Kako dugo si bio na keto dijeti, kako znaš da ti kamenci već nisu bili u nastajanju i prije keto dijete, što si sve jeo na keto dijeti?
Citirat ću Vatrogasce
Što ja nekad popijem...
Nekima teško je preplivati
Tako da ne bi trebalo utjecati drugi faktor. Mislim da je bio 2x 3 mjeseca čisto radi žene.
S druge strane ženi keto super funkcionira, bez obzira na krvne slike da joj je šečer u normalnim razinama rekao bih da ima probem s inzulinom. Recimo normanla prehrana s 1200 kalorija plus vježbanje ni gram dolje, vječno gladna ljuta i luda. Popizdim kad netko kaže sve je to matematika unosi manje nego što trošiš, žensko tijelo je drukčije. Dok 1000 do 1200 na ketu otopila se a nije gladna i ne želi me ubiti ćim se pojavim na vratima, tako da izbjegavam se upuštati u rasprave oko keta više pošto njoj funkcionira dobro.

Doduše, ne znam kakvi točno su bili tvoji kamenci, odnosno znaš li ti. Najčešći kamenci su kalcij-oksalatni, a, kao što im samo ime govori, ključni sastojak su oksalati, kojih puno ima u navedenim namirnicama (pogotovo u bademima), ali i u još nekima drugima, u nižoj količini. Ako su bili kalcij-oksalatni, nema tu previše dileme - keto dijeta ti je potencijalno mogla ubrzati rast ili simptome, ali nije uzrok.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS

) s kavom ne guta.