Sve pomocu bs player-a pomoc

poruka: 4
|
čitano: 3.369
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Sve pomocu bs player-a pomoc !!!

Evo ovako vec neko vrijeme imam problem sa bs playerom kojeg bi vec odavno obrisao da sam ne pronalazi titlove sto mu je veliki plus. Evo ovako imam problem jer kad pokrenem bs player automacki mi brebaci sve audio i video zapise da mi se otvaraju pomocu njega, te nakon zatvaranja moram u propertis opet sve vracati na winamp. Kako sprijeciti da mi se bs player prlikom pokretanja ne postavi kao zadani program za audio i video datoteke ???

Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sve pomocu bs player-a pomoc !!!
Davor mk1 kaže...

Evo ovako vec neko vrijeme imam problem sa bs playerom kojeg bi vec odavno obrisao da sam ne pronalazi titlove sto mu je veliki plus. Evo ovako imam problem jer kad pokrenem bs player automacki mi brebaci sve audio i video zapise da mi se otvaraju pomocu njega, te nakon zatvaranja moram u propertis opet sve vracati na winamp. Kako sprijeciti da mi se bs player prlikom pokretanja ne postavi kao zadani program za audio i video datoteke ???

Unaprijed hvala :)

Da, i ja imam isti problem.Zanima me da li ima kakav "setting"(ja ga u menu-u nisam pronašao, ali niti kod instalacije)da se podesi koje sve vrste datoteka otvara?

zalutao u svijet jedinica i nula
14 godina

Otvori bs player desni klik na njega---- opcije-----postavke-----opće postavke------tipovi datoteka-------klikni na gumb select i select video types i pod media type odaberi video, ili klikaj na kučice lijevo ako želiš zasebne tipove datoteka. Meni je tak ok, prije mi je prebacivalo, sad više ne. S tim da moraš i u winampu odredit koje da otvara.

http://d-u-d.deviantart.com

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

21. stoljeće, a BS.Player i Winamp popularniji no ikad mada ih pregazilo sve što ih je pregaziti moglo. Nažalost, pravila foruma i mogućnostima iznimno siromašan TinyMCE editor postova, sprječavaju me da reprodukciju popularnih videoformata (~4MB) postam kak spada i priliči, ali za poklonike BS.Playera - poslužila bude i priložena slikovnica.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 21:49 (McG villain).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice