Na kompjutoru imam film ,,La vita e bella,, i trebam sutra donijet u školu. Film je MPEG-4 formata i ja sam ga pokrenuo u GOMplayer-u. Sada kada sam stavio na DVD i ubacim u DVD-player očitava mi samo jednu praznu mapu a filma uopće nema. Što da radim da mogu gledati taj film na DVD-playeru na TV? Imam link odkuda sam ga skinuo pa ako će vam to pomoć, u privatnu poruku. BRZA POMOĆ!! HVALA!!
MPEG-4 format na DVD-player
- poruka: 17
- |
- čitano: 16.921
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Player ti vjerojatno ne podržava mpeg-4 format.
Probaj film sripati na neki format koji je podržan.
Preporučam program imena Freemake Video Converter.
Ali meni na DVD-u piše da podržava MPEG-4 i sada sam probao ubaciti u laptopu, ne preoznaje datoteku. http://www.zaslike.com/viewer.php?file=yrgxylkn7gk13gh9ay.png
Ali meni na DVD-u piše da podržava MPEG-4 i sada sam probao ubaciti u laptopu, ne preoznaje datoteku. http://www.zaslike.com/viewer.php?file=yrgxylkn7gk13gh9ay.png
A meni se samo na TV-u vidi ova mapa ,,Sample,, koja je prazna
to nije codec MPEG 4 nego container mp4
unutra moze bit i x264 kojeg tvoj dvd player ne podrzava
A što da ja sad napravim? Neznam što podržava naš DVD-player u školi? Možda znate koji što normalno podržavaju DVD playeri pa da convertiram u to? Stvarno mi je htino. DO SUTRA!! Hvala
A što da ja sad napravim? Neznam što podržava naš DVD-player u školi? Možda znate koji što normalno podržavaju DVD playeri pa da convertiram u to? Stvarno mi je htino. DO SUTRA!! Hvala
skini si convertxtodvd i sa njim to napravi
pustat ce ti ga sigurno
xvid/divx sigurno
xvid/divx sigurno
nemora bit
iz pocetka dvd playeri ga nisu podrzavali tak da mu je ono moje najsigurnije ,a ionako xvid/divx suxa
Skini VSO Convert X to DVD,odradi posao za nekoliko minuta(točnije sati)
Convertaj u VOB ili MP4 sa XviD kodekom.
Da modaš firmware možda bi i radio taj film ali vjerojatno bi štekalo jer je H.264 procesorski zahtjevan.
Convertaj u VOB ili MP4 sa XviD kodekom.
Da modaš firmware možda bi i radio taj film ali vjerojatno bi štekalo jer je H.264 procesorski zahtjevan.
nemoj ga mucit sa nikakvim xvidom kada neznas dal ga DVD podrzava
ah... od susjeda dvd ne podrzava ,a i racunaj da je to skola :D
i jako mu je bitno zato mora igrat na sigurno
Hvala svima uspjelo je! Sad su nam ostala još 2 školska sata za********* tj. zezancije jer nas profa ostavi da sami gledamo film.
mene zanima slijedeća
imam dvd pler koji ne može pročitati avi format ali može pročitati mpeg 4
e sada ja imam konventer za sve video formate i sada kad bi konvenirao u mpeg format
jel bitno ako na profil konveniranja zadržim opciju DVD PAL compatible MPEG 2 4000 kbps 25 fps 720×756
jel ima neke razlike u mpeg2 i mpeg 4
dali bi dvd pler pročitao film konvertiran u mov format na profil HD Quick Time MPEG 4 (MPEG 4 9600 kbps 1920×1080. 29,97 fps AAC - 192)
mene zanima slijedeća
imam dvd pler koji ne može pročitati avi format ali može pročitati mpeg 4
e sada ja imam konventer za sve video formate i sada kad bi konvenirao u mpeg format
jel bitno ako na profil konveniranja zadržim opciju DVD PAL compatible MPEG 2 4000 kbps 25 fps 720×756
jel ima neke razlike u mpeg2 i mpeg 4
dali bi dvd pler pročitao film konvertiran u mov format na profil HD Quick Time MPEG 4 (MPEG 4 9600 kbps 1920×1080. 29,97 fps AAC - 192)
koji to DVD nemre pročitat vulgaris divX a može mpeg 4????