Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u potpu

poruka: 142
|
čitano: 30.713
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u potpu".
11 mjeseci
Re: Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u p
John Dory kaže...
My2Cents kaže...

Kako o kako to, da ne napadamo drvljem kamenjem vilama, katranom i perjem onoga koji je dijelio subvencije?

Rimac postoji ne unatoč, nego zbog Ivana Rimca i HDZ-a.

Na ostalo, preporučujem stručnu pomoć, evo prigodnih linkova:

https://bolnica-vrapce.hr/

https://www.pbsvi.hr/

https://www.pbu.hr/

https://www.pbl.hr/

https://www.sb-insula.hr/

Aha znaci sveudilj trpamo etikete, ok, ali neopisivo jednostavno pitanje u kojem se apsolutno napada Rimca a ne i onoga koji dijeli pare se ne propitaje. Daklem Rimac drzi HDZ u saci pa trosi pare na nekakvu glupu firmu sa autima. Pa kad vec drzi pare sto se zajebava sa firmom? Odgovora nema, i dalje se izvrsava petljica IF "rimac" GoTo HATE. Hejtaj Rimca mozda ga se udalji od subvencija koje ce biti potrosnene onak ili ovak. Bolje neka iste ostanu anonimnim likovima koji ce pokupiti pare, a nece cak biti niti sportskih autica? Da li je to ili imas jos nekakvu etiketu Mr. Dory aka leftikaner??

11 mjeseci
Gallu kaže...
My2Cents kaže...

Cini se da bi nounaru takvo pitanje billo glupo samo po sebi, nevrijedno ozbiljne disertacije! Kao sto nije vrijedno niti izrazito koruptivno uvodjenje extra profita kao porezne stavke. Poduzetnicku gamad treba do kosti oguliti porezima, jel' tak lefti?

Opa! Koruptivno uvođenje? To su teške riječi. Ne znam zašto kukaš tu na forumu i tražiš od novinara da napravi nešto za tebe, umjesto da se uključiš i obratiš se institucijama koje se time bave. Evo da ti pomognem da ne moraš tražiti:

https://uskok.hr/en

https://www.eppo.europa.eu/en

https://anti-fraud.ec.europa.eu/index_en

Možda i pomogneš u ponovnoj osudi kriminalne organizacije na čelu ove države.

Bajdvej, "leftići" nisu uveli ovu stavku. Valjda znaš tko upravlja državom, a možda i ne znaš....

Mr samodopadni, to su ti krive adrese jer se cin jos nije dogodio, tek se treba moda dogoditi, jer stvar jos nije donesena, ali lijepo je da pratis i ucis. Svaka cast! Znam jako dobro tko upravlja drzavom, nezaintersirani gradjani, samo i jedino oni. Samodopadni "kuzatori" misle kako politiku vode tamo nekakve stranke te umjesto zajednistva poticu podjele, zazivajuci vile, katran i ostale provjerene metode emotivnog uzbunjivanja i zbunjvanja ljudi. 

17 godina
Gallu kaže...
..
Kad vidiš da jedni rade sranja - promijeniš ih, dođe druga vlada, kriminalno goni ove prethodne, potrpa talog u buksu pa bi se vladajući malo i krenuli pitati što smiju, a što ne smiju, a ne stalno grlom u jagode.

-probano i to, loše.. tj postaviti bilo kog ispadne loše, čak i gore, vlast-kvari, mogućnost-šansa stvara lopova, sustav mora biti takav da to spriječi, što će reć, prvo trebamo stvoriti sustav, a u demokraciji se to teoretski radi donošenjem zakona u saboru itd.. odnosno u karikiranoj umanjenoj skali, klasični domaći ovčar, napravi tor, bez rupa, jer s rupama gubi osnovni smisao, pa tad u njemu čuva ovce.. to zna i taj čoban neovisno zna li pisati, toliko glup nije..

-ono što mi se trenutno sviđa, što duuugo čekam, je upravo situacija da svaki tjedan ode jedan.. pa i više njih, onih, nekih, dođe uskok-policija, ministar, poduzetnik, gradonačelnik, pozicija-opozicija.. dođe i završi u spa-remetincu.. čak i poneki krimos za kojim policija desetljećima formalno traga.. no trenutno prvo treba pokrpati sustav-tor, klasični krimosi su možda iduća runda čišćenja, tj prvo mora sustav riješiti tor i čuvara-čobana koji neće biti lopov-vuk, onaj tko gubi ovce i viče 'to je vuk'.. a to traje, no kreće se.. svaki tjedan, sportski savezi, bilo tko.. bez onog naši-vaši.. a to je važno, jer bez tog nema ni sustava ili mogućnosti razvoja ovčarstva u simboličkoj usporedbi pričice za djecu.. :)

-kreće se.. sporo, naravno, ljudski je željeti brže-sad pa i 'jučer'.. no realnost je da će možda to biti tek 'sutra'.. a kukati, ne pomaže, važno je da sustav krene u dobrom smjeru, gradnja tora bez rupa, stupić po stupić, metar po metar, uz čuvare-čobane koji to moraju čuvati, ne raditi suprotno, .. pa će možda biti bolje, a kockanje s promjenom za bilo što može ostati kao rezervna opcija kad izgubimo svaku realniju nadu, tj šanse kao igrati loto, tj tako se ne gradi tor, tako se samo povećava broj vukova i lopova koji jedu janjetinu.. tj po kriteriju kome bi dali ključ auta, stana ili dijete, nešto važno na čuvanje-upravljanje.. i kome to nije pametno dati.. npr 'nepoznatoj' osobi? realnost.. bez 'naši-vaši' ili dogme lijevo-desno, apolitičan čoban bez krvnih zrnaca ili spola.. rezultat i moguća očekivanja, ono što nepismeni čoban zna kad čuva ovce.. to mora napraviti država, odnosno društvo, a to smo mi.. oni su samo imena i fotelja na neki rok, demokratski ako može.. tad će nam možda biti bolje.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 mjeseci
Gallu kaže...
I stalno se nađe debila koji po defaultu glasaju za zna se, samo da "leftići" ne dođu na vlast.
Umjesto da svojim glasom sudjeluju u demokratskoj higijeni i pokažu da nisu budale koje se daju šišati i prešutno odobravati kriminal vladajućih.
Kad vidiš da jedni rade sranja - promijeniš ih, dođe druga vlada, kriminalno goni ove prethodne, potrpa talog u buksu pa bi se vladajući malo i krenuli pitati što smiju, a što ne smiju, a ne stalno grlom u jagode.

Da to bi bilo ok, samo pitanje je koliko je aktivnih gradjana koji to zaista zele? par posto, ostali idu linijom manjeg otpora, taj ide ovako: Oni su na vlastim ja se nadam nesto usicariti, poznam toga i toga, pa neka oni i dalje budu na vlasti da imam vremena i ja izgraditi svoju pricu i ustekati se.  To je onaj aktivni dio, ostali, velika vecina kada vidi jad i cemer kuknjavu i neartikuliranost, nervozu, glumljenu stalozenost koje zapravo nema, arlukanje i kakanje od leftikanera, samo se okrenu na peti i vele BMK imam pametnijeg posla ovo je sve ludo.

A gdje je tek onaj dio gdje treba razumjet sto ekipa predstavnika zaista govori kada govori, do toga malo tko dojde, sve zahvaljujuci posvemasnjoj nezainterserianosti i ocekivanju da netko drugi tamo dovede drzavu u red.

17 godina

Smanjiti sabor na 20 ljudi, sve stranke ukinuti samo može biti tri npr."lijevo desno centar", ukinuti županije opčine načelnike zamjenike pomočnike itd,odbore, zavode, udruge,saveze, finu,predsjednika i sve oko njega, uhljebe itd itd. Sve to na burzu sa 40% naknade trenutno brutalno rasterečenje sustava, inflacija najniža u svijetu odmah. Eto radne snage ne treba uvoz.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2026 11:39 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

Smanjiti sabor na 20 ljudi, sve stranke ukinuti samo može biti tri npr."lijevo desno centar", ukinuti županije opčine načelnike zamjenike pomočnike itd,odbore, zavode, udruge,saveze, finu,predsjednika i sve oko njega, uhljebe itd itd. Sve to na zavod sa 40% naknade trenutno brutalno rasterečenje sustava, inflacija najniža u svijetu odmah. Eto radne snage ne treba uvoz.

-klasični maga-trumpek populistički prikaz s motorkom.. -loše, pogrešno, besmisleno.. no za redneke zvuči dobro pa daju glas, poneki treći put, poneki požale.. no dok iz dupeta dođe do glave može biti kasno, usa...

-no populistički zvuči dobro, ako ne razmišljamo o 'sitnicama', dok je čista glupost iz dupeta ispaliti brojku kao 20 ljud i tri stranke, onak, mogu licitacijom reći da je bolje 21 zbog neparnog broja glasanja ili manja brojka 19 jer je naprosto bolja-manja tj isti kriterij kao što je 20 bolje ako je manje bolje.. pa možemo doći takvom negativnom licitacijom do brojke 1 .. kao idealne za vlast-sabor, koja bi tad bila i broj stranaka, no tad to nije demokracija nego carstvo.. i mada demokracija ima mana, ipak je za sad najbolji oblik vlasti itd..

17 godina
ihush kaže...
dery kaže...

Smanjiti sabor na 20 ljudi, sve stranke ukinuti samo može biti tri npr."lijevo desno centar", ukinuti županije opčine načelnike zamjenike pomočnike itd,odbore, zavode, udruge,saveze, finu,predsjednika i sve oko njega, uhljebe itd itd. Sve to na zavod sa 40% naknade trenutno brutalno rasterečenje sustava, inflacija najniža u svijetu odmah. Eto radne snage ne treba uvoz.

-klasični maga-trumpek populistički prikaz s motorkom.. -loše, pogrešno, besmisleno.. no za redneke zvuči dobro pa daju glas, poneki treći put, poneki požale.. no dok iz dupeta dođe do glave može biti kasno, usa...

-no populistički zvuči dobro, ako ne razmišljamo o 'sitnicama', dok je čista glupost iz dupeta ispaliti brojku kao 20 ljud i tri stranke, onak, mogu licitacijom reći da je bolje 21 zbog neparnog broja glasanja ili manja brojka 19 jer je naprosto bolja-manja tj isti kriterij kao što je 20 bolje ako je manje bolje.. pa možemo doći takvom negativnom licitacijom do brojke 1 .. kao idealne za vlast-sabor, koja bi tad bila i broj stranaka, no tad to nije demokracija nego carstvo.. i mada demokracija ima mana, ipak je za sad najbolji oblik vlasti itd..

Ova naša demokracija je dobra aha vidimo da da super je demokracija funkcionira. Kužim šta želiš kazat ali naša demokracija nešto je tu trulo.

5 godina
Majketi kako si glup. Pa desiti će se. Tako da si zabilježi adrese ako ti ne trebaju baš ovaj tren. I nisi me ti naučio. Samo te citiram da se sjetiš svojih pripovjetki.
Nezainteresirani građani ne upravljaju državom. Ne mogu ni ne žele jer su to što kažeš - nezainteresirani. Ne sudjeluju.
Bajdvej. Zašto uopće kukaš oko nečega što se još nije ni desilo i moljakaš novinare da pišu o tome?
Kreni, znaš kome se moraš obratiti. Kad se obratiš neće se desiti 100%. Javi mi krajem godine jesi li uspio išta promijeniti ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2026 12:28 (Gallu).
11 mjeseci
Gallu kaže...
Majketi kako si glup. Pa desiti će se. Tako da si zabilježi adrese ako ti ne trebaju baš ovaj tren.
Nezainteresirani građani ne upravljaju državom. Ne mogu ni ne žele jer su to što kažeš - nezainteresirani. Ne sudjeluju.

Ha ha ha ha ha, evo ti sukus tvoje samodopadnosti, crtas sam sebi, ali drugi ti je glup. Desiti ce se, je tvoje ocekivanje po kojem mozes uvesti prevenciju, prevenciju ne uvoide adrese koje si linkao,  dakle potpuno si u krivu kao sam ti i napisao.

Pored toga, dok je stvar u modu: "Desit ce se.", postoji vjerovatnost, bez obzira na velicinu, da se i ne desi.  LOL, kad se raspadas na osnovama.

I sada ti smatras da more nezainteresiranih koji uredno placaju i financiraju tu drzavu nisu sila u upravljanju. Koliko slijep moras biti da ne mozes povezati kako resurs koji financira a ne mari je taj koji stvara situaciju i njome znacajno upravlja, ne aktivno nego pasivno kontrolira situaciju.

Ako maknes taj resurs nezainteresiranih gradjana, nema pola jedne stranke koja racuna upravo na tu masu finacijasa drzave kojima nije stalo i to obilato koriste.

Sljepoca na sile ove vrste ti je u granci ignoriranja inercije kao sile u fizici na primjer ili ignoriranja mase u odredivanju velcine sile; tu ti sade de ona popularna jednazba.

Kada bi se htio raditi pametan koristio bih se terminima poput Democratic Deficit, Civic Disengagementi, Elite capture. Ako bus znal googlati mozda neke i naucis, sto bi pak moglo negativno utjecati na tvoju samodopadnost, pa si razmisli, budes li isao tim opasnim putem!

17 godina

-nešto je trulo.. a mi-ti-svi smo kirurzi, pa možemo rezati trulež? znamo? posljedice? .. lako je rezati, lako je zabiti čavao u dasku, lako je pogoditi koš-gol... ili jackpot.. lako je sve kad se gleda na tvu, no kad treba nešto napraviti, npr pokositi travu u dvorištu, tad je teško, ili pada kiša ili je vruće, ili je zima ili .. ljenost, bilo što.. lakše je kad netko drugi nešto napravi.

-trulež, kao drvo, gangrenu-tumor.. da, bolje je izrezati, ali to može stolar-kirurg, za drvo ili ljude.. i ne miješati to dvoje mada u karikiranoj usporedbi rade 'isti posao'.. kao izrezivanje truleži, pri čemu se čak svi možemo složiti da je to dobro-potrebno i da je trulež-trulež.. no primiti pilu-skalpel i to napraviti može osoba koja je za to stručno osposobljena, koja zna, ostali ovise o sreći i tad je pametnije igrati loto, možda se dobije ali nema takve posljedice ako se ne dobije željeni rezultat.. i mada je u početku želja dobra-pozitivna, spasiti život, popraviti.. dobre namjere, put u pakao.. :)

-trulo? naravno.. trulež je dio života, ne nešto prolazno, jer sam život je takav u definiciji, konstantno stanje, kao starenje ili kvarovi za materijalne stvari.. nije trulež nešto što negdje ne postoji, njie da u švici nema kriminalaca ili korupcije.. no imaju sustav koji funkcionira ili barem za sad dovoljno dobro..

-važnije, za trulež i rezove (motorkom, trumpek-doge-maga primjer).. ne reže se motorkom, odnosno već samim nastupom, karikirano su ekšli dokazali da je to loše, musk, lako je mahati motorkom, lako je umisliti se da ja sve znam, mogu, da sam genije jer sam milijarder-vlast i imam motorku.. a kad počne rezati, kad vidiš rezultate, tad vidiš u čemu je problem..

-razlika? ljudi, intelekt-svijest? .. jedna od važnij, najvažnijih osobina ljudi, anticipirati.. glupi možda to ne mogu ili time gradiramo prema pameti.. znam da ništa ne znam, ako znam da nisam kirurg, tad neću primiti skalpel i rezati bubreg-srce.. jer ću tad ubiti osobu, umjesto spasiti.. karikirana anticipacija uzrok-posljedice i zablude da se to može lako motorkom, mada je kao reklama-poster dobro za rednek-glasove.. i ono što su ti glasači trebali anticipirati, da su pametniji, da nisu glupi.. da nisu trebali trumpeku dati vlast-moć.. posljedice osjeti čitav svijet.. a sad i oni na benzinskoj ili bankrotu kuruze-farme pa se ljute na druge, jer su naravno drugi krivi, ne njihova ćoravost i zatucanost uz to što su rasisti-svašta-zatucanisti.. krivi su drugi, uvjek su krivi drugi..

- pa se vrati na početak ovog dialoga, 20 ljudi u saboru.. no tad ista (pogrešna) logika kaže da je 1-čovjek bolje! :) .. itd.

- da je ta jedna osoba stolar ili liječnik, riješio bi jednu od tih trulež situacija.. no ta jedna osoba ne može biti sve, sva znanja, sve struke, ne može biti zidar-statičar pa izgraditi most ili srušiti zgradu vijesnika, ne može sijati žito i peći kruh.. ne može sve.. tj delegira ovlasti na odgovarajuće struke, ljude.. i što misliš, jel bolje da to radi manje-jedan ili više-beskonačno ljudi? .. upravo suprotno od tvog mišljenja, bolje je kad to radimo svi, svaki svoj dio posla, struke i svi živimo u društvu, pri čemu naravno ostaje problem npr plaće ili koliko tko sudjeluje i po kojem kriteriju indexu se nešto kao plaća dijeli, više-manje.. vrijedi li mjesečno posao doktora više od smetlara, učitelj ili vodoinstalater.. nogometaš, pjevač, zabavljač, eskort dama ili gospodin koje plaćamo za sex ili društvo.. vrijedimo li više ili manje i po kojem kriteriju? albanac ili švicarac, bijelac, katolik, žena.. tko vrijedi više-manje, kriterij? pa do tog zašto kilogram zlata ima neku cijenu dok je kilogram aluminija jeftiniji.. onak, neki pariteti se empirijski stvore ili tržišno, kao neki mehanizam, kao i sama demokracija, dok ne nađemo nešto bolje.. i to je dok, ne da je najbolje ili zato jer 'ja tako kažem'.. nego jer ne spaljujemo mostove ako ne znamo što dalje, bolje, tj to rade samo krda u stampedu bez pameti.. ljudi anticipiraju i znaju da odgovor nije motorkom rezati, čak ni za reklamnu simboliku koju da su redneki razmislili upravo to znači..

-demokracija.. kao i trulež, život.. beskonačna tema, bez konačnog odgovora ili najboljeg-jedinog-točnog.. :)

17 godina

1 ili 1000 svejedno imamo velikog vođu bez čijeg amena za glasanje ili kriminal nema mrdanja.Zanemari broj zastupnika i njihove božje pogodnosti ali ovo ostalo šta sam nabrojao misliš da nije ključan problem.

17 godina
dery kaže...

1 ili 1000 svejedno imamo velikog vođu bez čijeg amena za glasanje ili kriminal nema mrdanja.Zanemari broj zastupnika i njihove božje pogodnosti ali ovo ostalo šta sam nabrojao misliš da nije ključan problem.

-mislim?.. da je ovo tema s naslovom... način kako forum funkcionira, tema, ako želiš o drugom sadržaju-temi, pronađi ili pokreni..

-odnosno, whatabautizam nije odgovor-tema, nije stvar u tome treba li netko drugi odgovarati za nešto.. (treba svaka osoba koja krši zakon, no opet, tema je..?).. ok?

-jednostavno, rimac je imao plan, ugovor, dobio novac, nije isporučio, vraća novac.. gdje je zapelo, gdje je trenutno.. mediji šute, npr znamo li dali je vratio 1 euro ili koji iznos, kao i rokovi koje je probijao, hoće li jednako probijati vraćanje, hoće li platiti kamate-penale.. mediji, ministar.. šute. Što dalje u temi reći a da ima smisla?

18 godina
ihush kaže...

Što dalje u temi reći a da ima smisla?

Da je sumanuto što se po tko zna koji put ponavlja priča o "uspjehu usprkos hrvatskim nedaćama" a da isti ti ih nisu nikad ni osjetili. 

Kao kad glumica govori o "mukama" mršavljenja, a nije ni imala višak kila uz to što je imala 60 milijuna dolara da joj netko važe svaki gram hrane koji unese. 

Da imamo medijske cikluse u kojima se glorificira proces koji nit je imao začetak, niti je imao proizvod, niti je imao trenja u proizvodnji jer iste nije ni bilo, niti je imao ijedan problem kojeg muči i ljude koji imaju vrhunski proizvod. 

Nijedna kompanija u našoj povijesti nije dobila uvjete koje je imao Rimac, a da je proizvela manje. Agrokor jer imao 60% SVEGA u našoj industriji, ali je zato imala i 60% maloprodaje gdje se to i prodavalo na svakom ćošku. Što bi jedan todorić dao da je mogao 18 godina ne raditi ništa osim 2-3 pokazna modela, a da ima pristup stotinama milijuna? Sigurno se ćeška u dvorcu i pita se kako je bio tako glup, zašto se zajebavao sa bikovima koje je ljubio posred čela kad je mogao renderirati ratkape i raspolagati sa istim kapitalom. 

I dok je to razumno sa strane kapitala, da je konačni cilj rentijerstvo i "passive income" tj. da ne radeći ništa zarađuješ, poanta nas sa druge strane bi trebala valjda biti opreka tome i da to malo što možemo učiniti kontra na kraju i učinimo, a ne da se aktivno podmazuje baš taj stroj koji melje, a ne izbacuje ništa. 

Budućnost su zamišljali kao da stroj melje i proizvodi Soylent green, ali koliko su u zabludi bili ti pisci kad se sad zna da je sumanuto da stroj uopće išta i izbacuje. 

Možeš napraviti i patentirati svoj sustav u alatu koji daje opipljive rezultate i "venture anđeli" će ti ponuditi 17 000 kuna uz 63% udjela u vlasništvu. Znam jer sam to doživio. 

Ali možda da sam se namučio ne proizvoditi ništa kao Rimac bi dobio 170 000 000?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
5 godina
Ako ti je teško shvatiti napisano, nisam pisao o prevenciji. To je stvar koja će se desiti pa kad se desi - fino se obrati na adrese koje sam ti naveo.
Mada vidim da je tebi teško shvatiti napisano. Buba glavica, jel tako? Hoće li se desiti? Dajem ruku u vatru ako se ne desi, sudeći prema dosadašnjim iskustvima...
A ovi pasivci ne kontroliraju situaciju nego dopuštaju da situacija prolazi mimo njih. Kako misliš da prestanu financirati? Prestanu plaćati porez? Ili ti je u jednoj situaciji mogućnost nekog događaja sasvim ok, a u drugoj, ako ti ne paše narativnu, nije? Ali i to je valjda teško za shvatiti pa moraš natezati narativ da pokažeš nešto što nije. Ali koliko god da ga natežeš - u krivu si. I analogija ti je kriva. To je masa koja se ne giba. Stoji neovisno od mase koja je pokretu. Da, postoji potencijalna energija u toj masi, ali dok se ne pokrene - niš od tog. Imamo samo potencijal.
Demokratski deficit nema veze s time i odnosi se na nešto sasvim drugo, ali lijepo da se ti praviš pametan. Pa možda da pogledaš u ogledalo onoga koji se raspada na osnovama :)
A elite capture govori ovoj situaciji s Rimcem i samo potvrđuje ono što drugi tu pišu.
Što se sukusa tiče - ja volim drvo nazvati drvom. Ti ga možeš zvati i krava, kad već toliko voliš natezati realnost.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2026 0:40 (Gallu).
9 godina

Je vratiće pare europi, kak da ne. Ko što je sve drugo napravio što je rekao. Vratićemo ih mi, porezni obveznici, to je valjda jasno.

1 0 hvala 0
10 godina
Problem je sto su leftici takoder dokazano losa opcija.
I koga da onda ljudi biraju?

P.s. Ta ekipa sta ne zeli leftice ne kuzi da je hdz po apsolutno svi. Politikama lijeva stranka
20 mjeseci
sporttest kaže...
Problem je sto su leftici takoder dokazano losa opcija.
I koga da onda ljudi biraju?

P.s. Ta ekipa sta ne zeli leftice ne kuzi da je hdz po apsolutno svi. Politikama lijeva stranka

Da je tako Thompson ne bi imao onaj koncert i nebi postojalo onih 200 obitelji, da su po APSOLUTNO svim politikama lijeva stranka

11 mjeseci
Gallu kaže...
Ako ti je teško shvatiti napisano, nisam pisao o prevenciji. 

Meni je posve jasno da ti ne znas o cemu si pisao, pa sam ti ja napisao o cemu ti pises, no vidim odbijas aktivirati sivu stanicu, bar jednu.

Nego, mogu se samo nasmijati ako je tebi Rimac elita. Dezurni mrzitelj sad bi lagano okrenuli plocu?

Tesko je objasniti kako to da je Rimac dobio javne subvencije, pa cemo sada krenuti u drugom tonu, Rimac drzi cijeli HDZ u saci, oni rade sto im Rimac kaze.

Bog te dragi dal, mozda da se ipak vratite akcijama ljepljenja rukica na asflat ispred brzih auta. To se sada cini logicnija, razumnija, trezvenija i pametnija opcija od davanja super moci klanu Rimac koji ne samo da moze pokupiti javne subvencije nego to cini tako da drzi i cijelu politicku stranku poput HDZa u svojoj rukici, pa oni jadni plesu kako Rimac svira. 

jeeeje! Kuzator do kuzatora, jamacno vam svima odreda LLM pise teske bedastoce kad god nesto pitate, osim ako se u potpunosti slozi sa svim sto se utipkali :)

10 godina
My2Cents kaže...
Gallu kaže...

Meni je posve jasno da ti ne znas o cemu si pisao, pa sam ti ja napisao o cemu ti pises, no vidim odbijas aktivirati sivu stanicu, bar jednu.

Nego, mogu se samo nasmijati ako je tebi Rimac elita. Dezurni mrzitelj sad bi lagano okrenuli plocu?

Rimac drzi cijeli HDZ u saci, oni rade sto im Rimac kaze.

Mislis obrnuto

15 godina

Da je Rimac uključio adsense za ovu temu, skupio bi već para za kupit neki novi brand

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
dax-lax kaže...

Da je Rimac uključio adsense za ovu temu, skupio bi već para za kupit neki novi brand

Ne brini se ovakav "social engagement" donosi poprilicne kolicine "sendvica". 

7 godina
sporttest kaže...
My2Cents kaže...
Gallu kaže...

Rimac drzi cijeli HDZ u saci, oni rade sto im Rimac kaze.

Mislis obrnuto

Lik je HDZetov šampion skoka s motkom s daske u vlastita usta, ali čim mu to predočiš pretvara se u Mike Tysona koji ti grize uho. 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2026 12:55 (Al Crane).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice