Priča ti je počela obećavajuće, trebao si ju pitati i za cijenu "termina" 😅
Lijepo si prošao no gadna greška može biti što ne išćete kvalitetne šarke i pogotovo okove ladica. Kod trgovaca sve ovisi kako on procijeni kupca , ako ti kažeš puno mi je , on će uvaliti šit okove i šarke te tako sniziti cijenu ili u najboljem slučaju će ti savjetovati da ipak uzmeš kvalitetnije.
Osobno sam u ikei bio kod jedne tete na terminu 🤭 i kad smo pokušali kao uštediti pa na nekim nebitnim ladicama staviti jeftinije okove lijepo nas je savjetovala da ne radimo to na tako lijepu i skupu kuhinju , nego da uzmemo najbolje/najskuplje vodilice. Evo prošlo osam godina i sve savršeno šljaka , jedino nisam baš zadovoljan kvalitetom fronti bodbyn zato što gdje se često otvara ladica noktima smo oštetili boju na vrhu profila te sad može voda ući da nisam malo nalakirao.
Ali pred kraj garancije ako doživim 2042 ću reklamirati i dobiti sve nove dijelove koji su oštećeni.
Punac u tebe je možda pogriješio ako mu je neki privatni majstor sklapao pa uvalio jeftinjare okove za velike pare što je čest slučaj. Ili je onako prošao u dućanu. Uvijek bih savjetovao da se kuhinje kupuju u trgovinama ako već nije neki zahtjevan prostor pa onda se mora na mjeru, ili imati majstora od povjerenja. Ili barem kupovati s majstorom šarke i okove i ručkice.
No čovjek uči dok je živ, pa možda i punac uzme termin kod neke tete i omasti brk 🥰
Ne pravim se nešto pametan nego iskustvo, radi sam dosta godina sa namještajem, no i sam sam imao jeftinu kuhinju , bože sačuvaj kako su se ladice brzo raspale , okov bio na onim plastičnim valjcima koji su se pojeli jako brzo. Te sam i sam složio pet kuhinje , nešto i u fušu ali najviše iskustva što sam se nagledao svakakvog fušeraja od proizvođača pa sam naučio da treba biti oprezan.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS

.