Sto se mene tice ja sam bio zadovoljan s Win 7.
Sto se mene tice ja sam bio zadovoljan s Win 7.
Stvarno se trude da ovo bude godina Linux-a
Pa kaj nije taj silni ejAj trebao smanjiti troskove? Ali zgleda kifla i carstvu malog mekanog pa moraju podic cijene, jadni mi, evo narod brise suze od tuge aktivatorima, a oni se ni ne trude aktivatore izbaciti iz price jer bi nastao masovni potop windows instalacija i ode MS monopol i kleptomanija u povijest.
Smrt windowsima, sloboda PC-u!
I manje, za par eura.
-uh.. ronim suze, trgovačko-krokodilske.. kad vidim rečenicu 'prisiljeni podići-korigirati cijene'.. :) ili da je lenovo počeo nuditi linux-distru.. (odavno, no nitko neće..), tak da ništa novog.. osim još pokoje parole, sad će linux i sl. .. uz njurganje cijene win, za nula-siću-ovisi.. da, jeftinije od bilo čeg, nula neovisno kune-euro :) ili se plaća se znanjem..
I manje, za par eura.
I manje, IOT verzija se aktivira za džabe
Samo da nije taj DirectX temelj igrace industrije bilo bi lako poslati sve u prekrasni.
Ovako je sve upleteno u kolo.
Oh long Johnson,
Oh Don LINUX !!
NE fakat, ako ne trebate Blizzardove igre, flawless Video edit, i neke audio toolove,
ljudi prelazite na Linux
.
Ja jesam.
Samo da nije taj DirectX temelj igrace industrije bilo bi lako poslati sve u prekrasni.
Ovako je sve upleteno u kolo.
to je jedino sta ih jos uvik i drzi na osobnim racunalima. Dok je situacija za kompanije jos i gora jer su doslovno robovi OS-a za koji je napravljena vecina specijaliziranih toolova
to je jedino sta ih jos uvik i drzi na osobnim racunalima. Dok je situacija za kompanije jos i gora jer su doslovno robovi OS-a za koji je napravljena vecina specijaliziranih toolova
S obzirom na stanje igrace industrije i kolicinu politicki korektne materije koju ispucavaju, a koja nit' smrdi nit' mirise da nekoga ne uvrijedi u procesu, sve vise vazem oko nekih stvari. No vidjet cemo, ceka se novi Skyrim. Tu cemo donijeti neke odluke o smjeru buduceg kretanja.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Cloud gaming zvuči sve primamljivije.
I manje, za par eura.
Ima i za manje na githubu.
Tema su OEM cijene. Sto to nas briga?
Moja igra Hearthstone.
I manje, za par eura.
Ima i za manje na githubu.
Je, sa masovnom grobnicom ima upute i za unsuported računala pa meni solidno vrti Windows 11 IoT Enterprise 25H2 na staroj kanti i3-4130. Dok je tako, ja se ne žalim.
nije to masovna grobnica nego šljunak...
igra riječi u engleskom...
a je da, postoje oni gravel bicikli.
nije to masovna grobnica nego šljunak...
igra riječi u engleskom...
Ma i jedno i drugo je; stalno se izmjenjuju i massgrave i massgravel; više mi nije jasno što je dev, a što skripta :P