Zubar na Crevélu

poruka: 3
|
čitano: 1.852
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zubar na Crevélu".
15 godina
Zubar na Crevélu

Zaboravio si na nas dinosaure koji igramo PUBG ;)

Kad sam uzeo Rzr Viper, i otvorio kutiju, bio sam glup sam sebi da sam dao 100+ € za miš uopće. Komad plastike, nije niti karbon finish, ništa, prelagan (nema baterije? ). Kad sam skužio da je baterija već ugrađena, instalirao sam sw i upogonio ga.

Tup osjećaj je bio i dalje tu. Nakon 3-4 dana privikavanja i podešavanje, brzo mi je "sjeo", zaboravio sam na lovu i ostalo.

Tek sada, nakon par mjeseci kada se prebacim na ženin comp (instalirati neki update) koji ima moj stari gaming miš, skužiš koja je to razlika i nije mi žao, sretan si sam sebi i psihološki opravdao investiciju = točno to što si napisao u članku, well done! 

p.s.

čekam poziv za đir

0 0 hvala 0
16 godina
Zubar na Crevélu

"...jer su stava da im on daje opipljivu kompetitivnu prednost."

Ma jesu.

Za razliku od klinaca kojima roditelji kupuju konfu pa će odabrat lošiju periferiju, ovaj sad u tim godinama ima para (ako nema za ništa drugo ima barem za top periferiju) i guš mu je potrošit na to. Možda sebi to opravdava na razne načine ali nije bitno. To nisu neke cifre sad. Od COD-a 4 mi miš košta 100€ +. Šta je sad 180€.... Za tipkovnice će se uskoro davat 500€. A to su stvari koje se ne kvare. Barem iz mog iskustva. Ekran, miš, tipkovnica. Kad to mjenjaš? Traje vječno. Uzmeš najbolje i održavaš. Ako imaš zamjenskih teflonskih nožica za miša sa ebay-a ne moraš ga ni promjenit. Mjenjaš ga iz đira. Evo sad si trošia na mehaničke tipkovnice pa ćeš sad magnetske. Miš laserski, pa optički pa šta je sad ovo, ni sam neznam. Znam samo da je stvarni gain u igrici nikakav. To su gluposti. Miš mi može do 25000 DPI a ja igram na 500... jeli pooling rate 5 ili 8K. Jeli ekran 144, 244 ili 500 Hz osvježavanje, jeli refresh rate ispod 1 ms... nemaju više šta prodat.

Ako ja sa mašinom koja mi jedva daje 60 FPS u BF 5 imam 75 kileva a najbolji iza mene ima 16... šta imamo pričat. Jbg. Cili dan su mi miš i tipkovnica u ruci i ekran ispred očiju. Džaba ti sve.

0 0 hvala 0
18 godina
Zubar na Crevélu

Jerbeš miša ispod dvjesto ojra i mini zvučnike ispod 500

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice