Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih dronova u

poruka: 620
|
čitano: 65.086
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih dronova u".
21 mjesec
Re: Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih drono
Ovaj Old Iggy je sramota od čovjeka koje bolesne izjave piše i opravdava neke od najvećih modernih ratnih zločina te izjednačuje i relativizira postupke CA i Nacista!

Njemu je očito samo bitno da su njegovi Coca-Cola i Big Mac i sve prašta jednima , dok Boršč mu je mrzak jako!

Forumaš:
"Ali ima razlike, tamo gdje je amer okupirao zapadna njemačka ljudi su vozili mercedese a tamo gdje je rus okupirao istočna njemačka ljudi su pravili improvizirane plastične trabante i san je bio skočiti preko zida".

A vala i ovaj forumaš, recimo ovdje sa ovakvim glupavim nepotrebnim izjavama bespotrebno opravdava gotovo stoljetnu okupaciju pola Europe od strane Amerike.
Dok drugoj strani broji krvna zrnca! Okupacija Ukrajine mu jako smeta dok ova druga je ipak Coca-Cola i Big Mek. Nije mi neka usporedba ali poanta je bitna.

Najjači su mi ti koji izjednačavaju njemačke logore i postupke za vrijeme rata, sa sovjetskim postupcima nakon rata ili još luđe kad pjevaju sa Thudumsonom "loša bila 45ta" ...jbte budala!Trebamo zahvaliti i Bogu i sreći i Čerčilu i Staljinu i Titu i Trumanu! Da nije ovako završilo nas Slavena možda bi bilo samo kao poneka endemska sluga.

Pa osvete i zločini pobjednika u 2 svj. ratu usudio bih se reći su bile kamilica što su ovi drugi radili od 42 do 45, čak i na našim prostorima. Dok na istoku je plan Švaba bio istrijebiti Slavene... halo braćo , hej Slaveni lupite si šamar da dođete pameti! Zamislite samo alternativu kako bi Hitler koji je pripadnik više rase, nakon pobjede na Istoku držao se svoje riječi Paveliću, smradu Anti (koji je u realnosti pobjegao , ostavio svoj narod, pokrao zlato i novac) koji je untermenschen Slaven kao svi mi, ... bili bi naši djedovi prvo u stočnim vagonima, pa na baušteli obnove Vaterlanda, a kad nestane hrane ili završi obnova onda bi mi bili tek djedovo ili očevo sjeme u sapunu.
Za razliku od krvoloka Gruzijca Staljina i Sovjeta gdje su se Švabe nakon odsluženih pet godina teškoga rada , oni koji su imali sreće sa zdravljem i bili jaki da izdrže teške uvjete, vratili svojim kućama te kasnije sa velikim vojnim mirovinama živjeli i svoje sjeme umnožili. Za razliku od Slavena koji su u švabskim logorima završavali u sapunu!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2026 23:15 (Sirotanovic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

He he ak je bolje u Rusiji samo navali 

Moj PC  
1 3 hvala 0
21 mjesec
He, he, ak ti je bolja Amerika idi brani Ukrajinu...

da se i ja spustim malo na tu trol razinu i besmisleno komentiranje, laku noć ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ne pričam o branjenju nego o životu iza istočnog zida u Berlinu.

Zar ti nisi rekao da češ se odjaviti  Muškarac drži do riječi 

7 godina
Sirotanovic kaže...

A vala i ovaj forumaš, recimo ovdje sa ovakvim glupavim nepotrebnim izjavama bespotrebno opravdava gotovo stoljetnu okupaciju pola Europe od strane Amerike.
Dok drugoj strani broji krvna zrnca! Okupacija Ukrajine mu jako smeta dok ova druga je ipak Coca-Cola i Big Mek. Nije mi neka usporedba ali poanta je bitna.

Sirotanoviću tvoje izjave nisu nimalo glupave jeli? Pitaj Mađare, Poljake, Čehe kako im je bilo pod sovjetskom čizmom. Uspoređivati represiju, tamničenja, ubojstva, zatiranje sloboda, sa izborom da li ćeš pojesti hamburger ili nećeš..  Ponestaje mi facepalmova..

A ja ni ne jedem u Mekgovnardsu i ne pijem američku kolu jer ne želim podržavati zlo prakticiranje zle korporacije. Bez sarkazma. Ali ne želim držati ni svijeću zlom diktatoru Putinu i okupiranje Ukrajine me itekako smeta.

17 godina

Sirotanović voli kalinku i ruski haburger 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 0:53 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
"Pitaj Mađare, Poljake, Čehe kako im je bilo pod sovjetskom čizmom. Uspoređivati represiju, tamničenja, ubojstva, zatiranje sloboda, sa izborom da li ćeš pojesti hamburger ili nećeš".

"Ne pričam o branjenju nego o životu iza istočnog zida u Berlinu".

Chayy imaš moj respekt što izbjegavaš zle korporacije!

No gdje sam ja uspoređivao te okupacije koje su se događale u povijesti , hoćemo onda tom vašom "metodom branjenja moje strane" reći da je sovjetska super kakva je bila turska okupacija, ili spominjati GLADIO operacije, čemu sad to!

Umiješao sam se OPET poštoje nova tema i pisao sam o onome što se TRENUTNO događa kod nas , da malo trol forumaš razmisli!
Zna se kakva je bila sovjetska okupacija i nema potrebe forumski trolati i na taj način skrivati trenutnu "stoljetnu" američku okupaciju Europe i pokazivati da se slažeš s okupacijom jednih, kojima je prirodan položaj na drugom kraju svijeta. Ili čemu pisati nekome tko se ne slaže sa ovom okupacijom i politikom najvećih osvajača današnjice (politikomUSA) da ode u Rusiju ako se ne slaže s ovom šituacijom!

Uostalom kako mislite da EU napreduje, bira prave ljude na pozicije i bude svoja ako čak i njeni stanovnici podražavaju da imaju gazdu koji sve te važnije stavke odlučuje! Eto uspjeh je valjda što je to trenutno najbolji izbor okupacije i imaš Coca-Colu i mekić, zar tome trebamo težiti!

Ali ako niste ljubitelj Coca-Cole i mekića nego je samo na stanju ne praćenje šituacije, tj. praćenje propagande onda oprostite moram vam napisati da sve je javno dostupno na internetu, recimo kako Cija špija Njemačke kancelare desetljećima (ne samo Njemačke nego sve) no ovi ne smiju pisnuti ili kako postavljaju svoje ljude na pozicije u EU ili kako iz US ambasade dolaze državnicima EU naređivati, te o US alatima po EU kao što su NGO, nato,... te kako "obrazuju" i biraju mlade koji su njima pogodni lutki za upravljanje, tipa ako ljube Coca-Colu i mekić (poslušni su gazdi) onda je ispunjen glavni uvjet za politički uspjeh.

https://www.reuters.com/article/world/us-spy-agency-tapped-german-chancellery-for-decades-wikileaks-idUSKCN0PI2AD/

Ali hej ajte sad opet o boršču kako je loš a kako je Coca-Cole i mekić mmm...
21 mjesec
Tko ne pozna sarkazam značenje ljubitelj Coca-Cole i mekića je unas poznati "Sindrom bečkih konjušara" .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sirotanovic kaže...
"Pitaj Mađare, Poljake, Čehe kako im je bilo pod sovjetskom čizmom. Uspoređivati represiju, tamničenja, ubojstva, zatiranje sloboda, sa izborom da li ćeš pojesti hamburger ili nećeš".

No gdje sam ja uspoređivao te okupacije koje su se događale u povijesti , hoćemo onda tom vašom "metodom branjenja moje strane" reći da je sovjetska super kakva je bila turska okupacija, ili spominjati GLADIO operacije, čemu sad to!

Umiješao sam se OPET poštoje nova tema i pisao sam o onome što se TRENUTNO događa kod nas , da malo trol forumaš razmisli!
Zna se kakva je bila sovjetska okupacija i nema potrebe forumski trolati i na taj način skrivati trenutnu "stoljetnu" američku okupaciju Europe i pokazivati da se slažeš s okupacijom jednih, kojima je prirodan položaj na drugom kraju svijeta. Ili čemu pisati nekome tko se ne slaže sa ovom okupacijom i politikom najvećih osvajača današnjice (politikomUSA) da ode u Rusiju ako se ne slaže s ovom šituacijom!

Uostalom kako mislite da EU napreduje, bira prave ljude na pozicije i bude svoja ako čak i njeni stanovnici podražavaju da imaju gazdu koji sve te važnije stavke odlučuje! Eto uspjeh je valjda što je to trenutno najbolji izbor okupacije i imaš Coca-Colu i mekić, zar tome trebamo težiti!

Ali ako niste ljubitelj Coca-Cole i mekića nego je samo na stanju ne praćenje šituacije, tj. praćenje propagande onda oprostite moram vam napisati da sve je javno dostupno na internetu, recimo kako Cija špija Njemačke kancelare desetljećima (ne samo Njemačke nego sve) no ovi ne smiju pisnuti ili kako postavljaju svoje ljude na pozicije u EU ili kako iz US ambasade dolaze državnicima EU naređivati, te o US alatima po EU kao što su NGO, nato,... te kako "obrazuju" i biraju mlade koji su njima pogodni lutki za upravljanje, tipa ako ljube Coca-Colu i mekić (poslušni su gazdi) onda je ispunjen glavni uvjet za politički uspjeh.

https://www.reuters.com/article/world/us-spy-agency-tapped-german-chancellery-for-decades-wikileaks-idUSKCN0PI2AD/

Cijlu priču si formirao na pretpostavci da ja opravdavam jedne ili bilo koga.

Gdje sam to ja napisao da bilo koga opravdavam troleru?

Napisao sam da postoji razlika, i to nije pravdanje nego činjenica. Zid u berlinu su dugnuli da ljudi ne bježe na zapadni dio kako se nebi nezdravo hranili američkim hamburgerima a ne zato jer su ovi iz američkog dijela htjeli kupiti trbant na crno.

Jel kužiš sad 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 7:58 (forumaš).
17 godina
forumaš kaže...
Sirotanovic kaže...

Napisao sam da postoji razlika, i to nije pravdanje nego činjenica. Zid u berlinu su dugnuli da ljudi ne bježe na zapadni dio kako se nebi nezdravo hranili američkim hamburgerima a ne zato jer su ovi iz američkog dijela htjeli kupiti trbant na crno.

Jel kužiš sad 

A eto sreca sto su srusili zid pa je snowden imao gdje pobjeci prije nego se u celiji objesio kao neki. 

Izgleda da postoji migracija u oba smjera. 

21 mjesec
Ili pročitaj još jednom od početka raspravu možda shvatiš u suprotnom nastavi se praviti grbav!
17 godina
konjRR kaže...
forumaš kaže...
Sirotanovic kaže...

Jel kužiš sad 

Te A eto sreca sto su srusili zid pa je snowden imao gdje pobjeci prije nego se u celiji objesio kao neki. 

Izgleda da postoji migracija u oba smjera. 

gledao sam na televiziji kojom su ga srećom ljudi sami rušili nakon desetlječa ruske čizme, ali još nisam gledao na televiziji kako zovu ruse da ga ponovno izgrade.

17 godina
Sirotanovic kaže...
Ili pročitaj još jednom od početka raspravu možda shvatiš u suprotnom nastavi se praviti grbav!

Ako ti tako kažeš 

18 godina
Chayy kaže...
Sirotanovic kaže...

Sirotanoviću tvoje izjave nisu nimalo glupave jeli? Pitaj Mađare, Poljake, Čehe kako im je bilo pod sovjetskom čizmom. Uspoređivati represiju, tamničenja, ubojstva, zatiranje sloboda, sa izborom da li ćeš pojesti hamburger ili nećeš..  Ponestaje mi facepalmova..

A ja ni ne jedem u Mekgovnardsu i ne pijem američku kolu jer ne želim podržavati zlo prakticiranje zle korporacije. Bez sarkazma. Ali ne želim držati ni svijeću zlom diktatoru Putinu i okupiranje Ukrajine me itekako smeta.

Ti ČITAŠ (kao i svi mi) plaćene PR članke, ali kad se povremeno provede analiza:

https://tvpworld.com/87994994/majority-of-romanians-nostalgic-for-communism-study-shows

E sad kad promisliš da je Rumunjima uz Albance vjerojatno bilo najgore, onda možemo zamisliti što ostali misle

17 godina

Ali ne vidim da su zatražili izlazak iz EU, očito se može jer su Britanci nedavno dokazli. I ja dijelim mišljenje Rumunja, za vrijeme Juge pravednije se dijelila društvena dobit kroz stanove i puno manje društvene razlike ali isto koliko nam je loše ne znam gdje bi nam bilo bolje nego u EU.

A da nas Tito nije spasio Staljina i da nije stvorio novo tržište za HR proizvode u nesvrstanim bloku i istočnom bloku, koji nije mogao kupivati zapadnu tehnilogiju negu našu licenciranu kao dobar menadžer, bilo bi nam i puno gore.

Večina zemalja iz ruskog okruženja želi biti u NATO i ne želi biti dio ruskog sveta, štoviše panično se boje rusa. Slično kao što zemlje u okruženju Srbije ne žele biti dio srpskog sveta i ulazimo u nato.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 10:40 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
forumaš kaže...

Ali ne vidim da su zatražili izlazak iz EU, očito se može jer su Britanci nedavno dokazli. I ja dijelim mišljenje Rumunja, za vrijeme Juge pravednije se dijelila društvena dobit kroz stanove i puno manje društvene razlike ali isto koliko nam je loše ne znam gdje bi nam bilo bolje nego u EU.

A da nas Tito nije spasio Staljina i da nije stvorio novo tržište za HR proizvode u nesvrstanim bloku i istočnom bloku, koji nije mogao kupivati zapadnu tehnilogiju negu našu licenciranu kao dobar menadžer, bilo bi nam i puno gore.

Večina zemalja iz ruskog okruženja želi biti u NATO i ne želi biti dio ruskog sveta, štoviše panično se boje rusa. Slično kao što zemlje u okruženju Srbije ne žele biti dio srpskog sveta i ulazimo u nato.

Kao što rekoh, to je sve privid...pa USA je uložila trilijune u propagandu tokom hladnog rata,

to je moralo ostaviti poprilično efekta. A to da netko nešto "želi"...pa ko narod pita,

osim možda Švicaraca. Istina je doduše da USA drži svoje vazale u nešto boljem položaju,

ali to je samo zato što ima ekonomske poluge koje im to dopuštaju...ali ako im bude

profitabilnije, spustit će čitavu EU na razinu haitija ili Konga, ako treba

17 godina

Uvijek ne bilo i biti će vazala a biraš manje zlo. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
21 mjesec
"Uvijek ne bilo i biti će vazala a biraš manje zlo".

Jesi mislio "uvijek je bilo gospodara a biraš manje zlo"! I ovako i onako tvoja rečenica nema smisla, vazal u pravilu ima samo jednog gospodara koji "gospodari" doslovno vazalovim životom i zemljom na kojoj je vazal, kojom kao vazal gospodari dokle god sluša gospodara i vazal nema prava birati gospodara! Osim ako si mislio da kao kmet možeš se seliti pa tako birati manje zlog vazala!

Opet bečko-konjušarsko vazalsko (vazelinsko) razmišljanje 😁
Šala , razumijem na što si mislio svi kmetovi biraju fri lajf of Junajted stejt of Amerka coca cola i mekić a ne orke sa istoka. No kmetovi griješe i većinom su zadojeni propagandom i ne vide često potpunu istinu , zapravo trebali bi smo težiti višem i ravnopravnijem društvu od kapitalizma. Iz oba sistema izvući najbolje i prisvojiti. Kao što su ljudi iz komunizma uzeli dobre stvari, kao podizanje radnih prava, škola besplatna i obavezna svima, bolja raspodjela bogatstva a odbacili one užasne stvari, tako isto i iz kapitalizma treba pokupiti najbolje i težiti nečem boljem. Ali i ne dopusti da nazadujemo sa trulim kapitalizmom kojega se najbogatiji drže iz razloga podizanja nejednakosti u raspodjeli- sistem bogati još bogatiji a siromašni još siromašniji, gdje svaki milijun Masku ili Trampu u džepu znači manje ostalima, pri tome ne mare što uništavaju planetu.
11 godina

Meni je super kak vi mislite da vidite istinu, drugi su zadojeni propagandom dok ponavljate putinive govore 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
0 3 hvala 0
7 godina
segregator kaže...
Chayy kaže...
Sirotanovic kaže...

Ti ČITAŠ (kao i svi mi) plaćene PR članke, ali kad se povremeno provede analiza:

https://tvpworld.com/87994994/majority-of-romanians-nostalgic-for-communism-study-shows

E sad kad promisliš da je Rumunjima uz Albance vjerojatno bilo najgore, onda možemo zamisliti što ostali misle

Evo ostao sam bez facepalma na ovoj temi..jbg, toliko se gluposti prosipa na dnevnoj bazi.

Koliko je tih današnjih "simpatizera" Ceausescu-a uopće bilo rođeno u to doba? Pa u samom članku ti piše da se rezultati ankete reflektiraju na romantičarskom pogledu na tu eru, ruku pod ruku sa jakom ruskom propagandom i nezadovoljstvom korupcijom današnjeg vodstva i političkih elita. Je je, sjećaju se gladi, ubojstava i represije dragog vođe Ceau-a pa im je danas milo oko srca za minulim vremenima..

I to je sad kao neki dokaz da ljudi više vole represiju i totalitarne režime, od demokracije i sloboda koju imaju danas? A u ono doba je narod presudio Ceausescu, tako, iz zajebancije?

Puno se krvi prolilo za slobode koje danas uživamo, a nismo ih ni svjesni. Ne kažem da i današnja politika nije tome kriva..

17 godina
Chayy kaže...
... više vole represiju i totalitarne režime, od demokracije i sloboda koju imaju danas? 

17 godina
Santana kaže...

Meni je super kak vi mislite da vidite istinu, drugi su zadojeni propagandom dok ponavljate putinive govore 

narcisoidnost....ja vidim istinu a oni puše propagandu. A danas večina sve vidi i samo je pragmatična.

17 godina
forumaš kaže...
Santana kaže...

narcisoidnost....ja vidim istinu a oni puše propagandu. A danas večina sve vidi i samo je pragmatična.

Tipican mentalitet zbog kojeg trump, musk, putin i ostala ekipa mogu razvaljivat ovaj planet kako ih volja. Sa vazelinom ili bez.  

17 godina
konjRR kaže...
forumaš kaže...
Santana kaže...

Tipican mentalitet zbog kojeg trump, musk, putin i ostala ekipa mogu razvaljivat ovaj planet kako ih volja. Sa vazelinom ili bez.  

Bude Musk trebao dobrovoljce za Mars...evo prilike da se riješiš ove masovne guzičarske tvorevine bazirane na ugljiku.

13 godina
Sirotanovic kaže...
Jesi mislio "uvijek je bilo gospodara a biraš manje zlo"! I ovako i onako tvoja rečenica nema smisla, vazal u pravilu ima samo jednog gospodara koji "gospodari" doslovno vazalovim životom i zemljom na kojoj je vazal, kojom kao vazal gospodari dokle god sluša gospodara i vazal nema prava birati gospodara! Osim ako si mislio da kao kmet možeš se seliti pa tako birati manje zlog vazala!

razlika je što su ameri slali prosvjedne note svojoj 'vazalici' angeli dok se ova ljubila s putinom i vješala njemačko gospodarstvo o ruske energente, dok bi recimo lukašenko u prvom koraku približavanja zapadnoj strani poletio kroz prozor ili se udavio čajem

i čisto da te malkoc ispravim, izraz 'bečki konjušari' su smislili naši istočni susjedi u frustraciji što su 500 godina mogli doseć eventualno do pozicije đojlena dok su 'konjušari' imali bana, sabor, vojsku, vlastite zakone i povelje poput one vlaške kojima se izbjeglim vlasima dozvoljava naseljavanje na teritoriju koji graniči s njihovim bivšim pašalukom, uz izričiti uvjet da poštuju zakone carske austrije i kraljevske hrvatske

tako da se taj izraz ne koristi 'kod nas', nego tamo preko 'kod njih'

17 godina
picajzla0707 kaže...
Sirotanovic kaže...

