teško pogodit, svaka nova generacija je skuplja od prethodne...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
s obzirom da jabuka sa svakim sljedećim phonom postavlja ljestvicu visoko...tih 300$ je pameto ulaganje...za tih 300$ bit će dodatnih featura da boli glava...iphone 18 pro kupiš i miran 10 godina...znači 30$ godišnje
Brkoni
Naplatio bi im 5000 ojra jer bi se sigurno našla budala koja bi pala na zagriznutu jabuku, pazite Eva se shebala...
Fascinantna mi je ta mržnja prema Appleu nakon skoro 20 godina poslje izlaska prvog iPhonea. Ljudi moji jeste frustrirani što Android ide Appleovim stopama pa je za to Apple kriv ili u čemu je problem?
Fascinantna mi je ta mržnja prema Appleu nakon skoro 20 godina poslje izlaska prvog iPhonea. Ljudi moji jeste frustrirani što Android ide Appleovim stopama pa je za to Apple kriv ili u čemu je problem?
Da recimo kao integracija Google Gemini-a u Siri AI pravi inovatori nema šta... OLED ekran su dobili nakon šta je Samsung imao več godinama od S2, AAC kodek je smeče sa 256 kbps itd itd itd
Da recimo kao integracija Google Gemini-a u Siri AI pravi inovatori nema šta... OLED ekran su dobili nakon šta je Samsung imao več godinama od S2, AAC kodek je smeče sa 256 kbps itd itd itd
A neznam ono.. izbacivanje 3,5mm konektora su svi kopirali od njih.
Postavljanje ljestvice visoko lol... iPhone jedva da ima ikakvih izmjena od iPhone 11 do sad. Inovacije su da jedan uvodi na velika vrata "tijelo od titanija", a iduci uvodi na velika vrata "tijelo nije od titanija"
Mislim da se razumijemo, nije vec dugo drukcije ni kod Androida, sve iterativno i bez ikakvih ozbiljnih skokova vec godinama
3.5 MM Jack za sluše su svi izbacili jer su htjeli prodati svoje Budsice
Koje BTW Pro verzija od Applea koštaju 250 ojra a kupiš bolje od Xiaomija za 65!
nije vec dugo drukcije ni kod Androida, sve iterativno i h ozbiljnih skokova vec godinama
Razumljivo
Koje BTW Pro verzija od Applea koštaju 250 ojra a kupiš bolje od Xiaomija za 65!
Ma kake budsice, uzmeš 'usb-c to 3.5mm' kabel i peglaš
Pro verzija od Xiaomija je oko 169 € bez popusta
Xiaomi Redmi Buds 8 Pro su 65
Ma kake budsice, uzmeš 'usb-c to 3.5mm' kabel i peglaš
Koje ono česme od Apple-a za 20 ojra ti mora da se šališ?
Ili misliš na prave sluše pa adapter?
Odkad imam Sony ULT Wear kao sluše i prije Redmi Buds 4 PRO , a sad Redmi Buds 8 Pro ne bih se na kabel vratio nikada osim za DJ Monitoring za to imam AKG K181 DJ UE.
Šteta, do sad su bili baš povoljni. 😏
Bit če da su ovaj puta skuplji zbog AI Računa od Googla za Siri Ai i Ram cijena a i Timu Kuharu treba lova za penziju hebiga.
Xiaomi Redmi Buds 8 Pro su 65
Ne pričam o Redmi liniji nego Xiaomi liniji.
Na kraju krajeva, Apple nikoga ne tjera da kupuje njihove uređaje, kao što ni Samsung ili bilo koji drugi proizvođač nikoga ne prisiljava na kupnju svojih proizvoda. Korisnici Androida često ismijavaju korisnike iPhonea, a isto tako i neki korisnici iPhonea ismijavaju korisnike Androida. Međutim, svatko koristi ono što mu najviše odgovara i što najbolje zadovoljava njegove potrebe. Što će neki korisnik Androida misliti o meni zato što koristim iPhone? Iskreno, nije me briga. Ja sam svoj uređaj platio vlastitim novcem i koristim ga zato što mi odgovara. Isto tako, poštujem svačiji izbor... 
Pro max će na brdovitom balkanu onda biti oko 2000€ početni model 
No to nije sve, za tih 2000 eura dobijete tonu manje featurea, bez Siri AI i svega najavljenog.
Moraš biti oduzet u glavu da kupiš novi model ove/druge godine. A dalje ćemo vidjeti.
Koristio je samsung oled mnogo ranije nego na S2, a i nokia itd.