FL Studio 9

poruka: 156
|
čitano: 62.075
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FL Studio 9

Evo napravio sam još jednu koja ima i naziv :) pa bi volio da kažete svoje mišljenje.

Paranoid Moon Rising:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FL Studio 9

jel ovo što on koristi na 0:50 dolazi uz fl studio (ja u svom nemam flstudio 9) ili je to neki pack

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Misliš na ove već gotove ritmove?

Njih bi trebalo biti u FL-u po defaultu (kod mene ih ima dosta, bez da sam dodavao ikakve zvukove, pluginove ili VSTi-je).

0 0 hvala 0
15 godina
FL Studio 9

Imam jedan problem sa zvukom, znaci to mi vec dugo tako : kad Play-am neki pad ili slicno zvuk nije cist cuje se neko pucketanje. u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FL Studio 9
Encyanix kaže...

Imam jedan problem sa zvukom, znaci to mi vec dugo tako : kad Play-am neki pad ili slicno zvuk nije cist cuje se neko pucketanje. u cemu je problem?

Koristiš ASIO?

3D dizajner
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Odi u Options > Audio Options i namjesti Buffer length kako ti odgovara.

Probaj se igrati s tim dok ne bude zvučalo normalno.

15 godina
betmen kaže...
Encyanix kaže...

Odi u Options > Audio Options i namjesti Buffer length kako ti odgovara.

Probaj se igrati s tim dok ne bude zvučalo normalno.

kad sam stavio na asio nije mi dava zvuk , a kad na buffer stavim vise od 3000 onda mi laggira (znaci stisnem tipku i nakon jako malo zvuk pocne ..)

16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

kad sam stavio na asio nije mi dava zvuk , a kad na buffer stavim vise od 3000 onda mi laggira (znaci stisnem tipku i nakon jako malo zvuk pocne ..)

Veći buffer = veća kvaliteta = veći delay. Moraš pronaći dobar omjer kvaliteta/delay.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 19:54 (Minoza).
15 godina
Minoza kaže...
Encyanix kaže...

Veći buffer = veća kvaliteta = veći delay. Moraš pronaći dobar omjer kvaliteta/delay.

ok a sta sa onim asio ?

16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Ako koristiš ASIO onda i FL-u moraš "reći" da koristi ASIO kao drajver. Pod postavkama ćeš to pronaći, nakon toga opet moraš podesiti ASIO buffer. Malo ćeš se morati s time natezati dok ne dobiješ sve kak treba.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Ako koristiš ASIO onda i FL-u moraš "reći" da koristi ASIO kao drajver. Pod postavkama ćeš to pronaći, nakon toga opet moraš podesiti ASIO buffer. Malo ćeš se morati s time natezati dok ne dobiješ sve kak treba.

sve u svemu jel bolje imat asio ili onaj obicni ?

16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Ne znam iskreno. Meni je ASIO bio bolja solucija dok sam se malo zafrkavao sa FL-om, Audition-om i tak... Uvijek sam uspio podesiti dobru kvalitetu uz mali delay. Mislim da to uvelike ovisi i o zvučnoj kartici ili još gore, ako koristiš integrirani zvuk.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Minoza kaže...

sve u svemu jel bolje imat asio ili onaj obicni ?

ASIO je dobar kad imaš puno kanala koji sviraju istovremeno, jer kad odabereš primary sound card zvuk pucketa. Mislim da je stvar do zvučne kartice i procesora. Probaj upaliti neki projekt iz foldera cool stuff, pa vidi oče li ti pucketati, ako ne, ne brini, ako pucketa, opet nema brige kod eksportiranja projekta, samo smeta u izradi mjuze.

15 godina
neaktivan
FL Studio 9

Evo moj pokusaj tetris melodije...

Maky
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

Odlično je! {#}

3D dizajner
15 godina
Minoza kaže...
CroMaky96 kaže...

Odlično je! {#}

Slažem se {#}

16 godina
FL Studio 9

znam da nije nešto al evo :D 

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je original,tvoje, dobro je.

15 godina
protjeran
Encyanix kaže...

Pucketanja zna biti ako smanjiš previše latencije u asio 2 driveru.

Asio podesi na min 8 do 10 m/s i nećeš ni čuti kašnjenje a pucketanja neće biti.

Sad sve to ovisi i o CPU-u i količini memorije itd.

Asio driver ti primarno služi da ti npr odsviraš nešto na klavijaturi, snimiš to, poslije pustiš tu frazu i želiš dosnimiti nešto novo.

E sad kad ne bi imao asio driver zvuk koji želiš dosnimiti preko prvog snimka bi jako teško sinkronizirao jer bi ovaj kojeg želiš snimiti stalno kasnio i teško bi išta snimio.

Asio driver omogućava smanjenje kašnjenja zvuka a i kartica ga mora podržavati.

Demokracija je kad dva idiota nadglasaju genija !
15 godina
Okolosam kaže...
Encyanix kaže...

Pucketanja zna biti ako smanjiš previše latencije u asio 2 driveru.

Asio podesi na min 8 do 10 m/s i nećeš ni čuti kašnjenje a pucketanja neće biti.

Sad sve to ovisi i o CPU-u i količini memorije itd.

Asio driver ti primarno služi da ti npr odsviraš nešto na klavijaturi, snimiš to, poslije pustiš tu frazu i želiš dosnimiti nešto novo.

E sad kad ne bi imao asio driver zvuk koji želiš dosnimiti preko prvog snimka bi jako teško sinkronizirao jer bi ovaj kojeg želiš snimiti stalno kasnio i teško bi išta snimio.

Asio driver omogućava smanjenje kašnjenja zvuka a i kartica ga mora podržavati.

Uspio sam sve mi radi super Hvala !

15 godina
neaktivan
FL Studio 9

Evo danas mi bilo dosadno pa odlučih napraviti podlogu u kojoj će naš dragi zdravko mamić biti vokal.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Cevi kaže...

Evo danas mi bilo dosadno pa odlučih napraviti podlogu u kojoj će naš dragi zdravko mamić biti vokal.

ahhahaa... predobro {#}

15 godina
neaktivan
FL Studio 9

Evo danas sam gubio vrijeme na ovom: 

Trebalo mi je nekoliko sati da mi pjesma uđe u uho i da to "zalijepim" u piano roll

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FL Studio 9

evo poceo sam radit u fl-u. Program je extra.. ali zahtjeva dosta truda

Volio bi kad bi objavljivaali ovde korisne tutove i dijelili iskustva ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

evo poceo sam radit u fl-u. Program je extra.. ali zahtjeva dosta truda

Volio bi kad bi objavljivaali ovde korisne tutove i dijelili iskustva ..

Odma si skini Nexus plugin i VEC2 pack, trebat će ti :D

Maky
15 godina
neaktivan
FL Studio 9

Posto sam cuo da afrojack radi u frooty loops-u... zanima me kako je u ovoj pjesmi uradio ovo

izmedju 1:35-2:45.. koji su ovo zvukovi

i ako neko ima ove sampleove da mi posalje link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2dollaB kaže...

Posto sam cuo da afrojack radi u frooty loops-u... zanima me kako je u ovoj pjesmi uradio ovo

izmedju 1:35-2:45.. koji su ovo zvukovi

A valjda je nexus,poigrao se i s kompresorima i slično...imaš puno tutorijala na jutjubu, upisi youtube fruity loops ...

16 godina
2dollaB kaže...

evo ti tut za takvu vrstu glazbe pa radi ;) :D

16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Jel ima tko iskustva ili zna možda neke koji imaju profita od dobrog skladanja,primjerice da dade oglas da nudi usluge skladanja melodija u ovom programu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FL Studio 9

jedan od boljih hip hop producenata 9th wonder je počinjao u fruity loops 4. bitovi su mu prejaki. šteta kaj se ja nemam živaca naučit radit u fl-u... XD

može neki tutorial za tu vrstu glazbe... al ne ovaj novi stil hip hopa nego za old school bitove..

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice