Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih dronova u

poruka: 620
|
čitano: 64.777
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih dronova u".
18 godina

Naši Ukrofili se našli na istoj liniji sa Šešeljem i Vučićem

(vjerojatno mu Vučić prenosi rješenja iz Srebrenice za

Ruse iz Donbasa):

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2026 9:20 (segregator).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Re: Pentagon kupio 2000 ukrajinskih jurišnih drono
evincar kaže...
Evo napokon i Boleka. Sada kreću stranice i plahte objašnjenja zabrinutih kako bi se opravdalo ubijanje i komadanje Ukrajinaca. Samo nastavite, postaje sve bolje i bolje. 🍿😄

A prethodnih 8 godina ubijanja i komadanja... eh, isto Ukrajinaca, je opravdano - čime, mileni?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
17 godina

Ameri su znali da putina češe ukrajina samo je trebala iskrica. Putin, narančasti, zelenko, svi zadovoljni. Ako njima paše što se vi češete više ajd dosta.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2026 10:42 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Duo paket Loleka i Boleka opet u akciji — jedan o Šešelju i Vučiću, drugi o „ruskoj nejači“. Bravisimo, samo nastavite... morate malo jače. 🍿
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina

Pošto ste otišli daleko od teme evo jedna nova kako dronovi nastavljaju nestašicu nafte u rusiji.

Sutra je Kijev nahebao ajme.

https://www.24sata.hr/news/veliki-ukrajinski-napad-na-rusiju-najmanje-12-mrtvih-1146459?24sata_ref=frontpage-home

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
evincar kaže...
Duo paket Loleka i Boleka opet u akciji — jedan o Šešelju i Vučiću, drugi o „ruskoj nejači“. Bravisimo, samo nastavite... morate malo jače. 🍿

I OSCE izvještaji lažu?
Da-da, ne bi ovi Ruse nikad dirnuli, samo su se malo šalili...

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
17 godina
Jebate led, gle vraga koliko nacista! Samo rokaj Putimire, po toj nacističkoj bagri, spasi čim prije nejač.😂🍿
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
evincar kaže...
Jebate led, gle vraga koliko nacista! Samo rokaj Putimire, po toj nacističkoj bagri, spasi čim prije nejač.😂🍿

Za vas nacifasisticke ustase nije neuobicjaneo neki enticitet/narodnost proglasiti neljudima i time njihove zivote bezvrjednima. 

Za nas ostale ljudski zivot je zivot neovisno o etnickom predznaku. Zato i nemozemo pravdati geoncide kao vi. 

17 godina

Imamo nacizam, fašizam i ustaše kao krajnje genocidne, odvratne i sramotne ideologije sa Europskog kontinenta. Ali imamo i rušizam  ,https://hr.wikipedia.org/wiki/Ru%C5%A1izam  Ove prve tri su uništene i pobijeđene idelogije, ova zadnja je na žalost aktualna.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Veli KonjinaRR (i zabrinuta ekipa) hladno, bez pardona, da zapravo Ukrajinci rade genocid nad Rusima… Koji delulu. Oni za ozbać paze na sve žrtve, ali pišu samo o ruskima. 😂
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
forumaš kaže...

Imamo nacizam, fašizam i ustaše kao krajnje genocidne, odvratne i sramotne ideologije sa Europskog kontinenta. Ali imamo i rušizam  ,https://hr.wikipedia.org/wiki/Ru%C5%A1izam  Ove prve tri su uništene i pobijeđene idelogije, ova zadnja je na žalost aktualna.

Kaze link da citiram "navodna". Citas ti sto linkas?

evincar kaže...
Veli KonjinaRR (i zabrinuta ekipa) hladno, bez pardona, da zapravo Ukrajinci rade genocid nad Rusima… Koji delulu. Oni za ozbać paze na sve žrtve, ali pišu samo o ruskima. 😂

Opet lazes. Zasto opet lazes? 

To sto ti po propagandi brojis i razvrstavas po krvnim zrncima mi ostali to ne radino, ne zelimo to raditi i to smatramo jadnim i bijednim.

21 mjesec
Znači sad je najveći problem ove rasprave wotabautizam "nas rusofila", aha! Nije problem kad se pišu laži, širi mržnja i prozirne propagande, nego je problem otkrivanja tih laži , širenja mržnja i propagande što ne može proći nikako bez objašnjenja (wotabautizma jel) ... pa eto to je poražavajuće!

Ajd' pogledajte samo malo šablon komunikacije zadnjih komentara ili zadnjih stranica ove teme. Imate neke izjave koje se ne uklapaju u narativ sa rtl i bbc propagandama , koje se proglase odmah rusofilne.
Onda stižu osude tih izjava i uspoređivanje od strane "ukrofila".
Onda dolazi "wotabautizam" rusofila kao neki dokazi i činjenice, dokumente i fotografije. Na što slijede neke "doskočice" od forumaša, Evincera, Santane i neke podsmjehe.
Onda dobijete opet red wotabautizma i slikica, "dokaza" od "rusofila".
Onda osude od strane "ukrofila" kako mi "rusofili" podržavamo Putina i ne priznamo invaziju.
Onda nakon reda rusofilnog "wotabautizma", slikica i "dolaza" da ipak ne podržavamo invaziju i osuđujemo invaziju.
Tada ukrofili s priznajem da, da ima nacizma ali to je normalno (premda brojke uopće nisu normalne nego su alarmantne) i da ima sranja od strane Amera ali kritiziraju moj wotabautizam.

I onda iz početka... neke izjave koje se ne uklapaju , pa neki neprikladni smajlići koji nemaju veze s mozgom ili temom, pa tako i s druge strane neka ubadanja! I zaključak da je wotabautizam (objašnjenje) problem!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 8:20 (Sirotanovic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Kako rekoh, ruje zasuli raketama ukrajinu nakon jučerašnje dronaže. Dronovi jeftikaneri naprave više štete od milijunski vrijednih raketa.Putko kurčeva puško slaba mu računica prcaju ga svi i on sam sebe.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-novi-ruski-napadi-na-ukrajinu-u-zaporizju-najmanje-pet-mrtvih-i-20-ozlijedjenih/2822537.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 8:45 (dery).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Zelensky says Siberia in Russia is now within reach of Ukraine’s deep strikes

nevezano za ovu izjavu čitam da koriste balone napunjene helijem i dižu dronove tako na 8000 metara, od kuda ih onda ispuštaju nakon što ih vjetar odnese iznad rusije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 9:02 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prcaju ih sa dronovima te ovaj uzvrača rasipajuči ogromna sredstva. Samo se glupan ne srami takvih poteza nema on pojma gdje udara i kako ga prcaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

u 40 dana su napraivili ogromnu šptetu, ako potraje 400 dana nebu dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To meni izgleda ponašanje smrtno ranjene zvijeri koja se baca nekontrolirano udara najače zadnjim trzajem. Bez taktike mozga samo nagon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mene brine što su prestali pričati o crvenim linijama i prijetiti cijelom svijetu. Očekujem najgore.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 9:42 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina

Dok se vi svađate Zapad vs. Rusija. Netko je u Lici iskipao više tisuća tona otpada i teško onečistio Liku.

Bokte al smo jadni. Jadni mi.

3 0 hvala 1
7 godina

Ako ne znaš što je bilo, reći će ti Lika.. Nema brige, saće to profiter Tonson odma riješiti. 

Nema veze s temom al da, užas. Terorističko/profiterski napad na prirodu i ljude. U Ukrajini Putinov terorističko imperijalni napad na prirodu, gradove i ljude.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
gpd kaže...

Dok se vi svađate Zapad vs. Rusija. Netko je u Lici iskipao više tisuća tona otpada i teško onečistio Liku.

Bokte al smo jadni. Jadni mi.

Netko? Pa nije to preko noći tisuće šlepera iskrcalo. Reči će ti plenki to nije tema.Kad se stavi ruka na prsa dok himna udara je ultimativan dokaz domoljublja. Nedomoljubni državni neprijatelji su svi koji ne stave ruku ili su oporba. Oporba nas je baš devastirala u svakom pogledu.Posebno Komunjare i ljevičari te gejevi su neprijatelji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 11:47 (dery).
17 godina
dery kaže...

Kako rekoh, ruje zasuli raketama ukrajinu nakon jučerašnje dronaže. Dronovi jeftikaneri naprave više štete od milijunski vrijednih raketa.Putko kurčeva puško slaba mu računica prcaju ga svi i on sam sebe.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-novi-ruski-napadi-na-ukrajinu-u-zaporizju-najmanje-pet-mrtvih-i-20-ozlijedjenih/2822537.aspx

forumaš kaže...

Zelensky says Siberia in Russia is now within reach of Ukraine’s deep strikes

nevezano za ovu izjavu čitam da koriste balone napunjene helijem i dižu dronove tako na 8000 metara, od kuda ih onda ispuštaju nakon što ih vjetar odnese iznad rusije.

dery kaže...

Prcaju ih sa dronovima te ovaj uzvrača rasipajuči ogromna sredstva. Samo se glupan ne srami takvih poteza nema on pojma gdje udara i kako ga prcaju.

forumaš kaže...

u 40 dana su napraivili ogromnu šptetu, ako potraje 400 dana nebu dobro.

dery kaže...

To meni izgleda ponašanje smrtno ranjene zvijeri koja se baca nekontrolirano udara najače zadnjim trzajem. Bez taktike mozga samo nagon.

forumaš kaže...

Mene brine što su prestali pričati o crvenim linijama i prijetiti cijelom svijetu. Očekujem najgore.

Ako je sve to istina onda da ruska vojna administracija je glupa. Samo treba naglasiti posto isto o rusima pisu vec godinama nekako reultat i prica se ne poklapaju. 

Nadam se da nece doci do "nagonskog" bez taktika trzanja da nebi poletjele neke stvari koje ne zeli itko na planeti da polete.

Tko je poceo prijetiti cijelom svijetu? 

Sto se like tice kbk kad licani, benkovcani i ostali ce zdusno glasati za hdz. Nekako zanimljivo primjetiti da se otpad odlagao bas u tim nekim hdz/tonson/hos zabitima. Mozda sami sebe istrijebe eventualno glasajuci i dajuci podrsku onima koji ih truju i unistavaju na sve moguce nacine. Zanimljivo da potvrduje moju glupu retoriku.

Takoder gdje je sad hos, hsp i ostala samoproglasena drzavotvorna patriotska domobranska ekipa? Jednu jagnjetinu na tonsonovnom koncertu i zaboli ih. 

17 godina

Koja je to vojna administracija pametna, ruska živi primjer su gluposti. Dokazuju se od davnina a ovo sad im je šlag na torti, ameri isto ali pokvaraniji.

Ovo si ga pogodio čitaš mi misli: 

"Sto se like tice kbk kad licani, benkovcani i ostali ce zdusno glasati za hdz. Nekako zanimljivo primjetiti da se otpad odlagao bas u tim nekim hdz/tonson/hos zabitima. Mozda sami sebe istrijebe eventualno glasajuci i dajuci podrsku onima koji ih truju i unistavaju na sve moguce nacine. Zanimljivo da potvrduje moju glupu retoriku.

Takoder gdje je sad hos, hsp i ostala samoproglasena drzavotvorna patriotska domobranska ekipa? Jednu jagnjetinu na tonsonovnom koncertu i zaboli ih. "

13 godina

Key takeaways from Russian Presidential Spokesman Dmitry Peskov’s interview to Swiss magazine Die Weltwoche:

Russia is ready to use nuclear weapons only if its existence is threatened.

https://www.facebook.com/RusEmbassySouthAfrica/photos/-key-takeaways-from-russian-presidential-spokesman-dmitry-peskovs-interview-to-s/1371722938471423/ )

tak da nema straha. Za sad.

https://www.youtube.com/watch?v=C0aWrDcM988&amp
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 12:46 (grgaRi).
17 godina
grgaRi kaže...

Key takeaways from Russian Presidential Spokesman Dmitry Peskov’s interview to Swiss magazine Die Weltwoche:

Russia is ready to use nuclear weapons only if its existence is threatened.

https://www.facebook.com/RusEmbassySouthAfrica/photos/-key-takeaways-from-russian-presidential-spokesman-dmitry-peskovs-interview-to-s/1371722938471423/ )

tak da nema straha. Za sad.

Znači ako je prijetnja opstanka. U takvim okolnostima upotreba nukija ne uklanja prijetnje več su zbrisani jer zakasniše načinom uklanjanja prijetnje. Jedino uklanjanje prijetnje jest ne potezati na druge ne okupirati tuđe zemlje. Kontradiktoran im je statement, također isto to radi amer i cionisti. Njihove politike su jedina prijetnja za planet, oni su virus i HDZ.

Učite kako naš anemija ukloni prijetnju, čiribu čiriba to je mađioničar:

Vučić ima da uči od ovog maga nije mu do nogu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 14:13 (dery).
16 godina

otkad je otkrio Moundjaro, Plenky je najjakiji...

Ju je je? Je ju je!
13 godina

to je po njihovoj "nuklearnoj doktrini" ( kada nukići idu u pogon)

"The revised policy also states that Russia may use nuclear weapons in the event there is “reliable information on the launch of ballistic missiles attacking the territories of the Russian Federation and/or its allies” or “the use by the enemy of nuclear or other types of weapons of mass destruction on the territory of the Russian Federation and/or its allies, on military formations and/or facilities of the Russian Federation located outside its territory.”

It says that Russia may use nuclear weapons in the event of “aggression against the Russian Federation and/or the Republic of Belarus…with the use of conventional weapons, creating a critical threat to their sovereignty and/or territorial integrity.” Another scenario involves a response to the “receipt of reliable information on the massive launch (take-off) of aerospace attack weapons (strategic and tactical aircraft, cruise missiles, unmanned, hypersonic and other aircraft) and their crossing of the state border of the Russian Federation.”

https://www.armscontrol.org/act/2024-12/news/russia-revises-nuclear-use-doctrine )

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 14:25 (grgaRi).
13 godina
Stric_Jura kaže...

AI pregled

Mounjaro (tirzepatide) negative effects range from common digestive issues to rare, serious medical conditions. The most frequent reactions are nausea, diarrhea, vomiting, and constipation, which often happen when first starting the medication or raising the dose.

jel ima šta od toga. ne gledam više dnevnike, pa ne znam ...

17 godina
Stric_Jura kaže...

Ali taj munđaro se radi od ličke vode, anemija ne zna to začuđen odakle mu dijareja pa s njom po narodu svom ljubi ga majka. Ličku vodu uvest u saborsku kuhinju, banske dvore,pantovčak.

13 godina

ja samo znam da se od ličke vode "Velebitsko" pravi ... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2026 14:30 (grgaRi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice