Video convertiranje za iPod Touch

poruka: 9
|
čitano: 5.534
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

možda ovo: Free Video to iPod and PSP Converter

piše samo ipod, onda valjda može i touch

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Video convertiranje za iPod Touch

GomEncoder   -free je i meni odlično služi.

Private

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja koristim Any Video Conveter, proguglaj malo, ali i sami iTunesi ti znaju konvertirat video (avi) u format pogodan za iPhon/iTouch. Ja sam prije tako preko iTunesa radio (desni klik na video u iTunesima i onda izaberes neku opciju na kojoj pise convert for iPhone ili tako nesto), ali sad mi se ta funkcija izgubila!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

win avi ipod video converter - odlican program - ako ti bude trebao serial obrati mi se na pm

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

Evo ovaj program je free ali ne znam koliko obrađuje u free verziji ,evo slike pa traži link ili ga
već ima ovdje na forumu.I gom ostavlja žig ali meni ne smeta jer samo ja gledam,ali ako kupiš
tad žiga nema.Evo link.

Private
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 14:33 (Private).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ima li još tko kakvih programa za predložiti?

Media Coder .. besplatan... transkodiranje u puno formata... samo što je malo nezgodan za početnike...  :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Assassin kaže...

Ja koristim Any Video Conveter, proguglaj malo, ali i sami iTunesi ti znaju konvertirat video (avi) u format pogodan za iPhon/iTouch. Ja sam prije tako preko iTunesa radio (desni klik na video u iTunesima i onda izaberes neku opciju na kojoj pise convert for iPhone ili tako nesto), ali sad mi se ta funkcija izgubila!

Ovo što si rekao da možeš u iTunesima meni ne radi... Nema ničega sličnoga kao što si naveo, a ako netko zna kako convertati u iTunesima neka kaže jer bi rađe tako nego koristio neki program...
 Pa da, i rekao sam da mi se ta funkcija izgubila, ne znam zasto, mislim da je nema od iTunesa 8.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iTunes mogu konvertirati samo audio datoteke!

http://handbrake.fr/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

iTunes mogu konvertirati samo audio datoteke!

http://handbrake.fr/

Mozda sada, ali prije se sigurno mogao i video, znam jer sam ja to radio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice