Domaći AI projekt EnyOS dostupan korisnicima za pr

poruka: 4
|
čitano: 2.115
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Domaći AI projekt EnyOS dostupan korisnicima za pr".
17 godina

Da da, evo već trčim dati sve kredencijale i prava pristupa proizvodu za kojeg ni ne znam ko stoji iza njega ... a ovaj striko na videu priča engleski sa nečim šta mi jaaako vuče na ukrajinski naglasak 

Na web stranici projekta je na nekoliko mjesta navedeno da iza projekta stoji firma (valjda) koja ne postoji u sudskom registru - "Universed Mixed Reality". Istina, u registru postoji "Universe Mixed Reality" ... koja je vjerojatno to, jer je jedini vlasnik i direktor izvjesni Kyrylo Momot koji je na LinkedInu osnivač EnyOS-a. Ali zašto bi neko na otprilike 5 mjesta na web stranici. očito namjerno, naveo krivi naziv trgovačkog društva koje stoji iza projekta ? U svakom slučaju zaobilazim do daljnjeg ...

3 0 hvala 3
17 godina

Nisam skužio kak je OS, ak je ustvari samo obični desktop app.

Enyos is a desktop AI operating system. It sits on top of macOS and gives you a voice/chat/screen interface to drive your apps, the web, and your data.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Domaći AI projekt EnyOS dostupan korisnicima z
Iz ovog članka se ne da zaključit ni tko je napravio ni šta je napravio. Kao da ispred dućana čuješ ekipu da kaže "neki pajdo napravio hrvatski AI OS" - OK, je li to uvod ili cijela "informacija" koju imaš za prenijeti?

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Domaći AI projekt EnyOS dostupan korisnicima z
mateo kaže...
Iz ovog članka se ne da zaključit ni tko je napravio ni šta je napravio. Kao da ispred dućana čuješ ekipu da kaže "neki pajdo napravio hrvatski AI OS" - OK, je li to uvod ili cijela "informacija" koju imaš za prenijeti?

Ne samo iz članka nego čak ni sa njihove web stranice.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice