Hrvatski Telekom u 2025. nastavio s rastom prihoda

poruka: 18
|
čitano: 3.556
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatski Telekom u 2025. nastavio s rastom prihoda".
17 godina

Fali promo ponovo.

Prilagođena EBITDA AL rasla je za 3,3% na godišnjoj razini, odražavajući dobru operativnu izvedbu i kontinuiranu transformaciju operativnog modela, unatoč stalnim pritiscima rasta plaća i inflacije. 

Ne želim ništa više komentirati jer nema smisla i jer bi dobio karton.

Moj PC  
32 0 hvala 6
21 mjesec

Eto, pripomoći ćemo sa 3,7% od sljedećeg mjeseca. Pa nije grof cicija..nek' se ima!

127.0.0.1
Moj PC  
10 0 hvala 2
16 godina

Naravno kad su inflaciju prelili na kupce unatoč potpisanim ugovorima, a sve uz blagoslov Hakoma.

nemam za potpis

11 0 hvala 2
15 godina
Re: Hrvatski Telekom u 2025. nastavio s rastom pri
tenac kaže...

Naravno kad su inflaciju prelili na kupce unatoč potpisanim ugovorima, a sve uz blagoslov Hakoma.

ima peticija već neko vrijeme, pa potpišite: https://peticije.eu

15 godina

Pa vi onda recite da je u Rvackoj teško poslovat. Samo trebaš bit slizan za ljigavcima ADZ-ovcima i inflacija ti postaje legalni dio poslovanja.

Dioničarima ovo paše, samo neka inflacija ide - deri ovce do koske.

5 0 hvala 1
18 godina
Imam pretplatu bez ugovora (srećom) i baš idem u poslovnicu na paket ispod jer mi je pun q stalnog dizanja cijena. Dobit će manje, a meni bude dovoljno. Kad je nužno zlo jbg.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
7 0 hvala 3
4 godine
Ako vas ovo ne motivira da prestanete placati lihvarske ugovore nista nece.

Ovo je harac koji iz principa treba bojkotirati.

6 0 hvala 1
4 godine
Lovac kaže...
Imam pretplatu bez ugovora (srećom) i baš idem u poslovnicu na paket ispod jer mi je pun q stalnog dizanja cijena. Dobit će manje, a meni bude dovoljno. Kad je nužno zlo jbg.

Evo ja se nakon 10+ godina prebacio na bonbon sa dva broja. Placam upola jeftinije za isti broj gb.

7 godina
Ta kompanija mi je po garanciji na servis primila njihov uređaj Gigabox 20.11.2025., a do danas ga nije popravila. Kada ih zovem samo se ispričavaju i obećavaju, a od njih mi redovno stižu puni računi iako oni obećavaju popust radi ovog problema. Prošlo je 5 mjeseci, postoje li u RH zaštita potrošača i kontrola muljanja?

1 0 hvala 0
14 godina
gnautix kaže...

A kako kad svi rade isto? Jedini nacin bojkota je uopce nemati telefon/ mob/ internet sto mislim da cemo se sloziti da nije bas izvedivo u 21. stoljecu...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina

Fino to tako....

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Minneyar kaže...
gnautix kaže...

A kako kad svi rade isto? Jedini nacin bojkota je uopce nemati telefon/ mob/ internet sto mislim da cemo se sloziti da nije bas izvedivo u 21. stoljecu...

Eto meni tih 3,7% isto nista ne mijenja u zivotu ali iz principa sam prebacio broj na jeftiniju uslugu, sa 23 eura prije smanjenja na nekih 11.  Godisnje je znaci usteda skoro 150 eura. Na dva broja dakle 300. Isto mali novac, ali kostalo me 20ak minuta za promijenit. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2026 21:18 (gnautix).
10 godina

Ma ček, pa kuda itedu sve te pare ? U telekomima sam čuo da je užasno raditi. Doslovno eksploatiraju niže radnike, a i inženjere.

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina

Nadam se da izaslanstvo Njemackog Veleposlanstva svake godine na godisnjicu smrti Franje tamo ode s vijencem. 

Vaistinu im je dao "gift that keeps on giving". 

2 0 hvala 1
16 godina
EricCartman kaže...

Ma ček, pa kuda itedu sve te pare ? U telekomima sam čuo da je užasno raditi. Doslovno eksploatiraju niže radnike, a i inženjere.

Kako mislis kuda? Idu vlasniku, u HT-ovom slucaju DT.

Ako si dio viseg mangementa, prijatelj uprave itd, vjeruj divno je raditi, tj. ne raditi u telekomu i primati ogromne bonuse, nagrade i sve ostalo pa kada se uzme prosjek telekomi imaju u prosjeku najvece place. Trik je da je delta jebeno velika.

Dok se management razbacuje novcima/sredstvima radnicima se objasnjava da se jednostavno nema odakle namaknuti novce za place i nekada ni opremu. Ali opet zar nije u vecini vecini korpo. isto? 

16 mjeseci
Ako dadne radnicima uzima sebi iz džepa , nije to laka odluka. Sigurno ceo misli meni milijun eura puno znači ali ako taj milijun podijelim svim radnicima u jednakom iznosu, taj iznos njima ništa ne znači, samo će gunđati da se sprdam šnjima.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
14 godina
suspendiran

Radio sam 6 mjeseci kao tehničar u okolici Zagreba/Zagreb. Da se mene pita ja bi tehničarima još dao i manju plaću, dok sam radio digli su nam plaću sa 1100 na 1200 prošle godine u trećem mjesecu. Tehničari kao tehničari skoro da i ne rade ništa, radno vrijeme od 8, odradi se jedna smetnja ili optika do jedno 9-10h. Poslije se obavezno ide po kavama po bircevima do jedno 11h, znači prije podne se jedno sat i pol dva sjedi po kavama na dnevnoj bazi. Poslije 11 sati, opet svaki tehničar odradi ili jednu smetnju ili jednu ugradnju optike do jedno 13h, kad se to završi odnosno poslije cca 13h obavezno nalaženje i zajebancija po centralama bakra/optike do kraja radnog vremena cca 14h/15h, uz hihotanje i natrčavanje kao dječji vrtić. Nadređeni gleda svima kroz prste jer ga naravno boli ona stvar, izuzetan amaterizam što se tiče ozbiljnosti posla i vođenja kadra. Male su plaće te ni ne pokušavaju nešto više radit. Čist sumnjam da bi više radili da im se da i 1500 neto. Imaju efektivnog posla oko 3 i pol/4 sata i onda još svaki vikend slobodan sa jednom subotom u mjesecu dežurstvo. Toči se najskuplji dizel u aute što uvelike doprinosi troškovima na mjesečnoj bazi obzirom na broj zaposlenika, ali nemreš vjerovat da nitko ne kontrolira navedeno. Nadređeni su neuki/nekompetentni ljudi bez ikakvog treninga o vođenju kadra i zaposleni su na temelju dugogodišnjih veza u Telekomu, sistem prijatelj prijatelja pogura na više pozicije, ovisno ko je skim bolji. Dok sam ja bio na "učenju" prvih 2 mjeseca sa jednim kolegom, kolega me ponudi travom u službenom autu od HT'a, ja rekao istog momenta da si to maknuo van službenog vozila jer oba dvojica možemo najebat i lik sakrije travu u jednu centralu . Strašno kakva firma, teški amaterizam, za neradnike i dupelisce izvrstan posao, a tehničari bi još i veće plaće.  

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Cryogenic kaže...

Radio sam 6 mjeseci kao tehničar u okolici Zagreba/Zagreb. Da se mene pita ja bi tehničarima još dao i manju plaću, dok sam radio digli su nam plaću sa 1100 na 1200 prošle godine u trećem mjesecu. Tehničari kao tehničari skoro da i ne rade ništa, radno vrijeme od 8, odradi se jedna smetnja ili optika do jedno 9-10h. Poslije se obavezno ide po kavama po bircevima do jedno 11h, znači prije podne se jedno sat i pol dva sjedi po kavama na dnevnoj bazi. Poslije 11 sati, opet svaki tehničar odradi ili jednu smetnju ili jednu ugradnju optike do jedno 13h, kad se to završi odnosno poslije cca 13h obavezno nalaženje i zajebancija po centralama bakra/optike do kraja radnog vremena cca 14h/15h, uz hihotanje i natrčavanje kao dječji vrtić. Nadređeni gleda svima kroz prste jer ga naravno boli ona stvar, izuzetan amaterizam što se tiče ozbiljnosti posla i vođenja kadra. Male su plaće te ni ne pokušavaju nešto više radit. Čist sumnjam da bi više radili da im se da i 1500 neto. Imaju efektivnog posla oko 3 i pol/4 sata i onda još svaki vikend slobodan sa jednom subotom u mjesecu dežurstvo. Toči se najskuplji dizel u aute što uvelike doprinosi troškovima na mjesečnoj bazi obzirom na broj zaposlenika, ali nemreš vjerovat da nitko ne kontrolira navedeno. Nadređeni su neuki/nekompetentni ljudi bez ikakvog treninga o vođenju kadra i zaposleni su na temelju dugogodišnjih veza u Telekomu, sistem prijatelj prijatelja pogura na više pozicije, ovisno ko je skim bolji. Dok sam ja bio na "učenju" prvih 2 mjeseca sa jednim kolegom, kolega me ponudi travom u službenom autu od HT'a, ja rekao istog momenta da si to maknuo van službenog vozila jer oba dvojica možemo najebat i lik sakrije travu u jednu centralu . Strašno kakva firma, teški amaterizam, za neradnike i dupelisce izvrstan posao, a tehničari bi još i veće plaće.  

Znaci efektivno radni raspored mangerski a placa sljakerska? Pa naravno da se bune 

Ako radis 5 dana u tjednu valjda je logicno da je vikend slobodan onda? Tjedno je 5 radnih dana, 5x8=40 

Nadredeni su ti koji imaju "deblje bustre" pa bi valjda oni trebali biti ozbiljniji od "sljakera"? Jos najbolje da sljaker bude ozbiljniji od svog sefa?

p.s. caka je da su place niske sve dok ne dodes do managementa. To je ono sto je problem, sto ljudi na strucnim pozicijima isto imaju relativno niska primanja. U vipu je nekada bilo dobro ali od kada ih je preuzeo carlos slim i oni stenju ako sam dobro cuo. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice