Video sinkronizacija rijeci sa usnama.

poruka: 12
|
čitano: 5.868
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Uzeo sam spot jedne pjesme na engleskom, i zvuk samjenio istom pjesmom samo verzijom na grckom.

Spot izgleda vec poprilicno dobro jer su rijeci na grckom i engleskom slicne duzine no ipak na nekim dijelovima se vidi velika razlika.

Pa me zanimalo dali je moguce sinkronizirati usne i zvuk? nemora bas biti savrseno.

Ako to moze adobe premiere pro cs3 savrseno, ako ne nije bed nabaviti neki drugi program.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cyberlink powerdirector 7 ima poseban dio koji je napravljen baš za to.

sony vegas 9 može isto to, samo je malo kompliciranije.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Video sinkronizacija rijeci sa usnama.
djdomi kaže...

cyberlink powerdirector 7 ima poseban dio koji je napravljen baš za to.

sony vegas 9 može isto to, samo je malo kompliciranije.

sony vegas sam obrisao prije nekih 10ak dana i ne namjeravam mu se ikada vise pribliziti.

mozes mi reci kako da to napravim u cyberlink?

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
17 godina
neaktivan

ubaciš video koji oćeš na traku, makneš mu zvuk. klikneš F9 i onda onaj crveni gumb za record, video će krenuti a ti govori.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ubaciš video koji oćeš na traku, makneš mu zvuk. klikneš F9 i onda onaj crveni gumb za record, video će krenuti a ti govori.

usless..

procitaj jos jednom prvi post, ja trebam sinkronizirati spot pjesme sa pjesmom.

tj uzeo sam spot pjesme this is our night koja je na engleskom, izbacio zvuk, uzeo istu tu pjesmu ali verziju na grckom, i sada usne vise ne prate bas rijeci (naravno drugi jezik)

i zanimalo me dali se moze bar malo ispraviti.

17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
djdomi kaže...

usless..

procitaj jos jednom prvi post, ja trebam sinkronizirati spot pjesme sa pjesmom.

tj uzeo sam spot pjesme this is our night koja je na engleskom, izbacio zvuk, uzeo istu tu pjesmu ali verziju na grckom, i sada usne vise ne prate bas rijeci (naravno drugi jezik)

i zanimalo me dali se moze bar malo ispraviti.

imam osjećaj da sam to već negdje slušao :)

a u sony vegasu bi mogao ili izdužit video ili skratit, možda ti to valja, probaj, jak je program.

16 godina
neaktivan

pjesma je bila na ovogodisnjenm eurosongu pa ti je mozda poznata.

video i audio vec jesu iste duzine, nije u tome probelm nego u pokretima usana.

17 godina
neaktivan

Pogledaj ovdje:

How do I fix audio sync in AVI file ? 

Imaš objašnjeno na nekoliko primjera kako uskladiti audio s videom u različitim   situacijama (kad je cijeli zvuk pomaknut, kad je samo dio i sl).

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

krivo ste ga shvatili. on bi htio da usne prate tu pjesmu na grčkom. ja mislim da je taj program bija na jednom bilom bug dvd-u kad je bilo riječ o 64-bitinim procesorima( 9mjesec neznam koje godine al mislim 2006/2007). nažalost taj dvd vise neman pa ti nemogu rec kako se program zove

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

pjesma je bila na ovogodisnjenm eurosongu pa ti je mozda poznata.

video i audio vec jesu iste duzine, nije u tome probelm nego u pokretima usana.

ma mislim na grčku verziju Namigiva

17 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Uzeo sam spot jedne pjesme na engleskom, i zvuk samjenio istom pjesmom samo verzijom na grckom.

Spot izgleda vec poprilicno dobro jer su rijeci na grckom i engleskom slicne duzine no ipak na nekim dijelovima se vidi velika razlika.

Pa me zanimalo dali je moguce sinkronizirati usne i zvuk? nemora bas biti savrseno.

Ako to moze adobe premiere pro cs3 savrseno, ako ne nije bed nabaviti neki drugi program.

možda ti ovo pomogne:

http://www.reallusion.com/crazytalk/

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

vam videa da lakse shvatite, teskt i glazba su sinkronizirani samo usne nisu, pogledajte i bit ce vam jasno.

mozete pogledati original, vidjet cete da je ista pjesma i isti video samo drugi jezik.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice