Spotify dodaje alat za izrezivanje i dijeljenje is

poruka: 4
|
čitano: 1.137
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify dodaje alat za izrezivanje i dijeljenje is".
6 tjedana
Spotify dodaje alat za izrezivanje i dijeljenje is

Ne znam, ja šaljem osobama koje znam i za koje znam da koriste Spotify samo pjesme, pravim zajedničke playliste, s njima i dopisujem se s njima. A za one Clips etc. ne znam hoće li mi to koristit.
Probat ću svejedno kad to stigne kod nas pa ću vidjet hoću li se predomislit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2026 20:27 (NB & Party).

1 0 hvala 0
18 godina
Re: Spotify dodaje alat za izrezivanje i dijeljenj
Previše članaka o novostima Spotifya, nije to baš dobro za korisnike naučene i na iovako odličan streaming servis/aplikaciju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
19 mjeseci
Ne razumijem oduševljenje spotifajem , pronađe mi zanimljivu pjesmu svaku dvadesetu, ako.
Ali o ukusima se ne raspravlja , većinom premotavam i preskačem. Ali zato kad me pogodi nakon 25 šund pjesama , top 👌

Daleko prije me nađe jubito s glazbom, ali kako mi je Spotifaj besplatan i bez reklama zato što ga nisam nadogradio dvije godine "poklonjenom konju se ne gleda u zube"!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2026 13:31 (Sirotanovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 tjedana
Ako vas ne zanimaju članci o Spotify-u ili ako netko misli da ih je previše, respektiram mišljenje te osobe. Kad bi me netko pitao za moje mišljenje: ja to ne mislim, mene to o Spotify-u zanima i respektiram da to neke osobe ne zanima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice