Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih dronova u

poruka: 620
|
čitano: 72.741
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih dronova u".
17 godina
Re: Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih drono
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Kao što rekoh, sve nakon sporazuma koji je jamčio cjelovizost i samostalnost države ie konjski drek kako bi rekli ameri. Trebali su zadržati 5000 bojevih nukletanih glava pod svaku cijenu. 

I nukati Donbas, kad klasično granatiranje nije puno pomoglo?

Ne, nego bi se dolazilo u Kijev u službeni posjet sa punim poštovanjem i kiselim osmjehom.

Dobro, ako već nemaš mozga, za koji krater ti oči služe? Zapad je 2014. doveo ove na vlast da se pregovaraju nešto s Rusima?

Ne vidim slike, oči mi zapele na trodnevnoj specijalnoj operaciji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2026 17:51 (forumaš).
8 godina
konjRR kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Kao što rekoh, sve nakon sporazuma koji je jamčio cjelovizost i samostalnost države ie konjski drek kako bi rekli ameri. Trebali su zadržati 5000 bojevih nukletanih glava pod svaku cijenu. 

Ne, nego bi se dolazilo u Kijev u službeni posjet sa punim poštovanjem i kiselim osmjehom.

Dobro, ako već nemaš mozga, za koji krater ti oči služe? Zapad je 2014. doveo ove na vlast da se pregovaraju nešto s Rusima?

Davno gledam jedan intervju sa jednim ultra desnicarskim mozda i nacifasistickim vodom neke ukrajinske grupe/zadruge gdje se covjek zabrinuto pita pobogu zasto se ukrajina pretrpava javelinima. Da nije mozda za planirani rat sa rusijom? 

O kakvim dogovorima ti pricas. Pa to valjda itko sa iq vecim od llma mora shvatiti jako brzo. Mozda bi se trebao prestati raspravljati sa llmovima. 

Eto došla im demokracija 2014., prije toga bila ruska diktatura... rekoše sklerotičari.

9 February 2010

By Philip P. Pan

International monitors on Monday described Ukraine's presidential election as free and fair, putting pressure on Prime Minister Yulia Tymoshenko to concede defeat despite a tight vote count and charges of irregularities.

Tymoshenko, the heroine of Ukraine's Orange Revolution, canceled a news conference and appeared to be mulling a court challenge as opposition leader Viktor Yanukovych held on to a lead of 3 percentage points with more than 99 percent of votes counted.

Tymoshenko's campaign has alleged vote-buying, repeat voting and efforts to block its representatives from taking seats on election boards in regions where Yanukovych's support is strongest.

But international observers said they detected no serious faults in Sunday's polling, a reversal of the position they took in the Orange Revolution five years ago when Yanukovych was accused of fabricating votes in his first Kremlin-backed bid for the presidency.

Joao Soares, president of the Parliamentary Assembly of the Organization for Security and Cooperation in Europe, said the election was an "impressive display of democracy" and called on politicians to honor the outcome.

Tymoshenko had threatened on the eve of the vote to send supporters into the streets in a repeat of the mass protests that prevented Yanukovych from taking office in late 2004. But the only hint of her plans on Monday was a statement on her Web site quoting an expert who argued that enough violations had occurred to warrant a legal challenge.

Supporters of Yanukovych urged Tymoshenko to respect her own pro-democracy slogans and resign, while he said his victory marked "the end of the Orange epoch."

Mátyás Eörsi, an election observer from Hungary, disagreed: "Some say the Orange Revolution failed. I say, no. It is thanks to the Orange Revolution that there was a fair and democratic election."

https://www.oscepa.org/en/news-a-media/press-releases/press-2010/international-observers-say-ukrainian-election-was-free-and-fair

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
8 godina
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Ne vidim slike, oči mi zapele na trodnevnoj specijalnoj operaciji.

Nisam niti sumnjao. Jesi kad čuo za kalendar? To ti je ono što broji još od puno prije broja 2022.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
17 godina

Da bi vidio slike moram se oporaviti od trodnevne specijalne operacije...još se oporavljam, žao mi je.

8 godina
forumaš kaže...

Da bi vidio slike moram se oporaviti od trodnevne specijalne operacije...još se oporavljam, žao mi je.

Vidim da ti je operacijom bio obuhvaćen i frontalni moždani režanj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2026 18:14 (Al Crane).
17 godina
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Vidim da ti je operacija uključila i frontalni moždani režanj.

Nakon trodnevne specijalne operacije oporavak traje nekoliko desetljeća, gori mi pred očima.

8 godina
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Nakon trodnevne specijalne operacije oporavak traje nekoliko desetljeća, gori mi pred očima.

Hajde kad se oporaviš, i ti slobodno izađi iz ormara.

17 godina
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Na žalost trodnevna operacija se malo odužila.

8 godina
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Nema problema, možda se jednom dogodi čudo pa progledaš. Makar se i nema više puno za vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2026 18:24 (Al Crane).
17 godina
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Nema problema, možda se jednom dogodi čudo pa progledaš.

Teško, u pitanju je super specijalna operacija. 

8 godina
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Ma i to da si ti teški specijalac mi je jasno.

17 godina
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Ma i to da si ti teški specijalac mi je jasno.

Specijalac od tri dana.

17 godina
Al Crane kaže...
konjRR kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Davno gledam jedan intervju sa jednim ultra desnicarskim mozda i nacifasistickim vodom neke ukrajinske grupe/zadruge gdje se covjek zabrinuto pita pobogu zasto se ukrajina pretrpava javelinima. Da nije mozda za planirani rat sa rusijom? 

O kakvim dogovorima ti pricas. Pa to valjda itko sa iq vecim od llma mora shvatiti jako brzo. Mozda bi se trebao prestati raspravljati sa llmovima. 

Eto došla im demokracija 2014., prije toga bila ruska diktatura... rekoše sklerotičari.

9 February 2010

By Philip P. Pan

International monitors on Monday described Ukraine's presidential election as free and fair, putting pressure on Prime Minister Yulia Tymoshenko to concede defeat despite a tight vote count and charges of irregularities.

Tymoshenko, the heroine of Ukraine's Orange Revolution, canceled a news conference and appeared to be mulling a court challenge as opposition leader Viktor Yanukovych held on to a lead of 3 percentage points with more than 99 percent of votes counted.

Tymoshenko's campaign has alleged vote-buying, repeat voting and efforts to block its representatives from taking seats on election boards in regions where Yanukovych's support is strongest.

But international observers said they detected no serious faults in Sunday's polling, a reversal of the position they took in the Orange Revolution five years ago when Yanukovych was accused of fabricating votes in his first Kremlin-backed bid for the presidency.

Joao Soares, president of the Parliamentary Assembly of the Organization for Security and Cooperation in Europe, said the election was an "impressive display of democracy" and called on politicians to honor the outcome.

Tymoshenko had threatened on the eve of the vote to send supporters into the streets in a repeat of the mass protests that prevented Yanukovych from taking office in late 2004. But the only hint of her plans on Monday was a statement on her Web site quoting an expert who argued that enough violations had occurred to warrant a legal challenge.

Supporters of Yanukovych urged Tymoshenko to respect her own pro-democracy slogans and resign, while he said his victory marked "the end of the Orange epoch."

Mátyás Eörsi, an election observer from Hungary, disagreed: "Some say the Orange Revolution failed. I say, no. It is thanks to the Orange Revolution that there was a fair and democratic election."

https://www.oscepa.org/en/news-a-media/press-releases/press-2010/international-observers-say-ukrainian-election-was-free-and-fair

Ma jeli to ona gospodja koja je pronevjerila 300xe6 ili 400xe6 eura u suradnji sa nekima pa je bilo malo zapadnog susramlja? 

Zar nije ukrajina bila i ostala duzna rusiji neke 1xe9 eura za plin koji je prosao kroz ukrajinu do eu a nikad placen? Pa nisu rusi gradili plinovode ispod baltika jer je to jeftino nego zato sto su htjeli izbjeci pohlepnu kradju ukrajinsku.

Zar nisu strani promatraci proglasili izbore na kojima je assad pobjedio takoder demokratskim? 

Zar ti nije dosadilo trolovima ponavljat neke lako dostupne i banalne informacije. Misljenje im promjeniti neces jer ga nemaju. To su llmovi trenirani na propagandnim datasetovima.  

17 godina

Kao što su Rusi bili trenirani propagandom da će ih dočekati sa rukama u vis pa su ostajali tenkovi bez nafte 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
forumaš kaže...

Kao što su Rusi bili trenirani propagandom da će ih dočekati sa rukama u vis pa su ostajali tenkovi bez nafte 

Koji/ciji tenkovi su ostajali bez nafte?

Gledam lako se nadolije ali kad ga donirani javelin pogodi tesko. 

Mislim da su rusi ipak ostali iznenadeni koliko su ukrajinci bili spremni na rat i koliko su spremni svojih ljudi dati za tudu geopolitiku i za svoje bogacenje.

Cini mi se da su jadni ukrajinci na ulicama koji ginu dok se ukrajinska oligarhija bogati poceli shvacati sto se dogada. Malo po malo mogli bi protesti u ukrajini ipak dovesti do kraja rata? 

17 godina

Ruski, gledao priloge kad Rusi ostali uz cestu i pitaju gdje su

Specijalna operacija od tri dana 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2026 20:51 (forumaš).
18 godina
konjRR kaže...

Mislim da su rusi ipak ostali iznenadeni koliko su ukrajinci bili spremni na rat i koliko su spremni svojih ljudi dati za tudu geopolitiku i za svoje bogacenje.

Cini mi se da su jadni ukrajinci na ulicama koji ginu dok se ukrajinska oligarhija bogati poceli shvacati sto se dogada. Malo po malo mogli bi protesti u ukrajini ipak dovesti do kraja rata? 

Mda, možda su trebali stati i čekati da ih preuzme ruska oligarhija?

Sva sreća što su Ukrajinci "večita braća" Rusa. 

18 godina
forumaš kaže...

Ruski, gledao priloge kad Rusi ostali uz cestu i pitaju gdje su

Specijalna operacija od tri dana 

Klasična kvaliteta pripreme Crvene armije. 

8 godina
konjRR kaže...

Ma jeli to ona gospodja koja je pronevjerila 300xe6 ili 400xe6 eura u suradnji sa nekima pa je bilo malo zapadnog susramlja? 

Zar nije ukrajina bila i ostala duzna rusiji neke 1xe9 eura za plin koji je prosao kroz ukrajinu do eu a nikad placen? Pa nisu rusi gradili plinovode ispod baltika jer je to jeftino nego zato sto su htjeli izbjeci pohlepnu kradju ukrajinsku.

Zar nisu strani promatraci proglasili izbore na kojima je assad pobjedio takoder demokratskim? 

Zar ti nije dosadilo trolovima ponavljat neke lako dostupne i banalne informacije. Misljenje im promjeniti neces jer ga nemaju. To su llmovi trenirani na propagandnim datasetovima.  

Ma to su samo likovi iz ormara  

E kad si Asada/Siriju spomenuo - ista priča: nema toga što vešmašina bolje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti neće izbjeliti 

17 godina

Ili ona kolona oklopnjaka koja je sama sebe zakočila zbog gužve na cesti, hebste toga nema ni u Alan Fordu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
konjRR kaže...

Mislim da su rusi ipak ostali iznenadeni koliko su ukrajinci bili spremni na rat i koliko su spremni

https://youtube.com/shorts/_VGB4B5cLjw?is=orZWYOQ77pvOWxXs

8 godina
Old Iggy kaže...
konjRR kaže...

A i tebi su operirali oči i prednji frontalni režanj, ili se samo javljaš iz ormara?

Srećom za preuzimanje ukrajinskih oligarha nemaš brige. Nek su i fašisti, samo nek su naši, ha?
https://en.wikipedia.org/wiki/Ihor_Kolomoyskyi

17 godina

Ja sam imao specijalnu operaciju od tri dana. Da li su to neke slike, ne vidim dobro.

8 godina
forumaš kaže...
konjRR kaže...

Mislim da su rusi ipak ostali iznenadeni koliko su ukrajinci bili spremni na rat i koliko su spremni

https://youtube.com/shorts/_VGB4B5cLjw?is=orZWYOQ77pvOWxXs

Čudo! Vratio ti se vid! Treba to brzo proslaviti!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2026 21:55 (Al Crane).
8 godina
forumaš kaže...

Ja sam imao specijalnu operaciju od tri dana. Da li su to neke slike, ne vidim dobro.

Da izađeš iz ormara, sve bi vidio, možda čak i slova.

Desertion from the Armed forces of Ukraine during the Russian invasion of Ukraine has reached significant proportions. According to the Prosecutor General's Office of Ukraine, between 24 February 2022 and August 2025, there were more than 200,000 AWOL and 50,000 desertion cases opened with at least 161,461 AWOL and 21,479 desertion cases in the first 10 months of 2025 alone.[1][2] Over 21,000 criminal cases related to AWOL or desertion were opened in October of 2025, which was the highest in all 4 years of war.[3]

Deutsche Welle reported, that in 2023-2024 the number of AWOL cases in the Armed Forces of Ukraine was so large, that only 7% of them were investigated.[4]
https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_desertion_crisis

Čudo jedno kako toliki Ukrajinci ne žele riskirat život za slobodnu i demokratsku domovinu, i još protiv tako nesposobne vojske... ha?

17 godina
Al Crane kaže...
forumaš kaže...

Da izađeš iz ormara, sve bi vidio, možda čak i slova.

Desertion from the Armed forces of Ukraine during the Russian invasion of Ukraine has reached significant proportions. According to the Prosecutor General's Office of Ukraine, between 24 February 2022 and August 2025, there were more than 200,000 AWOL and 50,000 desertion cases opened with at least 161,461 AWOL and 21,479 desertion cases in the first 10 months of 2025 alone.[1][2] Over 21,000 criminal cases related to AWOL or desertion were opened in October of 2025, which was the highest in all 4 years of war.[3]

Deutsche Welle reported, that in 2023-2024 the number of AWOL cases in the Armed Forces of Ukraine was so large, that only 7% of them were investigated.[4]
https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_desertion_crisis

Čudo jedno kako toliki Ukrajinci ne žele riskirat život za slobodnu i demokratsku domovinu, i još protiv tako nesposobne vojske... ha?

Onda ovi drugi ispadaju još nesposobniji, zamisli tek da svi žele...specijalna operacija bi trajala zauvijek a ne od 2014. do danas.

Ovak tek poneki Ukrainac sudjeluje i opet šipak. Bome 12 godina proleti.....

21 mjesec
SVO traje od 2022, a puč i rat počelo 2014.

Banaliziraš šituaciju kad ne trolaš!

Nit se Ukrajina bori sama (bankrotirali bi prije nekoliko godina bez pomoći od "nas") što je poznata činjenica svima, nit je Rušija toliko nesposobna koliko su vas propagande uvjeravale godinama s izvješćima o lopatama i vešmašinama.
Ali ona tri dana što uporno spominješ, kad već spominješ je bio Ruski pokušaj, koji je imao realne šanse ali jako male, gdje se radi brzine i šoka očekivao raspad obrane Kijeva ili popuštanje ako se razmišlja zdravom pameti. Rusi su tako napravili u Gruziji i uspjelo im je.
No Ukrajinci su daleko jači i veći od Gruzije i naoružali su se do zuba od 2014 do 2022, i sama Angela Merkel je izjavila da nema ništa od pregovaranja koje se održavalo tih osam godina rata do invazije, nego je služilo samo da se zavara Ruse a Ukrajina što bolje naoruža.

Naime ta invazija "od tri dana" će se proučavati godinama u vojnim školama, kao i tako brzo prebacivanje više od 100 000 vojnika sa toliko silne količine tehnike, što je SF za vojske , to su riječi američkog generala! Također Ameri cijene rusko vojno školovanje oficira kao najbolje na svijetu.
No tom logikom ukrajinsko nije ništa lošije , sve je to ista škola. Znači tuku se dvije trenutno vojne velesile uz pomoć pola svijeta. Primjera radi Ukrajina koliko je sad vojno sposobna može osvojiti Europu, a ima i više oružje i vojnika od bogate Europe.

Sad nastavi žmiriti, trolati i lizati rane izrugujući se ;)
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2026 0:01 (Sirotanovic).
17 godina

Ha ha budem

18 godina
Al Crane kaže...
Old Iggy kaže...

A i tebi su operirali oči i prednji frontalni režanj, ili se samo javljaš iz ormara?

Srećom za preuzimanje ukrajinskih oligarha nemaš brige. Nek su i fašisti, samo nek su naši, ha?
https://en.wikipedia.org/wiki/Ihor_Kolomoyskyi

I?

Apsolutno ništa od toga ne opravdava ni 2014. ni 2022.

18 godina
Sirotanovic kaže...
Nit se Ukrajina bori sama (bankrotirali bi prije nekoliko godina bez pomoći od "nas") što je poznata činjenica svima, nit je Rušija toliko nesposobna koliko su vas propagande uvjeravale godinama s izvješćima o lopatama i vešmašinama.

Rusija jest nesposobna. I to nije nešto što traje od 2022., već preko stoljeća.

Nije bilo rata u kojem nisu imali daleko previše poginulih, loše odrađenih operacijs, loših priprema i logistike, zločina nad civilima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice