Prejaki farovi na Teslama doveli do opoziva, softv

poruka: 14
|
čitano: 4.592
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prejaki farovi na Teslama doveli do opoziva, softv".
18 godina

Primjetio sam da moj "novi" Y ima losija Matrix svjetla od bratovog Mercedesa iz 2016. godine. Ljudi mi redovno blendaju i vidi se iz aviona da je tranzicija sa auta iz suprotnog smjera malo slow. Redovno ljudi budu zasljepljeni na nekoliko milisekundi.

0 2 hvala 0
15 godina

Ja sam najvise na putu imao problema sa Mercedesima. Zaslijepe i poprilicno kasne u gasenju ili tranziciji, vecina ih je mahom bila do 10 godina stari modeli. Kako bi me tek ovi Teslini zaslijepili ako je to vec slabije odradjeno kod Mercedesa. 

Iznenadjujuce, na jednoj temi sam vec spominjao. Skoda Octavia je imala najbolje rezultate. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
11 mjeseci

Za ovu Teslu jedino i možeš pročitati o floopovima, opozivima, greškama, bugovima i sl... A ekipa i dalje kupuje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2026 11:50 (Hrža).
Moj PC  
2 4 hvala 0
18 godina

Bolesno je koliko ta LED svjetla zasljepljuju vozace naspram halogenki, pogotovo u kisnim nocima...

Problem je u intezitetu samog izvora svjetla, previse kandela...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2026 12:45 (Batista).

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Prejaki farovi na Teslama doveli do opoziva, s
Hrža kaže...

Za ovu Teslu jedino i možeš pročitati o floopovima, opozivima, greškama, bugovima i sl... A ekipa i dalje kupuje. 

Ekipa kupuje jer su kupci najzadovoljniji sa tom markom... probaj pa onda sudi. 

J.D. Power APEAL studija (SAD)
Ovo istraživanje mjeri emocionalnu privršenost i razinu uzbuđenja te zadovoljstva vlasnika novim vozilom nakon kupnje.
Apsolutni pobjednik (neslužbeno): Tesla ostvaruje najvišu ocjenu od čak 920 bodova (od maksimalnih 1.000). 

I da većina opoziva se riješava putem softverskog update, što baš i nije slučaj sa drugim markama.

18 godina
Kupio model 3 awd, najbolji auto koji sam ilad imao.
14 godina
Hrža kaže...

Definicijski primjer "bubnem i ostanem živ". Ajde ne sramoti se... 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 mjeseci
Q-Tip kaže...
Hrža kaže...

Čime točno ? Dovoljan mi je interijer/volan za erektilnu disfunkciju, dalje ni ne moram. Tesla sektaši su postali gori od bmw sektaša. 🤣

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2026 19:23 (Hrža).
21 mjesec
Bemti za bicikl proizvođački sve dijelove testiraju u detalje a ovakve stvari prolaze na autima 🤯
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
Hrža kaže...

Kakva glupost, Tesla ima puno fanova u Hrvatskoj i ne odmaze da ga i politicki podrzavaju, tako da ima sve preduvjete da bude popularan.

17 godina

Zanimljiv napredak rasvjete na autmobilima.

Sto vise zasljepljuje druge vozace to popularnije... 

2 1 hvala 0
18 godina

Srećom za sad nema puno auta sa led svijetlima u mom dijelu. Ne znam kako prolazi to što toliko zasljepljuje. Koje je opravdanje da to prolazi, treba stisnuti proizvođače da i na postojećim autima zbog narušavanja sigurnosti promjene u svijetla koja su prihvatljiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2026 7:57 (Hummer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hrža kaže...
Q-Tip kaže...
Hrža kaže...

Čime točno ? Dovoljan mi je interijer/volan za erektilnu disfunkciju, dalje ni ne moram. Tesla sektaši su postali gori od bmw sektaša. 🤣

Očekivano, brzo smo prešli s "floopova", opoziva, grešaka i bugova na - ne sviđa mi se volan i interijer. 

Dalje stvarno ne moraš. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 mjeseci
Q-Tip kaže...
Hrža kaže...
Q-Tip kaže...
Hrža kaže...

Očekivano, brzo smo prešli s "floopova", opoziva, grešaka i bugova na - ne sviđa mi se volan i interijer. 

Dalje stvarno ne moraš. 

Znaš kaj, neda mi se sad nabrajati sva silna zapaljenja, ubrzanja zbog kojih je xy ljudi izgubilo život, pa sve do idiota koji su vozili navedeno i paralelno sa time jeli bananu žlicom, tankali gorivo u isto i da ne nabrajamo sve silne gluposti koje dolaze uz kupnju navedenog vibratora koji po statistici izaziva uzbuđenje prilikom kupnje kao kod prosječne američke kućanice novi vibrator. Stvarno bi mogli do nove godine pričati o superiornosti navedenog smeća poput spomenutog volana, ali život mi je prekratak za takve poluproizvode i da se poistovjećujem sa idiotima koji dođu na bengu i tankaju naftu u isto, ali ako ti želiš biti sretan i u istoj rečenici sa takvima, hej tko sam ja da ti stojim na tom putu. Uživaj u svom tosteru. 😉

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2026 14:35 (Hrža).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice