2 Zvuka odjednom

poruka: 4
|
čitano: 2.311
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
2 Zvuka odjednom

Kako mogu gledati jedan film koji ima dva zvuka (jedan Engleski drugi npr: Njemački) koristeći jedan laptop tako da jedna osoba čuje jedan zvuk a druga osoba čuje drugi zvuk.

Na laptopu imam izlaz za 5.1 zvučnike, tj kao tri mala utora (jedan služi za Slušalice, drugi za Mikrofon i Treći je AUX - a kada podesim u postavkama ti isti utori postanu i izlaz za 5.1 zvučnike), i naravno ima i ugrađene zvučnike. - Laptop Acer Aspire 6530G

E sada da li se može napraviti jedna od ovih kombinacija:

 

- Jedan film sa Engleskim zvukom pustiti preko slušalica, a mp3 Njemački zvuk u isto vrijeme pustiti preko ugrađenih zvučnika?

ili:

- Engleski zvuk od filma pustiti preko izlaza za slušalice, a mp3 njemači zvuk preko izlaza za mikrofon (ovo je naravno kao što sam gore napomenuo i izlaz i ulaz)?

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: 2 Zvuka odjednom

Ili ako već nitko nije odgovorio, da malo pojednostavim problem:

Ako nabavim novu USB zvučnu karticu sa izlazom za slušalice, da li mogu natjerati neki player da mi preko nje svira jednu pjesmu, dok na integriranoj kartici u laptopu gledam film preko drugog playera.

Može li se to da ne kupujem novu karticu ako ne može?

15 godina
neaktivan
offline
2 Zvuka odjednom

Moze se, ali bi ti funkcija odabira izlanog uredjaja morala biti ugradjena u sam player. Sad neznam koji player tako nesto ima, mislim da je winamp imao ali nisam ga koristio 3-4 godine pa nemogu sa sigurnoscu to tvrdit.

 
0 0 hvala 0
16 godina
online
2 Zvuka odjednom

Ono prvo sto si napiao ne stoji, znaci ne mozes poslati zvuk na ulaz za mikrofon, laptop ti ima jednu zvucnu koja je ugradena i to je to, zanci daje zvuk na onaj zeleni cinc.

 

Nadalje, za to sto ti hoces, po meni najbolje i najjednostavnije rijesenje ti je kupiti slusalice na USB koje u sebi vec imaju ugradenu zvucnu. Bio je test u BUG-u, ne sjecam se tocno kojem, ali mislim da nije davno. Znaci na komp pustis film sa eng. zvukom, a na nekom programu ukljucis njem. zvuk, i u tom programu izaberes za sound output te USB slusalice. i trebalo bi funkcionirati

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice