Nisam fotografirao potpunu pomrčinu Sunca – i to j

poruka: 10
|
čitano: 2.814
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nisam fotografirao potpunu pomrčinu Sunca – i to j".
16 godina

Heh, pa mozes i uzivati vizualno u pomrcini i paralelno fotkati ako je odlicna lokacija, nije da traje pol minute 😉. Ali izgled nije bila atraktivna lokacija.. ili fali znanja/opreme.

0 0 hvala 0
10 godina

Već vidim veselu raspravu s Olegom koji je fotografiranje pomrčine digao na razinu ozbiljnog projekta. 

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Nisam fotografirao potpunu pomrčinu Sunca – i

Da projekta, izgovora za put do Španjolske...

Ju je je? Je ju je!
17 godina

uslikao par slika mobitelom bez ikakvog filtera i ispale cisto solidne slike. Nije da mi sad te slike trebaju ili nesto znace, ima po netu hrpa dobrih slika. Fora je bilo vidjeti, nije mi prova pomracina koju sam vidio, bila je i ona mislim devedestih totalna pomraicna koja se vidjela iz nasih krajeva

2 0 hvala 1
10 godina
Stric_Jura kaže...

Da projekta, izgovora za put do Španjolske...

I još mu taj put plate sponzori. 

Majstor! 

Life is jazz. Play it cool.
8 godina

Potpuno dijelim stajalište autora. Ako ti treba fotografija kasnije, naći ćeš ih na internetu milijardu i to bolje napravljenih nego na tvom tužnom telefonu. Isto tako ne razumijem ljude koji plate visoke troznamenkaste iznose za ulaznice za Formulu 1 pa onda gledaju utrku na ekrančiću svog telefona. Prisutnost je ono što omogućuje nadublje iskustvo, a doživljeno iskustvo i uspomena su nemjerljivi sa par desetaka osrednjih fotografija (1532-1562 od 1580 u galeriji).

0 0 hvala 1
18 godina

smjestaj za jug spanjolske iduce godine bookiran.

jos je samo pitanje jel ce biti road trip autom ili easy peasy avion.

od balatona '99. nisam imao prilike vidjet potpunu pomrcinu.. a i starcima ce to biti lijepi poklon.

iduca nakon spanjolske (u europi) je na svalbardu u trecem mjesecu 2030. (mos mislit uvjeta za gledanje) i nakon toga tek 2053. .. do tad ko ziv ko mrtav.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Moj PC  
1 0 hvala 0
21 mjesec
"Isto tako ne razumijem ljude koji plate visoke troznamenkaste iznose za ulaznice za Formulu 1 pa onda gledaju utrku na ekrančiću svog telefona. "

X stvari ljudi rade slične gluposti , recimo dođu na koncert i cijeli koncert omiljenog izvođača te bulje u svoj mobitel i snimaju , totalno si unište moment a vjerojatno nikad neće pogledati tu snimku, te imaju uvijek kvalitetnije snimljen koncert na internetu.
Ili utakmice, čak doživio na stand up Željka Pervana luđaci snimaju.
Bit je objaviti kako su negdje bili, zar im je toliko bitno mišljenje nebitnih ljudi.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
15 godina
nixass kaže...

smjestaj za jug spanjolske iduce godine bookiran.

jos je samo pitanje jel ce biti road trip autom ili easy peasy avion.

od balatona '99. nisam imao prilike vidjet potpunu pomrcinu.. a i starcima ce to biti lijepi poklon.

iduca nakon spanjolske (u europi) je na svalbardu u trecem mjesecu 2030. (mos mislit uvjeta za gledanje) i nakon toga tek 2053. .. do tad ko ziv ko mrtav.

A što ako bude loše vrijeme? Oblačno, kiša...

18 godina

Sa 3000 sunčanih sati godišnje u Malagi me i nije pretjerano strah, pogotovo usred ljeta.

Ako i bude oblačno u Andaluziji + Gibraltar se ima šta za vidjeti. Neće put propast

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice