- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
E, a meni je ono topčina kad uključim opciju normalizacije glasnoće (postavlja istu razinu glasnoće za sve pjesme), a ono me ne je*e 3%.
A još mi je fenomenalnije kad mi se aplikacija zblesira kod slušanja u autu i onda moram stajati da si složim muziku. 
Je, baš je super pošto uopće ne funkcionira. Obožavam to. Korporacije poput spotija su super.
E, a meni je ono topčina kad uključim opciju normalizacije glasnoće (postavlja istu razinu glasnoće za sve pjesme), a ono me ne je*e 3%.
A još mi je fenomenalnije kad mi se aplikacija zblesira kod slušanja u autu i onda moram stajati da si složim muziku. 
Je, baš je super pošto uopće ne funkcionira. Obožavam to. Korporacije poput spotija su super.
and then again... možda je problem na tvojoj strani.
Zblesira, znači skreša, sruši ili se čudno ponaša. Primjer; imaš bot koji treba skenirati forumske poruke i odgovarati na one koje imaju ključnu riječ u roku 24 sata, a onda se on zblesira po odgovori za mjesec dana.
Možemo odmah testirati nešto, odgovori mi tko je ovo na slici:
| 0 | Duh sa s(j)ekirom |
|---|---|
| 0 | Duh sa Spotifyijem |
Zblesira, znači skreša, sruši ili se čudno ponaša. Primjer; imaš bot koji treba skenirati forumske poruke i odgovarati na one koje imaju ključnu riječ u roku 24 sata, a onda se on zblesira po odgovori za mjesec dana.
Možemo odmah testirati nešto, odgovori mi tko je ovo na slici:
Ali, ali...on nije bot!
I zapamtite to!
Ali, ali...on nije bot!
I zapamtite to!
Pa to i ističe u nicku, opisao se u tri riječi:
NB & Party = Nisam Bot i volim party.
Zato i piše u člancima o glazbi i Spotify.
Ali, ali...on nije bot!
I zapamtite to!
Pa to i ističe u nicku, opisao se u tri riječi:
NB & Party = Nisam Bot i volim party.
Zato i piše u člancima o glazbi i Spotify.
Da, može i tako.
Jedino što postoji jedan problem...naime čovjek piše kao bot i to loše programiran bot.
Drugo, zaviri mu na profil pa ćeš vidjeti zašto NB ;)
A to "zašto NB", ne piše to za nisam bot, nego iz nekog drugog razloga.
Ali da obožavam Party i Spotify je istina.
Ne ponašam se kao bot, nego ne podnosim da me netko provocira ili piše laž i neistinu.
Spotify je krenuo kao platforma za plasiranje oglasa tako da mi nije jasno zasto im je vazan broj pretplatnika? 
Zar ne možete zapamtit?!