Spašavanje vojnika Testosterona: može li se hrabro

poruka: 23
|
čitano: 3.703
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spašavanje vojnika Testosterona: može li se hrabro".
9 godina

Dtrasno je kako je u americi dostupna bilokakva "droga" legalno za nabavit. Gledam te klince po internetu, 16,17,18 godisnjaci, nabildani prekomjere,powerlifting rekordinse obaraju ... bolesno :)

Trembolone,trt,razni steroidi..

Al opet, tko hoce neka radi sto hoce, problem je sto ekipa koja vjezba ili krene vjezbati ce imat losu motivaciju kada vide da nakon xx vremena nemaju pomake kakve drugi na tome imaju.

A kad si mlad ne razmisljas o buducnosti vec uglavnom zivis u momentu... 

Uglavnom, da ne kenjkam too much, zanimmjiv clanak doc! 

4 0 hvala 1
5 godina

Da, to je sve maska za ono što stvarno rade, a to je davanje kemije u hrani poput metamfetamina (suzbijanje umora i straha) ili amfetamina (budnost, koncetracija).

Žvaka za javnost.

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

2 0 hvala 1
18 godina

Fantastična analiza i osvrt.

Nego kod analize karakteristika djece mornara treba prvo utvrditi jesu li - prijavili svu svoju djecu ;)

Naprosto je nevjerojatno kako nazivno muški pokret u apsolutno svakom svom djelovanju čini nesagledivu štetu upravo samim muškarcima (i svima drugima ali to je druga tema).

I dodatno, rekao bi da je još nevjerojatnije (ako je išta više moguće) kako je to nazivno usmjereno osvajanju žena, ali svaki taj muški kanal ili što već je 24/7 prikaz nagih muškaraca u čoporu. 

Kako dobiti koke:

1. Provodi svaki budni trenutak okružen nagim muškarcima

2. Slušaj svodnike i silovatelje 

3. Uzimaj dodatke koji smanjuju libido i plodnost

.

.

.

.

10. Žene? U kojem trenutko dođu žene? Sjeća li se itko plana? Gdje između teretane sa dečkima, podkasta sa dečkima, gledanja Andrewa Tatea i Rogana sa dečkima dođu žene? 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
9 1 hvala 3
16 godina
Re: Spašavanje vojnika Testosterona: može li se hr
Odlicna tema jer ja se bas Evo zajebevam s testom a pretil sam I 45g.. samo mi nije jasno kakve tema ima veze s IT..
R33mba#2892
Moj PC  
1 0 hvala 0
21 mjesec
GoF kaže...

Dtrasno je kako je u americi dostupna bilokakva "droga" legalno za nabavit.

Što se daju steroidi legalno nabaviti u americi a da nije potrebno za zdravstvene svrhe?

21 mjesec
Za mornare koji žele sina a ne dite evo naš domaći stari način , prilikom snošaja moraju biti u gumenim čizmama 💪😜

Oto američko vodstvo je vjerojatno točkica puna testosterona i pameti (točkica u gornjem desnom kutu na sličici), a Hegšit vjerojatno uzima testo pa je to dovoljan njemu i Štrumpu kao dokaz , kakav dr. Berecki njegove ljevičarske/jugokomunisčke vradžbine i gluposti !

Amerčki vojnici u invazijama po svijetu su poznati po uzimanju kemije i droga. U službi dobiju tabletice protiv sna i umora i svašta nešto, nije kao Švabe u blitzkrigu ali bolje išta neko ništa, sve za otadžbinu, orla i Štrumpa.

Isto tako daleko je poznato da hordama koje potpomažu po svijetu, za uspostavu "demokracija" snabdijevaju drogom za rat (Captagon). E sad tko ju proizvodi i tko sve koristi , no to sigurno ne pomaže zdravstvenoj slici.

A da me bog prije začeća pitao želim li više testa ili pameti, hmm teško pitanje 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

edno američko istraživanje temeljeno na anketi 4.800 podmorničara doista je pronašlo veći udio kćeri, osobito među muškarcima koji su u vrijeme začeća služili na moru.

:P

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina

(naslovnica knjige iz 2016.)

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

3 0 hvala 0
6 godina
Da je netko prije samo 20 godina rekao da će neka država imati ovakvo vodstvo...

3 0 hvala 1
9 godina
Pa gledajuci degenerike na internetu u vidu njihovih korisnickih imena npr Togi koji otvoreno koristi dteroide radi snimanja yt materijala, tren brothers, sam sulek, to su sve bili klinci a odjednom su mrcine, tako da sumnjam da im treba neka potvrda ili ju je jako lagano za dobiti. Ne samo navedenih par od gore, naletio sam na mnogo velikih klinaca,neprirodnih.
Cak i na body by mark kanalu...

Najvjerojatnije ti nisu poznati ti ljudi, good for you!
9 godina
Nije ti jos kasno da si poprqvis zivot i smrsavis. Ja sam to radi djece napravio, zadnje 4 godine intenzivno vjezbam i sad sa 4 banke stvarno sam to zavolio do te mjere da radim odlicne rezultate po sebi,sam se sa sobom natjecem, ala 22 pullupu, 25 neutral pullupa, bench press sam si rekao 100kg, to obavio, deadlift stao na 135kg x5
Cucanj sa sipkom nisam previse radio,nikad mi nije pasala ta vjezba, nebitno, osjecam se bolje nego ikad,..

U zadnjih godinu dana sam 12 kg skinuo zadrzavajuci misicnu masu te sam stalno oko 80kg na 171cm
Krenuo sa 27 posto body fata, trenutno na 15.5 sa ciljem doc ispod 15, opizdit sliku i onda idem zderat nazad i dizat jos teze utege.

Red,rad disciplina. Tesko je, al krenut od promjene prehrane,brojenje kalorija, 10k koraka dnevno i 4 treninga tjedno i rezultati moraju bit tu . Prehranu, ja dorucak i rucak jedem jedno te isto non stop pokusavam oko 150g proteina jest dnevno, jedino je vecera varijabilna zbog male djece doma :)
Lp i sretno
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2026 7:29 (GoF).
21 mjesec
Kad je spomenuto u komentarima isto gotovo sav holivud troši zabranjene supstance radi mišićne mase, rijetki su to priznali ali kao da moraju, kad vidiš likove od 60 godina sa tolikim mišićima ili klinci holivuda koji buknu.
Problem je što to mladi gledaju isto kao i te jubitubere te povode se takvom neprirodnom izgledu koji se može postići samo prečacima i štetnim supstancama.
Rijetki stariji jubituberi svjedoče kako im je to sjebalo zdravlje koje mladi ne prate.
17 godina

Hebiga kome u mladosti Šarafenciger nije bio predmet divljenja, iako je priznao što je i očito upotrebu svega uz naravno i dalje izniman trud u teretani. Sve je to produkt tržišta koji mi sami podržavamo, da nema interesa i potražnje ne bi bilo ni proizvoda.

Kaj se tiče teksta odličan je, baš užitak za čitati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
Ha, ne bih to naveo kao produkt potražnje i tržišta, ipak se radi o zabranjenim supstancama.
Naravno da bi svi mužjaci željeli imati tijelo Arnolda i izgled Breda Pita, mislim ljudi smo skloni ići linijom manjeg otpora , povodljivi smo na propagandu i reklame. Ako vidimo svog idola da koristi "nešto" što mu je pomoglo naravno da će nezrela osoba pasti pod utjecaj, pogotovo ono kod mlađe publike "mama svi to imaju i koriste"!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Sirotanovic kaže...
Ha, ne bih to naveo kao produkt potražnje i tržišta, ipak se radi o zabranjenim supstancama.
Naravno da bi svi mužjaci željeli imati tijelo Arnolda i izgled Breda Pita, mislim ljudi smo skloni ići linijom manjeg otpora , povodljivi smo na propagandu i reklame. Ako vidimo svog idola da koristi "nešto" što mu je pomoglo naravno da će nezrela osoba pasti pod utjecaj, pogotovo ono kod mlađe publike "mama svi to imaju i koriste"!

Ti nebi ali producenti koji rade proizvod bi i žele ga prodati, a komercijalni film je proivod i to rade uspješno. Da se takav proizvod ne gleda i ne traži nebi ga ni proizvodili i gubili novac.

Tako da je to odnos ponude i potražnje, ljudi dobe ono što žele gledati i konzumirati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2026 9:29 (forumaš).
13 godina
GoF kaže...
Prehranu, ja dorucak i rucak jedem jedno te isto non stop pokusavam oko 150g proteina jest dnevno, jedino je vecera varijabilna zbog male djece doma

užas, pa bar se prehrana može prilagoditi 

kako netko može jesti suha pileća prsa i još suvlju rižu dan za danom, mjesec za mjesecom... pa bar ubacite povrća u rižu i napravite đuveč, neće vam dva pomidora, paprika i kapula ništa poremetit u brojanju kalorija

9 godina
Uopce ne jedem to sto si naveo svaki dan. To masovno jedu bodybuilderi. A ja to nisam. A da jesam, bi i jeo jer volim navedeno :)

Napisao sam dorucak i rucak mi je jedno te isto. Vecera je svaki dan drugacija.

Mozes ti jest stagod, samo paziti na broj kalorija a to dodje sa nekih 3,4 mjeseca iskustva brojanja kalorija uz pomoc nekog appa, npr fat secret kojeg ja koristim.

Ja npr zadnje dve godine kombiniram, 3jaja, 100 il 200g posnog sira, paradajz sastrane, crvena paprika i cesnjak prah po siru i to mi je do jaja dorucak, ponekad bi napravio "protein overnight oats" al poanta je da znam da mi je dorucak oko 500,600 kalorija.
2 praska proteina, je 250 cal... al nebitno, napravis si dva tri menia koja ces vrtit u krug koja zadovoljavaju kalorijsku potrebu bilo za deficitom ili surplusom.

Polu slavonac i polu zagorac sam, tako da ima i kobaje,kulena,sarme,punjene paprike i bucnica, al se jedu u normalnim kolicinama od sada kada znam kolko jedna bucnica kosta kalorija i kolko mi treba znoja da ih potrosim...

Tek sa brojanjem kalorija sam skuzio da hrana i nije bas toliko skupa kolko se prezderavamo :))

Al toliko od mene, poceo sam pametovat, tesko je ali se da ljudi, na kraju krajeva svaki trud se isplati!
Nuspojave su umor,mrsavljenje,veca vidljivost misica,bolja pokretnost,bolje samopouzdanje, porast testesterona prirodnim putem(kroz vjezbanje)

Pozdrav svima
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2026 10:46 (GoF).
16 godina
picajzla0707 kaže...
GoF kaže...
Prehranu, ja dorucak i rucak jedem jedno te isto non stop pokusavam oko 150g proteina jest dnevno, jedino je vecera varijabilna zbog male djece doma

užas, pa bar se prehrana može prilagoditi 

kako netko može jesti suha pileća prsa i još suvlju rižu dan za danom, mjesec za mjesecom... pa bar ubacite povrća u rižu i napravite đuveč, neće vam dva pomidora, paprika i kapula ništa poremetit u brojanju kalorija

dvojica IT kolega u UK su zajebanti bili i odlučili svaki dan jesti grilana pileća prsa i rižu, pa tko prvi poklekne...

s time da je mlađi još i išao u teretanu, malo da se učini atraktivnijim za žemskinje...

uglavnom ne znam tko je "pobijedio" ali je trajalo preko 6 mj.

ja bi nakon 3-4 dana išao radije pasti travu...

Ju je je? Je ju je!
17 godina

To mi je pistao glavni obrok, pileća ili pureča prsa na naglo uz povrće, ponekad ide i riža ili kuhani krumpir. Jedem to barem tri puta tjedno kao glavbo jelo dana. Od kruha samo suhi prepečenc, radum to već pol godine u nije problem ni najmanje. Nema slatko, nema alkohola, desert je voće sve po redu. Doručak pečena jaja. Barem više ne razmišljamo kaj bi kuhali i kupovali, uvijek isto više manje, uz čušpajze.

Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina

Taj pretjerani fokus na protein kao glavnu susptancu koja gradi mišičnu masu je največa prevara fitness industrije da bi se što više prodavali paškovi koji ne rade kurca već su porez na budale. 
Ugljikohidrati su daleko važniji od samog proteina kao i kalorije. Budi u kalorijskom deficitu i unesi koliko god želiš proteina nećeš napredovati, zapravo, nazadovati ćeš.
Ali UH je jeftina sirovina i ne može se prodati kao magično sredstvo koje gradi mišiće. 
I sva ta istraživanja su lažirana od strane kompanija koje prodaju proteinske praškove kako bi prikazali nerealne količine proteina koji su potrebni za izgradnju mišića.
Da ovo sve nije istina ne bi likovi na steroidima i genetski predisponirani reklamirali proteinske praškove i bili na njihovim ambalažama.

Da ne govorimo o nerealnim treninzima i količinama serija i ponavljanja koji služe tome da što sporije napredujete, kako bi se ljude uvjerilo u to da su im potrebni suplimenti.

1 2 hvala 0
17 godina
NickChase kaže...

Taj pretjerani fokus na protein kao glavnu susptancu koja gradi mišičnu masu je največa prevara fitness industrije da bi se što više prodavali paškovi koji ne rade kurca već su porez na budale. 
Ugljikohidrati su daleko važniji od samog proteina kao i kalorije. Budi u kalorijskom deficitu i unesi koliko god želiš proteina nećeš napredovati, zapravo, nazadovati ćeš.
Ali UH je jeftina sirovina i ne može se prodati kao magično sredstvo koje gradi mišiće. 
I sva ta istraživanja su lažirana od strane kompanija koje prodaju proteinske praškove kako bi prikazali nerealne količine proteina koji su potrebni za izgradnju mišića.
Da ovo sve nije istina ne bi likovi na steroidima i genetski predisponirani reklamirali proteinske praškove i bili na njihovim ambalažama.

Da ne govorimo o nerealnim treninzima i količinama serija i ponavljanja koji služe tome da što sporije napredujete, kako bi se ljude uvjerilo u to da su im potrebni suplimenti.

Zelis smrsaviti. Kako to da kalorijski deficit nece pomoci?

Zasto pricas o marketingu? Sa kime se raspravljas? 

13 godina
Stric_Jura kaže...

dvojica IT kolega u UK su zajebanti bili i odlučili svaki dan jesti grilana pileća prsa i rižu, pa tko prvi poklekne...

s time da je mlađi još i išao u teretanu, malo da se učini atraktivnijim za žemskinje...

uglavnom ne znam tko je "pobijedio" ali je trajalo preko 6 mj.

ja bi nakon 3-4 dana išao radije pasti travu...

ma jebote, ja jedem štogod mi padne na pamet i još se mislim da nisam bogznašto raznovrsne prehrane i gledam kako skuhat nešto novo

čušpajzi su mi osnova, svaki drugi dan je čušpajz, uvijek mesa u njemu, ali baza je na žlicu

ostatak tjedna riba, meso i opet povrće, riža rijetko, krumpir tu i tamo, tjestenina skoro nikad osim malo rezanaca u juhu

umro bi da me netko stavi na jednoličnu prehranu, pogotovo ovu 'programiranu' svaki dan isto

9 godina
U krivu si, al necu ulazit u raspravu sa tobom, postoji na stotine objavljenih istrazivanja na temu proteina u znanstvenim casopisima.

Lp
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice