Problem sa convertom

poruka: 7
|
čitano: 2.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa dvd playerima
pitanje

Skinuo sam film veličine 700 mb u avi formatu, a zatim ga convertirao programom "convert x to dvd 3" te ga spržio na dvd... Na mojem dvd playeru radi, no ne i na dvd playeru moga prijatelja....U čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem sa dvd playerima
CrazySmoke kaže...

Skinuo sam film veličine 700 mb u avi formatu, a zatim ga convertirao programom "convert x to dvd 3" te ga spržio na dvd... Na mojem dvd playeru radi, no ne i na dvd playeru moga prijatelja....U čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?

Problem je u tome šta ti prijateljev DVD ne podržaje datoteku tu koju ti gledaš na svome..
sada; -Athlon 1.81Ghz 3000+ -Radeon X1300/X1550 -2x1 Ram DDR2 Future; -Athlon x2 5600+ 2,9Ghz -Radeon 3850 512 DDR3 -4x1 Ram DDR2
16 godina
neaktivan
Problem sa convertom
autorov komentar

A kako bi mogao convertira da njemu prima?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa convertom

Probaj taj avi format u wmv format konvertirati i onda na dvd snimi i to bi trbalo biti to.Ja recimo na starijem dvd playeru ne mogu gledati avi format ali uredno mi
prikazuje wmv snimljen na dvd.

Private
16 godina
RE: Problem sa dvd playerima
CrazySmoke kaže...

problem je u DVD playeru tvoga prijatelja. ako kod tebe radi onda si ga dobro spržio.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Private kaže...

Probaj taj avi format u wmv format konvertirati i onda na dvd snimi i to bi trbalo biti to.Ja recimo na starijem dvd playeru ne mogu gledati avi format ali uredno mi
prikazuje wmv snimljen na dvd.

a kojim programom
16 godina
neaktivan

...imaš GomEncoder,baciš avi film u prozor ,a pod settings namjestiš da ti output bude wmv i start....kad je gotovo
imaš wmv snimku u gomencoder file ,sad to presnimi ili s windows alatima ili s nerom kao uređivanje (make a film) i sprži na
DVD s najmanjom brzinom i to je to.

Private
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice