Volkswagen je električni SUV model ID. Cross provo

poruka: 10
|
čitano: 2.641
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen je električni SUV model ID. Cross provo".
18 godina

BYD Atto 2 koji je vec godinu dana na trzistu ima vece baterije i do izlaska ovog VW.SMECA bude izbacio Atto 2 sa Blade 2.0 (veci kapacitet/veca baterija) baterijom te 800V arhitekturom.

Znaci VW.Cross jos nije na trzistu i vec je smece a do izlaska bude precijenjeno smece.

BYD Atto 2 trenutni model koji se prodaje vec godinu dana.

45,1 & 64,8 kWh

ID.Cross ne postoji i dolazi tek krajem godine.

37 & 52 kWh

2 2 hvala 1
17 godina
Re: Volkswagen je električni SUV model ID. Cross p

Kak ti se da stari moj na svaku temu o europskim autima ponavljat jedno te isto?

17 mjeseci
Crljo kaže...

Kak ti se da stari moj na svaku temu o europskim autima ponavljat jedno te isto?

Chinese lover.  Iako mi nije jasno da mu nije jasno, euroski proizvođači ne mogu biti jeftiniji od kineza.

18 godina
Novice kaže...
Crljo kaže...

Chinese lover.  Iako mi nije jasno da mu nije jasno, euroski proizvođači ne mogu biti jeftiniji od kineza.

Nisam komentiral cijenu nego da je auto smece prije nego izade na trziste. Glavno da svi skacu od srece na youtube i hvale VW jer je ponovo napravio posteni VW. LOL

Cjenovno bude ispod BYDa za soma, dva eura, ali naravno sa manjom baterijom i tocno nula opreme.

Europski proizvodaci su do prije tri godine imali double diggit dobiti u milijardama jer su iz ljubavi prema svojem bliznjem skupo prodavali aute sa unutarnjim sagorijevanjem te nisu trosili te iste milijarde na elektrifikaciju nego na bonuse i dividende dionicara.

Da nema Kineza taj isti ID.Cross bi bio najmanje 10k skuplji ili opce ne bi postojao. Nije me briga ko stoji iza auta, ako je to Kinez, Njemac ili Japanac. Mene zanima kaj ja dobijem za svoje novce i zahvaljujuci Kini su cijene EVa nize te su auti tehnloski napredniji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2026 8:39 (NEW_MAN).
12 godina
Crljo kaže...

Lik je naporan ko proljev s tim kineskim autima. Ili ga komunjare plaćaju da prdi o tome po internetu ili jednostavno ima problema.

Nadglednik dina
13 godina

Uvik postoje Japanci, bogu hvala.

scion of the storm
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

je, osobito Mazda 6e, Bogu hvala - i Kinezima koji su ju napravili  

Ju je je? Je ju je!
17 godina
Stric_Jura kaže...

a mozes uvijek podrzati Europsku proizvodnju kupnjom pravog Njemackog auta na slobodnom trzistu, ako ti se ne svidaju Japanci https://autonet.bug.hr/biznis/cupra-tavascan-prvi-je-automobil-proizveden-u-kini-izuzet-od-eu-carina-57443

16 godina

želiš reći da Evropa nije do Anhuija ?!?

Apage satanas!

ne laži napaćeni narod i naše melaninski zasićene  doktore i inženjere !

Ju je je? Je ju je!
13 godina
Stric_Jura kaže...

Zvao si me! Ova mala provokacija samo je iznimka, koja je potvrdila pravilo.

Japanci rade dobar posao, iako nekad "padne lopta". 

scion of the storm
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2026 19:26 (metallic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice