Dakle zanimaju me najbolji dodatci za doticni player theme,plugins bla bla bla,znam imam google al zanimaju me vasi najbolji addons da tako kazemo..........
Najbolji dodatci za foobar2000
- poruka: 18
- |
- čitano: 8.735
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde valjda ima netko budan
Dakle zanimaju me najbolji dodatci za doticni player theme,plugins bla bla bla,znam imam google al zanimaju me vasi najbolji addons da tako kazemo..........
Thanks man
Thanks man
Zar je bitno koliko memorije troši kad danas svi imate 2 ili 4 GB memorije!?
Zar je bitno koliko memorije troši kad danas svi imate 2 ili 4 GB memorije!?
Prije sam imao plugin koji mi je bacao ime pjesme na MSN, ali ne radi na Visti, tako da je foiobar sada skroz čist. Jedino uz njega imam FLAC i LAME, samo za ripanje i prekodiravanje FLAC-ova kada ih idem bacati na mp2 player ...
Prije sam imao plugin koji mi je bacao ime pjesme na MSN, ali ne radi na Visti, tako da je foiobar sada skroz čist. Jedino uz njega imam FLAC i LAME, samo za ripanje i prekodiravanje FLAC-ova kada ih idem bacati na mp2 player ...
e moze pomoc, trazimm po netu i nikako da nađem , a neznam ni dali postoji, ona stvar kad slusas pjesme pa ti jedna jos ni ne zavrsi a vec se druga onako počne palit , mislim da se to zove crossover al neznam jel moze pomoc
onda meni neradi a u dps -u ga nenađem . ocu da mi par sekudni prije prolaza prve pjesme se polako pocne palit nova onako tiho pa sve glasnije i glasnije
e nasso sam , hvala na pomoči
Ovako, kod mene su:
chacon: charset converter, za one ruske/kineske/japanske albume čiji tagovi se neispravno prikazuju, da ih se postavi u ispravnu kodnu stranicu koja se može prikazati kako spada
Discogs Tagger: dodatak za tagiranje glazbe sa Discogs baze podataka.
MusicBrainz tagger: tagiranje sa baze podataka u kojoj brinu o velikom i malom slovu :)
To je ono kaj je meni bitno.
Ispričavam se što dižem staru temu, ali ono što me interesira je prije za ovu temu nego za onu trenutno aktualnu.
Ono što me zanima jest koji bi trenutno bio najbolji (najkvalitetniji) audio output plugin za poboljšavanje zvuka u Foobaru2000?
Jasno mi je da za kvalitetan zvuk treba dac+pojačalo+kvalitetni zvučnici a ne ovo što ja pitam, međutim trenutno nemam sredstava za ulaganje u zvuk tako da sam u potrazi za kvalitetnim pluginom.
Kombinacija koju trenutno koristim su zvučnici Genius SP-HF 3000A, on board audio (Realtek HD), Winamp s AudioBurst FX+Studio Sound FX pluginom, koji uz precizno naštelavanje daju ni manje ni više nego fenomenalan zvuk (čak i s mp3-ca) s obzirom na uloženo.
Ipak, mogućnosti prilagođavanja interfacea kod Foobara2000 mi se puno više sviđa od Winampa, a i sama činjenica da podržava HD Audio formate, no nažalost niti jedan plugin koji sam do sada probao ne dolazi niti blizu gore spomenutoj kombinaciji u Winampu.
Defaultni equalizer neću ni spominjati, katastrofalan je, i inače ga ne koristim ni u Winampu.
Inače što se drivera tiče, naravno, zvuk je upscalean na 24bit/96kHz, i ne koristim Realteakov software jer mi spomenuta kombinacija u Winampu daje bolji zvuk (još je s AudioBurst FX+Studio Sound FX pluginom zvuk upscalean na 32bit/192kHz, na extreme preciznost i još neke filtere, pa bi tako slično nešto htio postići s Foobarom2000.
Hvala!
Jesi li isprobao Winamp DSP Bridge?
Usput, korištenje viših stopa uzorkovanja na standardnoj opremi nije preporučljvo, budući da dolazi do degradacije zvuka zbog intermodulacijskih izobličenja koja proizvode ultrasonici (zvukovi frekvencija viših od 20 kHz, koje ne čujemo) i koja se čuju i u čujnom području (ispod 20 kHz). Osim toga, i na vrhunskoj opremi razlika između 16/44.1 i viših dubina i stopa uzorkovanja nije čujna - glavna razlika u zvuku između SACD i DVD-A i standardnog CD-a je u masteringu, koje je znatno kvalitetnije za prve diskove, budući da je ciljana publika drugačija - o tome možeš čitati u članku objavljenom u Journal of the AES (Audio Engineering Society); budući da je iza paywalla, prenesen je u ovom postu.
Nažalost ne radi s gore navedenim pluginovima..