Njemu je očito samo bitno da su njegovi Coca-Cola i Big Mac i sve prašta jednima , dok Boršč mu je mrzak jako!
Forumaš:
"Ali ima razlike, tamo gdje je amer okupirao zapadna njemačka ljudi su vozili mercedese a tamo gdje je rus okupirao istočna njemačka ljudi su pravili improvizirane plastične trabante i san je bio skočiti preko zida".
A vala i ovaj forumaš, recimo ovdje sa ovakvim glupavim nepotrebnim izjavama bespotrebno opravdava gotovo stoljetnu okupaciju pola Europe od strane Amerike.
Dok drugoj strani broji krvna zrnca! Okupacija Ukrajine mu jako smeta dok ova druga je ipak Coca-Cola i Big Mek. Nije mi neka usporedba ali poanta je bitna.
Najjači su mi ti koji izjednačavaju njemačke logore i postupke za vrijeme rata, sa sovjetskim postupcima nakon rata ili još luđe kad pjevaju sa Thudumsonom "loša bila 45ta" ...jbte budala!Trebamo zahvaliti i Bogu i sreći i Čerčilu i Staljinu i Titu i Trumanu! Da nije ovako završilo nas Slavena možda bi bilo samo kao poneka endemska sluga.
Pa osvete i zločini pobjednika u 2 svj. ratu usudio bih se reći su bile kamilica što su ovi drugi radili od 42 do 45, čak i na našim prostorima. Dok na istoku je plan Švaba bio istrijebiti Slavene... halo braćo , hej Slaveni lupite si šamar da dođete pameti! Zamislite samo alternativu kako bi Hitler koji je pripadnik više rase, nakon pobjede na Istoku držao se svoje riječi Paveliću, smradu Anti (koji je u realnosti pobjegao , ostavio svoj narod, pokrao zlato i novac) koji je untermenschen Slaven kao svi mi, ... bili bi naši djedovi prvo u stočnim vagonima, pa na baušteli obnove Vaterlanda, a kad nestane hrane ili završi obnova onda bi mi bili tek djedovo ili očevo sjeme u sapunu.
Za razliku od krvoloka Gruzijca Staljina i Sovjeta gdje su se Švabe nakon odsluženih pet godina teškoga rada , oni koji su imali sreće sa zdravljem i bili jaki da izdrže teške uvjete, vratili svojim kućama te kasnije sa velikim vojnim mirovinama živjeli i svoje sjeme umnožili. Za razliku od Slavena koji su u švabskim logorima završavali u sapunu!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS

Muškarac drži do riječi
Ponestaje mi facepalmova..