Appleov potez jamči skuplji iPhone od rujna

poruka: 9
|
čitano: 2.489
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Appleov potez jamči skuplji iPhone od rujna".
8 godina

a najbolje da tim cook završi na socijali...ne pitajte ča apple može učiniti za vas...nego ča vi možete učiniti za apple

p.s...jednom kad se cijene dignu...nema više nazad

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Prije koji dan sam frendu koji je postao fan Applea rekao da sam na njihovom mjestu, da bi digao cijenu na 2k $ i € jer bi ljudi ionako kupovali zbog loga. Mislim to je realnost, oni su kompanija na kraju dana i bitan je profit, možda ovaj novi direktor i napravi tako i neka imaju još veću zaradu. Njihova fanboys baza je na razini nvidia sekte bez problema

1 2 hvala 1
15 godina
Re: Appleov potez jamči skuplji iPhone od rujna
sstrmi kaže...

Prije koji dan sam frendu koji je postao fan Applea rekao da sam na njihovom mjestu, da bi digao cijenu na 2k $ i € jer bi ljudi ionako kupovali zbog loga. Mislim to je realnost, oni su kompanija na kraju dana i bitan je profit, možda ovaj novi direktor i napravi tako i neka imaju još veću zaradu. Njihova fanboys baza je na razini nvidia sekte bez problema

Ustvari želio sam komentirati sam za sebe po ovom članku generalno uopće, ali ste mi vi kolega izbili glavni argument iz ruke, i prstiju! 
U zadnjih skorom (ako ne i dulje) svi pratioci (čitaj Samsung prvi pa svi ostali) prate , pa shodno tome, očekujete doskora i u "tim" taborima znatno povišene cijene! Nisu niti oni Caritas ili kajgod, i njih zanima samo i isključivo profit! 

To, što pada vrijednost novcu, uslugama i dobrima, to nam je nasušna budućnost, bitno je da se "povećavaju" primanja, nečim što više otkada nije 1/1 sa uncom zlata! 

ATJ Lučko
12 godina
Paaaaa, pro max će i biti oko 2k EUR 🤭
Nadglednik dina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam s25u, ali deal je 22€ mjesečno uz tarifu u t comu. Jeftinije nego što sam imao s23u. Recimo da s27u bude 40-50€ mjesečno uz tarifu pa nebi sigurno uzeo Samsung po toj cijeni. Nije vrijedno toga, isto i da kupujem za keš, nebi sigurno platio s27u 2000 🤣🤣. Mislim da samsung fanovi nisu tako HC, vratio bi se nazad na Honora i to je to. 

16 godina
Porucujem ovima sta hejtaju apple da uzmu nesto drugo, porucujem ovima sta vole apple da uzmu apple, porucujem bug-u da nade konkretnije teme i ne zica jeftine komentare. Isto tako dodatna poruka bug-u da porade na svojoj stranici koja se uredno sporo ucitava ili crasha.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
20 mjeseci
Ha , nekima gayPhone vrijedi i više 💪
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sirotanovic kaže...
Ha , nekima gayPhone vrijedi i više 💪

Istina, jer za nekoga ” manje je više”, ako me razumijete kolega phonotastefob ?!?! 

ATJ Lučko
20 mjeseci
Za drugoga "više je manje" 🤔

Ma kolege što se kvačite za gayPhone 😅 nit je navedeno koji je to mob, može biti i honor... ma da onor zvuči časno i moČno 💪
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice