Apple prednjači u lojalnosti brendu

poruka: 6
|
čitano: 1.325
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple prednjači u lojalnosti brendu".
22 mjeseca

Svatko svog konja hvali, da ste pitali Hrvate dali su odaniji Tonsonu ili Šabanu, zna se!

E tako Amer ima svog konja za utrku, premda je konji sastavljen u Indiji ili Kini.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Apple prednjači u lojalnosti brendu
Sirotanovic kaže...

Svatko svog konja hvali, da ste pitali Hrvate dali su odaniji Tonsonu ili Šabanu, zna se!

E tako Amer ima svog konja za utrku, premda je konji sastavljen u Indiji ili Kini.

A kojem ste magarcu vi odaniji i možete li reći koga hvalite?! 
Koji vi stožer birate?! 

Oba dvojica navedeni su iznad vašeg pilećeg IQ i intelekta uopće! 

ATJ Lučko
22 mjeseca
Re: Apple prednjači u lojalnosti brendu
Kolega ćemu vređanje!
Pročitaj još jednoč ćlanak i shvati zašto sam napišao takav komentar.

A ja sam Hrvat što te se ne tiče i Tonson me spominje sa stihom nemoj ići lijevo.
Usput prodajem prigodne majice za sutrašnji špektakl, crna majica sa pogrešnim grbom i na njoj Tonson sa krilima i mačem kralja Tomislava u jednoj ruci, a bijeli golub u drugoj ruki, 30 eura.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
15 godina

Kad jedini zapravo imaju ekosustav vrijedan spomena. Samsung ima sve predispozicije da napravi jednako dobar sustav ali su krajnje nezainteresirani jer im je lakše štancat gomilu nepovezanih uređaja koji će se ionako prodavati. Huawei i Xiaomi također, mogli su napravit čuda ali eto ništa.

Ljudi koji mi nisu nimalo jasni su iPhone lojalisti koji ne koriste nijedan drugi Apple uređaj, a iPhone je zapravo čak možda najmanje zanimljiv uređaj u Appleovoj ponudi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Čudi me tolika lojalnost prema njihovim satovima s obzirom da im je SOT očajan. Ubija me ovaj samsung SOT od 2-3 dana, a kako je tek korisnicima apple satova gdje puniš svaki dan

2 0 hvala 0
5 godina
suspendiran

Posebna sorta ljudi

Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice