Najbolji dodatci za foobar2000

poruka: 18
|
čitano: 8.735
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle zanimaju me najbolji dodatci za doticni player theme,plugins bla bla bla,znam imam google al zanimaju me vasi najbolji addons da tako kazemo..........Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde valjda ima netko budan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolji dodatci za foobar2000
Yellow man kaže...

Dakle zanimaju me najbolji dodatci za doticni player theme,plugins bla bla bla,znam imam google al zanimaju me vasi najbolji addons da tako kazemo..........Namigiva

ja koristim samo jedan, a to je facets.
nemam potrebe za drugima, foobar sam po sebi dere sve, a s pluginovima ga mogu samo pribliziti medijskim sviracima koje ne koristim bas zbog tih razloga, sto su ogromni i nakrcani bespotrebnim funkcijama.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan

Thanks manCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Yellow man kaže...

Thanks manCool

inace, po meni je besmisleno foobar natrpati pluginovima i tjerati ga da izgleda kao ili 'bolje' od nekih drugih. Npr. vidio sam dosta WMP i iTunes prerada koje stvarno izgledaju ljepo, ako ne i bolje... ali onda imas nestabilan media player koji jede 30mb memorije... zasto onda ne koristit jednostavno WMP ili slicne koje ce biti stabilniji.
Poanta foobara i jest da pojede 2-3mb dok cuci u trayu i ne zamara s glupostima kao drugi.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan

Zar je bitno koliko memorije troši kad danas svi imate 2 ili 4 GB memorije!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Zar je bitno koliko memorije troši kad danas svi imate 2 ili 4 GB memorije!?

ja imam 4gb memorije, ali jos paranoicno gledam tko jede pola rama.

Ne radi se toliko o memoriji koliko o stabilnosti. WMP, Winamp, iTunes i slicni su napisani od nekih 'nazovimo to' kvazi programera koji dobivaju masniju placu za svoj posao, dok plugin za foobar (u istu kategoriju spadaju i miranda, pidgin...) moze napisati svaka bena a od stabilnosti i testiranja nema ni rijeci.
Moj moto kod besplatnih programa je sto manje pluginova to bolje.
16 godina
neaktivan

Prije sam imao plugin koji mi je bacao ime pjesme na MSN, ali ne radi na Visti, tako da je foiobar sada skroz čist. Jedino uz njega imam FLAC i LAME, samo za ripanje i prekodiravanje FLAC-ova kada ih idem bacati na mp2 player ...

17 godina
neaktivan
Zekoslavko kaže...

Prije sam imao plugin koji mi je bacao ime pjesme na MSN, ali ne radi na Visti, tako da je foiobar sada skroz čist. Jedino uz njega imam FLAC i LAME, samo za ripanje i prekodiravanje FLAC-ova kada ih idem bacati na mp2 player ...

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/foobar2000/12831.aspx?page=0&jumpto=199676&sort=asc&view=flat
You only got one finger left And its pointing at the door
15 godina
neaktivan

e moze pomoc, trazimm po netu i nikako da nađem , a neznam ni dali postoji, ona stvar kad slusas pjesme pa ti jedna jos ni ne zavrsi a vec se druga onako počne palit , mislim da se to zove crossover al neznam jel moze pomoc

MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemaš  šta tražit po netu, crossfader je već ugrađen u foobar2000

File\Preferences\Playback\DSP Manager\u desnom stupcu ti je crossfader\prebaciš ga lijevo i namjestiš(configure selected

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 19:40 (zitzko).
15 godina
neaktivan

onda meni neradi a u dps -u ga nenađem . ocu da mi par sekudni prije prolaza prve pjesme se polako pocne palit nova onako tiho pa sve glasnije i glasnije

MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e nasso sam , hvala na pomoči

MaTeO

0 0 hvala 0
17 godina

Ovako, kod mene su:

chacon: charset converter, za one ruske/kineske/japanske albume čiji tagovi se neispravno prikazuju, da ih se postavi u ispravnu kodnu stranicu koja se može prikazati kako spada

Discogs Tagger: dodatak za tagiranje glazbe sa Discogs baze podataka.

MusicBrainz tagger: tagiranje sa baze podataka u kojoj brinu o velikom i malom slovu :)

To je ono kaj je meni bitno.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ove komponente koristim:

Peakmeter Spectrum (columns UI)

Album List  (columns UI)

Waveform Seekbar

Equaliser Presets

PrettyPopup

Biography View

Time Bomb

Peakmeter Spectrum Peakmeter Spectrum
Album List Album List
Waveform Seekbar Waveform Seekbar
Equaliser Presets Equaliser Presets
PrettyPopup PrettyPopup
Biography View (Artist/Album) Biography View (Artist/Album)
Time Bomb Time Bomb

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ispričavam se što dižem staru temu, ali ono što me interesira je prije za ovu temu nego za onu trenutno aktualnu.

Ono što me zanima jest koji bi trenutno bio najbolji (najkvalitetniji) audio output plugin za poboljšavanje zvuka u Foobaru2000?

Jasno mi je da za kvalitetan zvuk treba dac+pojačalo+kvalitetni zvučnici a ne ovo što ja pitam, međutim trenutno nemam sredstava za ulaganje u zvuk tako da sam u potrazi za kvalitetnim pluginom.

Kombinacija koju trenutno koristim su zvučnici Genius SP-HF 3000A, on board audio (Realtek HD), Winamp s AudioBurst FX+Studio Sound FX pluginom, koji uz precizno naštelavanje daju ni manje ni više nego fenomenalan zvuk (čak i s mp3-ca) s obzirom na uloženo.

Ipak, mogućnosti prilagođavanja interfacea kod Foobara2000 mi se puno više sviđa od Winampa, a i sama činjenica da podržava HD Audio formate, no nažalost niti jedan plugin koji sam do sada probao ne dolazi niti blizu gore spomenutoj kombinaciji u Winampu.

Defaultni equalizer neću ni spominjati, katastrofalan je, i inače ga ne koristim ni u Winampu.

Inače što se drivera tiče, naravno, zvuk je upscalean na 24bit/96kHz, i ne koristim Realteakov software jer mi spomenuta kombinacija u Winampu daje bolji zvuk (još je s AudioBurst FX+Studio Sound FX pluginom zvuk upscalean na 32bit/192kHz, na extreme preciznost i još neke filtere, pa bi tako slično nešto htio postići s Foobarom2000.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Najbolji dodatci za foobar2000

Jesi li isprobao Winamp DSP Bridge?

Usput, korištenje viših stopa uzorkovanja na standardnoj opremi nije preporučljvo, budući da dolazi do degradacije zvuka zbog intermodulacijskih izobličenja koja proizvode ultrasonici (zvukovi frekvencija viših od 20 kHz, koje ne čujemo) i koja se čuju i u čujnom području (ispod 20 kHz). Osim toga, i na vrhunskoj opremi razlika između 16/44.1 i viših dubina i stopa uzorkovanja nije čujna - glavna razlika u zvuku između SACD i DVD-A i standardnog CD-a je u masteringu, koje je znatno kvalitetnije za prve diskove, budući da je ciljana publika drugačija - o tome možeš čitati u članku objavljenom u Journal of the AES (Audio Engineering Society); budući da je iza paywalla, prenesen je u ovom postu.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
14 godina
protjeran

Nažalost ne radi s gore navedenim pluginovima..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice