Treba mi neki dobar program za snimanje rada na racunalu!Snimo sam nesto s HyperCam 2 i slika je bila super i za pola minute videa snimka je tezila oko 100 mb sto je dokaz kvalitete!
Medutim cim sam to sto sam snimo ubacio u windows movie maker on je to katastrofa prikazo!Pikseli centimetar sa centimetar,ma uzas,katastofa nista se nevidi.I onda sam uzo potplayer i s njime presnimio to jedno te isto,jel on ima onaj capture video.Znaci pustio sam u njemu taj isti snimak i samo stisno neka snimi i on je snimio i dobio video dobre kvaliete a samo 7 mb-a tezine.I sad to ja ubacim na taj nacin u movie maker,medutim isto isto!Neznam zasto.Jel kad nesto izrezem iz pravog filma s pot playerom nikad nikakvih problema,kvaliteta ista ko i u filmu i kad metnem u movie maker.Stvarno mi nije jasno zasto kad stavim to sto sam snimo kak nest radim na kompu bude tako katastrofalne kvalitete ,a ako pokrenem direkt sto je snimljeno bude super kvaliteta!Neznam sad dali je to kriv movie maker ili taj HyperCam 2?Jel do sad sve sto sam "rezo" potplayerom je bilo super,a sad ovo izrezem i bude katastrofa!A snimljeno je u avi formatu ko i razni filmovi iz kojih sam rezo dijelove.