Sennheiser HE 1: najskuplje slušalice na svijetu,

poruka: 13
|
čitano: 2.260
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sennheiser HE 1: najskuplje slušalice na svijetu, ".
18 godina

Meni je ovo u dostavi pa vam javim tko bolje zvuči, Mia Dimšić ili Damir Kedžo. 

Ili da pustim VIS Roboti?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
Re: Sennheiser HE 1: najskuplje slušalice na svije

Nije li ovo "stari" model? Zašto članak o ovome kao da je novo?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
6 godina
wyks kaže...

Kedžo. Ali samo ako si uzeo zlatne kabele, inače se ne primjeti razlika.

15 godina

Novijeg modela od ovog nema ali da, već je prošlo od izlaska skoro 10 godina. Treba popunit novi portal člancima za koji je namijenjen. 

Obzirom da te skulpture malo ima, nisam nikad naletio ih isprobat. Trenutno nisam ni ziher da li bi čuo razliku između toga i ovih kaj doma imam

17 godina

ma ako ne reproducira marem do 1 MHz, šišmiš audiofili će reći daq im fali zraka u visokima i da nisu dovoljno lepršave. A i čistoća od samo 99.9 nije dovoljna, to su audiofilima prljavi vodiči i čuje se poprilično šuma uradi toga, mora biti barem 99.9999999999% da bi donekle zadovoljilo iskusnu ekipu u 50-60-tima za savršenim sluhom.
Malo  zezancije, ali nije daleko od istine kad se čitaju audiofilske teme  :) 

7 0 hvala 0
13 godina
wyks kaže...

VIS Niprije

17 godina
wyks kaže...

-bah.. bljuv, .. nema tu dubine, osjećaja, ono kad ne moraš ni znati naziv pjesme (

).. da bi osjetio što je emocija-doživljaj. Vis Dinamiti (zbog jedne crne žene..) i ostali scrcedrapajući uradci..

-uz nabadanja o cijeni, mramoru, pozlati i šišmišovom sluhu, čak jedna 'činjenica' se našla u članku, riječ, religija. :)

-anegodotalno, kad već nemam bolji recept za dimljenje, prvi live prijenos, visokovjernog zvuka, u doba kad ni struja nije bila nešto opipljivo.. koristili smo vrhunske sluške, telefon, čaša jogurta (dvije) i desetak metara konca .. zvuk je bio izuzetan, što zbog mirisa jogurt-čaše, što zbog blizine izvora (sluške u tadašnjoj mono-tehnici, no drugo uho je čulo .. jer začudo zvuk putuje tih desetak metara i bez konca-jogurta :) ..) što zbog tog što nam je tad sve bilo kul, od paljenja isprdka do tko može dalje pljunut a ispravan ciferšlus je već bio etiketa za tehno-geeka tog doba ili mamine maze..

.. i te, sluške, nazovimo, su bile najbolje, ne samo da su prenosile vijeran zvuk, nego sve, titraj srca, miris, do religije-vjere u bilo što, da su marsovci zeleni (kasnije sivi) ili da je zemlja okrugla :) ... za daleko manji iznos-cijenu, ovo je bolesno, ovo je za trumpek-tupe klasu jedino što ga tad moraju presprejati u zlatno (ne mramor-bijelo).. čak i platinu, lakše nego njemu objasniti cijenu platine.. :)

-religija.. ili formalizirana vjera, uvjerenje, pa sve do raspona zablude.. da, ovo je religijski članak, vjeruje tko želi, u bilo što.. uključivo da su marsovci ipak zeleni!

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2026 12:44 (ihush).
18 godina
ihush kaže...

u doba kad ni struja nije bila nešto opipljivo.. koristili smo vrhunske sluške, telefon, čaša jogurta (dvije) i desetak metara konca .. zvuk je bio izuzetan, što zbog mirisa jogurt-čaše, što zbog blizine izvora (sluške u tadašnjoj mono-tehnici, no drugo uho je čulo .. jer začudo zvuk putuje tih desetak metara i bez konca-jogurta :) ..) 

Misliš li da bi danas, u vrijeme slobodne Hrvatske, kad imamo uvozne voćne jogurte zvuk iz njih bio bolji?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina

-nije više u čaši, nego bočica, čep.. (eko, neodvojiv..) :) pa jednostavno to nije to, čak i cotijev s komadima voća (jogobela-jagoda) itd..

-znaš li da je hr jak igrač u pet ambalaži? kao i staklene bočice, npr pariških parfema? .. da, netko i to mora raditi, jeftinija radna snaga nego zapadnije-sjevernije.. tak da mogli bi, no ne želimo konkurirati etabliranim hifi brandovima koji propadaju, čak kad imaju ovakav uradak za 'samo' 59,99' .. tisuća.. :)

-imamo sad i slučaj gospić, otpad, reciklažno, opasno.. svašta, imamo i rimca koji sutra vraća novac, osim što se za 90% novca gubi trag, kao i samom rimcu, prošli tjedan u usa.. ni glasa..

-no tema je, hifi, sluške, i jogurt-čaša :) .. da je cijena ovih sluški 59,99 rekao bi ok, vrijede.. dok vjerske teme zaobilazim, pa neću reći ništa :)) ..

17 godina

Prilika za doživljaj ovih slušalica u Zagrebu je bila u lipnju ove godine u prostoru domaćeg distributera Nove Boje Zvuka.

Isti distributer je već imao njihovo predstavljanje za domaću publiku još 2017. godine. Bio sam prisutan na tom događaju. Iskreno, slušalice su me se tom prilikom više dojmile svojim atraktivnim dizajnom nego akustičkom izvedbom. Meni su zvučale OK ali ništa spektakularno.

0 0 hvala 0
22 mjeseca
Sad će ispasti da hvalim jeftinog konja, no vaši komentari me posjetili na Ankerovu opciju.
Oduševila me opcija na soundcore space one slušalicama, točnije u aplikaciji gdje ima test za sluh. Kad prođeš test iznenadiš se da neke frekvencije ne čuješ ili je to tihi test da ne lažiram kad se ne čuje, pojačam do jaja i ne čujem, dok neke frekvencije čujem i na najtišem.
Uglavno nakon testa po tvom sluhu šteluje se glazba, tako da sam oduševljen, zvuči bolje nego sa zlatnim žicama i membranama od nano cjevčica.

Moguće da to nude i ostali proizvođači, no rekao bih za čeljad koja prođe četrstpetu (prokleta bila 45' ...😂) bolje nego nekakve platina, srebro, adamantij, vibranij, zlatne žice (Slavonije).
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ihush kaže...

-nije više u čaši, nego bočica, čep.. (eko, neodvojiv..) :) pa jednostavno to nije to, čak i cotijev s komadima voća (jogobela-jagoda) itd..

-znaš li da je hr jak igrač u pet ambalaži? kao i staklene bočice, npr pariških parfema? .. da, netko i to mora raditi, jeftinija radna snaga nego zapadnije-sjevernije.. tak da mogli bi, no ne želimo konkurirati etabliranim hifi brandovima koji propadaju, čak kad imaju ovakav uradak za 'samo' 59,99' .. tisuća.. :)

-imamo sad i slučaj gospić, otpad, reciklažno, opasno.. svašta, imamo i rimca koji sutra vraća novac, osim što se za 90% novca gubi trag, kao i samom rimcu, prošli tjedan u usa.. ni glasa..

-no tema je, hifi, sluške, i jogurt-čaša :) .. da je cijena ovih sluški 59,99 rekao bi ok, vrijede.. dok vjerske teme zaobilazim, pa neću reći ništa :)) ..

Da smo rimčeve novce uložili u jogurte imali bi zlatne poklopce pa bi samim time i zvuk bio bolji.

A mogli smo nanovo pokrenuti i RIZ i konkurirati ovima sa postoljem od bračkog kamena - znaš kako mladi danas kažu, moraš imat Rizz

17 godina

.. razmišljam, bočica s čepon, .. to bi bilo nešto kao in-ear? moglo bi... :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice