Skinuo sam film veličine 700 mb u avi formatu, a zatim ga convertirao programom "convert x to dvd 3" te ga spržio na dvd... Na mojem dvd playeru radi, no ne i na dvd playeru moga prijatelja....U čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skinuo sam film veličine 700 mb u avi formatu, a zatim ga convertirao programom "convert x to dvd 3" te ga spržio na dvd... Na mojem dvd playeru radi, no ne i na dvd playeru moga prijatelja....U čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?
A kako bi mogao convertira da njemu prima?
Probaj taj avi format u wmv format konvertirati i onda na dvd snimi i to bi trbalo biti to.Ja recimo na starijem dvd playeru ne mogu gledati avi format ali uredno mi
prikazuje wmv snimljen na dvd.
Probaj taj avi format u wmv format konvertirati i onda na dvd snimi i to bi trbalo biti to.Ja recimo na starijem dvd playeru ne mogu gledati avi format ali uredno mi
prikazuje wmv snimljen na dvd.
...imaš GomEncoder,baciš avi film u prozor ,a pod settings namjestiš da ti output bude wmv i start....kad je gotovo
imaš wmv snimku u gomencoder file ,sad to presnimi ili s windows alatima ili s nerom kao uređivanje (make a film) i sprži na
DVD s najmanjom brzinom i to je to.