mediacoder.
Za početnike koji žele koristit VD preporučio bih AviScript 2.9
http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/AviScript.shtml
Avsp--free
AviSynth---free
AviScript--pay
DirectShowSource koji dolazi s AviSynth nije najsretnije rješenje jer često pogrešno čita video i audio tj. vremenski period audia i videa bude različit.
Naravno da je VD avi editor, ali s VD može se bez AviSynth-a otvoriti mpeg2 i editirati, a zatim spremiti kao npr. avi.
WMP i ffdshow se "ne vole" u svim prilikama, bolje rješenje je mplayerc i ffdshow.