Svatko svog konja hvali, da ste pitali Hrvate dali su odaniji Tonsonu ili Šabanu, zna se!
E tako Amer ima svog konja za utrku, premda je konji sastavljen u Indiji ili Kini.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Svatko svog konja hvali, da ste pitali Hrvate dali su odaniji Tonsonu ili Šabanu, zna se!
E tako Amer ima svog konja za utrku, premda je konji sastavljen u Indiji ili Kini.
A kojem ste magarcu vi odaniji i možete li reći koga hvalite?!
Koji vi stožer birate?!
Oba dvojica navedeni su iznad vašeg pilećeg IQ i intelekta uopće!
ATJ Lučko
Kad jedini zapravo imaju ekosustav vrijedan spomena. Samsung ima sve predispozicije da napravi jednako dobar sustav ali su krajnje nezainteresirani jer im je lakše štancat gomilu nepovezanih uređaja koji će se ionako prodavati. Huawei i Xiaomi također, mogli su napravit čuda ali eto ništa.
Ljudi koji mi nisu nimalo jasni su iPhone lojalisti koji ne koriste nijedan drugi Apple uređaj, a iPhone je zapravo čak možda najmanje zanimljiv uređaj u Appleovoj ponudi.
Čudi me tolika lojalnost prema njihovim satovima s obzirom da im je SOT očajan. Ubija me ovaj samsung SOT od 2-3 dana, a kako je tek korisnicima apple satova gdje puniš svaki dan
Posebna sorta ljudi