Nizozemska je prva europska zemlja koja je legaliz

poruka: 8
|
čitano: 4.617
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nizozemska je prva europska zemlja koja je legaliz".
15 godina

S jedne strane super, prvi su, ali su druge, na njihovim ljudima/životima se eksperimentira i poboljšava sustav pa kada sve bude ok onda će doći i kod nas.

2 0 hvala 0
17 godina

-ali zato je naš (rimčev) robotaxi prvi, mada nije.. što sam želio reći.. :) kolovoz stiže.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 1 hvala 0
17 godina
Re: Nizozemska je prva europska zemlja koja je leg
ihush kaže...

-ali zato je naš (rimčev) robotaxi prvi, mada nije.. što sam želio reći.. :) kolovoz stiže.

zar se vise uopce nadas da ce iduci rok donjeti neku promjenu?

11 godina

Znači auto vozi sam, a "vozač" mora paziti što auto radi i pravovremeno reagirati. Kome to pomaže? "Vozačima" ili Tesli?. To me podsjeća na neke ljude kojima je stres biti suvozač i non stop viču "pazi!". 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ShadoW kaže...
ihush kaže...

zar se vise uopce nadas da ce iduci rok donjeti neku promjenu?

-ekšli, da.. (naravno, ono drugo..) :)) .. da se ugovoreno isporuči-poštuje ili vraćaj pare. Odgovore umjesto magle.. a ugurat ću i nešto kao 'nadu' da će hr biti zemlja u kojoj se nešto zanimljivo-novo radi, ne samo korupcija i uskok.. no ako nije prvo, mora biti drugo..

18 mjeseci
"Znači auto vozi sam, a "vozač" mora paziti što auto radi i pravovremeno reagirati".

Molim lijepo, to nije vozač već operater 😅
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina

i to nije auto nego taxi, usluga, prva komercijalna u eu hr-zg.. ok, nije, možda će biti kad postane dostupna, ako postane dostupna jednog dana, .. možda :)

pony+uber, robotaxi, verne.. još 4 mjeseca.. do tad će možda i ratkape biti usklađene s renderima-reklamama.. ili neće..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2026 15:19 (ihush).

1 0 hvala 0
18 godina
Full Self-Driving (Not) bi bio tocan naziv.
Cisto informacije radi ovo su trenutne cijene sustava koji nije to sto se reklamira.

Enhanced Autopilot 3800€
Navigate on Autopilot
Auto Lane Change
Autopark
Summon
Smart Summon

Full Self-Driving Capabiliti (ovo je pravo ime u Appu i nema nicega sa strane u zagradi) 7500€
Navigate on Autopilot
Auto Lane Change
Autopark
Summon
Smart Summon

Navodno se ukidaju ti paketi i dolaze pretplate, jedna od njih bude 100€ mjesecno za FSD.

Tesla prodaje te FSD price vec vise od desetljeca a cak ni danasnji modeli nisu u stanju odradit FSD jer HW jos nije na toj razini. Samim time Tesla dobiva beskamatne novce od ljudi koji puse pricu za proizvod koji nije to kaj bi trebao biti. Cak su nadogradivali stotine tisuca automobila o svom trosku jer je HW toliko star da nikad pa ni onda nece biti u stanju odraditi FSD.

Od te tehnologije ne bude imao tocno nitko koristi osim Ubera i Taxi sluzbi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice