Imam 30tak video zapisa (DivXa) koji su zajedno veliki 4.77 GB, da li ih mog nekkao prekodirati da mi stanu na jedan DVD? Htio bi sve zajedno proporcaionalno smanjiti da stanu na DVD, a ne samo jedan. Isto tako rezanje ili izbacivanje djela ne dolazi u obzir.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U kojem je formatu audio, ako je AC3 prebaci u mp3
Dual layer DVD?
Vec je MP3!
Glupo mi je potrositi DL za 4,77 GB
Teško će to bit. Ako je to samo za storage videa onda ih kompresiraj u RAR.
Glupo mi je potrositi DL za 4,77 GB
Ja bi radije uzeo DL DVD nego satima prekodiravao video kako bih ustedio 10 mb po videu a pri tome srozao kvalitet videa. Sve je stvar izbora. losiji video i puno vremena vs par kn za dl dvd.
Ili, da, bolje da ti jedan, dva budu losije kvalitete, nego svi..
Ako ti se neda svaki video resizat..
DVD Shrink. Možeš upola smanjiti.
-treba pročitati pitanje prije odgovora...
DVD shrinker služi (vidi čuda) šrinkanju DVDa (ne DivXa).
Za DiviX, izbaci jednog.. ili rekodiraj (besmisleno). Uz jednu sitnicu DVD=4.38GB ali je oznaka 4.7... možda imaš samo problem prikaza-izračunavanja (SI-vs-PC normi), možda stane bez kemijanja. (jesi li pokušao?).
Imam 30tak video zapisa (DivXa) koji su zajedno veliki 4.77 GB..
-snimi 29 zapisa.
-treba pročitati pitanje prije odgovora...
DVD shrinker služi (vidi čuda) šrinkanju DVDa (ne DivXa).
Dobro, možda sam malo promašio. Ali, kako, ako mu je divX ima mapu sa video TS.bup, TS.ifo i TS.vob? To se rješava ovako: otvori se FormatFactory, zada željeni video format, otvori mapa u kojoj je video, klikne na najveći video TS vob (sve ostalo u toj mapi može se baciti, tj. zanemariti) i pretvori u zadani format. Zatim sa Ashampo Burning Studio 6 free, "Prži datoteke i mape" sprži na DVD. Ja sam tako 38 flv pretvorio u divX (480x360), snimio na jedan dvd koji sadrži 15 sati videa i gledam na TV-u.
I to sve radi u normalnom no name dvd playeru koji cita samo dvd? 38 sati? Uzas.
I to sve radi u normalnom no name dvd playeru koji cita samo dvd? 38 sati? Uzas.
38 fleš videa sam pretvorio u avi (divX), snimio na jedan dvd koji traje 15 sati i gledam na playeru koji čita i divX.
Imam 30tak video zapisa (DivXa) koji su zajedno veliki 4.77 GB, ..
(primjeti podcrtano)...
38 fleš videa sam pretvorio u avi (divX), snimio na jedan dvd koji traje 15 sati i gledam na playeru koji čita i divX.
- pa vidi kako to pomaže. (Ili bi rješenje bilo pretvaranje divXa u divXe? - to se tad zove rekodiranje..)
Tvoj DVD (s divxima) traje 15h možda on pokušava strpati 20h na jednak DVD? E pa neće ići...kao što još nisu napravljeni minijaturni kanisteri za 50l.
Ne govori o DVDima koje bi mogao shrinkati (u DVD) ni konvertirati u divx kako bi manje zauzimali. On već ima divX. (možda je sad jasnije... meni nije )