Ja ću samo kratko:
Film je teško smeće.
Jedno je napraviti Interstellar sa bratovim scenarijem a drugo je izmasakrirati grčki ep. I umjetnička sloboda mora imati neke granice, pogotovo granice dobrog ukusa.
Ja ću samo kratko:
Film je teško smeće.
Jedno je napraviti Interstellar sa bratovim scenarijem a drugo je izmasakrirati grčki ep. I umjetnička sloboda mora imati neke granice, pogotovo granice dobrog ukusa.
Prava je sreća što sad imamo magnet.bug.hr pa možemo svaki dan čitati n-tu ispeglanu recenziju trendi Odiseje... kakvih je valjda samo danas napisano barem tisuću širom Interneta
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Bilo bi mega cool da Gibson prihvati Muskovih 100 milijuna za izradu povijesno tocne Odiseje
Ostalo lahko skupi preko crowdfundinga. Dapace, dam osobno 100 evra ako do toga dodje.
Nek' se dimi.
ha ha i ja bi želio, Gibson mi je odličan glumac i redatatelj a dva filma su svakako bolje nego jedan 
Bilo bi mega cool da Gibson prihvati Muskovih 100 milijuna za izradu povijesno tocne Odiseje
Ostalo lahko skupi preko crowdfundinga. Dapace, dam osobno 100 evra ako do toga dodje.
Nek' se dimi.
U režiji Gibsona, katolibanskog nasilnika i alkoholičara u produkciji Elona Muska egomanjakalnog rasiste izbjeglice iz Juznoafričke republike zbog ukidanja aparthejda
Ispalo bi veće sra*e od Nolanovih desetak minta promocije woke bullshita .
Ja gledao samo na Instagramu verziju sa Helenom koju glumi Samuel L. Jackson,
I dare you to look at it, I double dare you! itd
U režiji Gibsona, katolibanskog nasilnika i alkoholičara u produkciji Elona Muska egomanjakalnog rasiste izbjeglice iz Juznoafričke republike zbog ukidanja aparthejda
Ispalo bi veće sra*e od Nolanovih desetak minta promocije woke bullshita .
Sinko, hejtaj koga hoces na osnovi vjerskih ili politickih uvjerenja.
Tvoja privatna stvar.
Mučko Đubre
640 miliona prihoda do sada, tj. nakon drugog vikenda.
Nelos film. Ova cijela histerija oko dvije glumice koje zajedno imaju 3min screen timea je komicna. Ne slazem se sa odabirom glumica za tu ulogu, ali totalno sporedno za film.