Dali netko zna moze li se napraviti da od pjesme idu i rijeci od pravih pjevaca i da mi pjevamo ali da rjeci pjevaca idu tise od nasih
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stišati frekvencije ljudskog glasa (85 - 180 Hz za muške, 165 do 255 za ženske vokale (za ovu novu iz Magazina i 400)). Kako, gdje i sa čime - googlaj.
trazim vec 2 sata i nemogu nigdje naci objasnjenje koristim karafun player i vanbasco pa skojim bi to mogo napraviti da ide pjesma i tekst normalno i da mogu tisati glas pravih pjevaca npr cetinskog da ide tise a nas jace ako netko zna pls pomoc hvala
Ja bi to napravio sa Cool Editom (sada Adobe Audacity). Nemam ga trenutno instaliranog na ovom PCju pa ti nemogu reći točan postupak rezanja frekvencija. Ugl, treba ti samo equalizer sa kojim ćeš pobit frekvencije u rasponu koji sam ti napisao (možda i FFT filter, moram malo pogledati, nisam se već 2 godine bavio sa time).
ukoliko koristiš fileove (pjesme) u nekom od karaoke file formata koji ne mogu sadržavati glas pjevača (jer su to obične MIDI-like datoteke + lyricsi) onda to ne možeš
ukoliko koristiš fileove u nekom od audio formata, onda moraš tu pjesmu obraditi u nekom od audio editora (npr. Audacity)