razlika je što su ameri slali prosvjedne note svojoj 'vazalici' angeli dok se ova ljubila s putinom i vješala njemačko gospodarstvo o ruske energente, dok bi recimo lukašenko u prvom koraku približavanja zapadnoj strani poletio kroz prozor ili se udavio čajem

i čisto da te malkoc ispravim, izraz 'bečki konjušari' su smislili naši istočni susjedi u frustraciji što su 500 godina mogli doseć eventualno do pozicije đojlena dok su 'konjušari' imali bana, sabor, vojsku, vlastite zakone i povelje poput one vlaške kojima se izbjeglim vlasima dozvoljava naseljavanje na teritoriju koji graniči s njihovim bivšim pašalukom, uz izričiti uvjet da poštuju zakone carske austrije i kraljevske hrvatske

tako da se taj izraz ne koristi 'kod nas', nego tamo preko 'kod njih'

Pa su je prisluskivali, masovno lobirali i na kraju nordstream digli u zrak. Lakse da drzavnik padne kroz prozor i manje stete sveukupno zar ne? 

17 godina

I onda za kraj clanka: 

"Rusija je u ponedjeljak optužila Ukrajinu za terorizam nakon što je sedam ljudi, od čega troje djece, ubijeno, a 60 ozlijeđeno u crnomorskom ljetovalištu Gelendžik u napadu dronom za koji su ocijenili da je bio "namjeran napad na civile"."

Zasto je u naslovu rus bez ukrajinca? Zasto je path url-a rusija ratni zlocin? Gje je clanak ukrajina ratni zlocin? Zato sto nemaju video iz ljetovališta? Jer je predaleko od ratne zone? Jer dron u centru zagreba je bio ruski? 

Puno pitanja ali malo odgovora iz gebelsove tvornice istine. 

21 mjesec
"izraz 'bečki konjušari' su smislili naši istočni susjedi u frustraciji što su 500 godina mogli doseć eventualno do pozicije đojlena dok su 'konjušari' imali bana, sabor, vojsku, vlastite zakone i povelje poput one vlaške".

Jesi siguran za ovo?
Izraz sam čuo samo od našeg predsjednika i evo definicije: “bečki konjušari” koristi kao uvreda, u smislu “dvorski/servilni ljudi”, tj. ljudi koji navodno rade u tuđem interesu i “služe” nekome iz sjene, a ne svojima.

" Đojleni su za boravak u muškom haremu bili uredno plaćeni, a vezir je za ove troškove dobijao novac od države, koji je tada teškom mukom izdvajao narod" - a jbte pa i Osmanlije su bili blesavi potpuno. I ajd što su uzimali danak i djecu za Janjičare, to mi nekako prirodno za našu povijest klanja ali još tražiti za danak muškog sina da ga taslače Turci!

Konjušar djeluje kao vrhunsko zvanje za ono doba.
18 godina
Chayy kaže...

Evo ostao sam bez facepalma na ovoj temi..jbg, toliko se gluposti prosipa na dnevnoj bazi.

Koliko je tih današnjih "simpatizera" Ceausescu-a uopće bilo rođeno u to doba? Pa u samom članku ti piše da se rezultati ankete reflektiraju na romantičarskom pogledu na tu eru, ruku pod ruku sa jakom ruskom propagandom i nezadovoljstvom korupcijom današnjeg vodstva i političkih elita. Je je, sjećaju se gladi, ubojstava i represije dragog vođe Ceau-a pa im je danas milo oko srca za minulim vremenima..

I to je sad kao neki dokaz da ljudi više vole represiju i totalitarne režime, od demokracije i sloboda koju imaju danas? A u ono doba je narod presudio Ceausescu, tako, iz zajebancije?

Puno se krvi prolilo za slobode koje danas uživamo, a nismo ih ni svjesni. Ne kažem da i današnja politika nije tome kriva..

Nedavno su imali opet tu anketu i skočilo je za još 10%, nakon što u demokraciji i slobodi koju imaju danas im nisu dopustili da izaberu predsjednika kojeg žele,

nego su dotičnom zabranili kandidaturu i tjerali ih da biraju dok nije izabran standardni briselski ćato i NATO potrčko.

Ne budi smiješan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice