Problem kod konvertiranog DVD-a

poruka: 5
|
čitano: 1.238
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam jedan problem, za koji se nadam da ćete mi pomoći.

Konvertirao sam 2 filma pomoću programa ConvertXtoDVD i tako im je promijenjen format u VOB koji moj DVD player podržava. Moj DVD player (Samsung) podržava samo taj format, znam to jer mi je DVD (Troja, mislim da mi je taj DVD orginal) koji radi podržava taj format. Nakon što sam ih konvertirao nisam ih odmah spržio jer nisam imao praznih DVD-ova, nego su ostali u mapi od CovertXtoDVD. Prošlo je nekoliko tjedana i ja sam izbrisao ConvertXtoDVD, ali su mi konvertirani filmovi ostali.

Kad sam nabavio DVD, spržio sam ih na DVD. Kad sam pržio prebacio sam i Audio_TS i Video_TS jer sam vidio da je tako i na DVD-u od Troje, koji radi.

Jesam li napravio grešku što sam prebacivao Audio_TS i Video_TS? Možda sam trebao samo prebaciti ono što je unutar Video_TS mape (ne samu Video_TS mapu)?

Nadam se da će mi netko pomoći tko ima iskustva.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A s čim si pržio?

U opcijame ne odabireš "burn files and folders" nego burn movies tj. burn a video from prepared folder i sl. zavisi

opet s čim pržiš

A opet neznam ni jesam li te dobro razumio!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 18:48 (brixy).

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem kod konvertiranog DVD-a

Ako koristiš Nero ili BurnAware Free, odaberi DVD-Video na početnom izborniku; ako koristiš Ashampoo, onda Burn movies -> Burn a video DVD from a prepared folder.

U svakom slučaju, moraš odabrati da je ciljni format DVD-Video.

KaeR
15 godina
neaktivan

Dečki vjerojatno ste u pravu, jer sam ja jednostavno kopirao na DVD, a ono je odmah pržilo. Mislio sam prvo s Nerom, ali onda sam pomislio pa svejedno je... Očito nije. Sramim se

Probat ću to pa za 2-3 dana kad zbavim DVD. Ali imam jedno pitanje, ustvari dva.

Kada budem pržio i uzmem opciju burn DVD-Video na Neri, trebam li Audio_TS i Video_TS spržiti kao i u prvom pokušaju?

Ja kada sam prebacivao na DVD, ja sam ih prebacio sa opcijom cut/izreži, pa ih više nemam na kompjuteru, ako vratim Audio_TS i Video_TS sa tog DVD-a opet na Komp, pa budem pržio u DVD-Video u Neri, hoće li to vraćanje sa DVD-a nešto pokvariti, ili da ih opet konvertiram (što ne bih volio, jer traje oko 7-8 h).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem kod konvertiranog DVD-a

Kad izaberes dvd video u bilo kojem programu on ce ti sam kreirati mape audio_ts i video_ts. Tvje je samo da u odgovarajacue mape stavis sadrzaj sa diska. iz video_ts sa diska u video_ts u programu za przenje. 

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice