Kineski humanoidni roboti "ukrali show" na novogod

poruka: 39
|
čitano: 12.761
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kineski humanoidni roboti "ukrali show" na novogod".
18 mjeseci
Re: Kineski humanoidni roboti "ukrali show" na nov
Gebirgs kaže...
Zaporožac kaže...

EU će upropastiti liberalna demokracija, gdje svaka budala ima pravo na mišljenje.

Ne podrzavam ekstremne sisteme, ali poznajem jednog nacelnika opcine koji je htio napraviti sportski aerodrom i kraj njega, radi blizine mora, neki hotelcic. 

Aerodrom vise za neke poslovnjake radi blizine mora i autoputa, jer sportskim avionom sletis, skocis u auto i na autoputu si za 5 min. Odande kuda trebas, a ne guras se po Splitu i sl lokacijama. 

No tu krece stvar u pm. 

Neka ekipa i kvazi zastitnika prirode uhvatila se zastite okolisa, pa prosvjedi, trazenje zastite autohtonih stanovišta šišmiša (!) i tvrdnji da ce ih avioni pobiti. Tuzbe, studije, ludila. No zajeb je u tome da je rijec o sportskoj pisti za male avione koji nemaju nocne osobine slijetanja i uzlijetanja. Kako ces pobiti šišmiše koji spavaju po danu avionom? 

U svakom slucaju pizdjenja i manije je bilo toliko da je cijela stvar na kraju otisla u 3 krasne i cijela stvar se nikada nije izgradila (aerodrom i hotel).

S time ni od 10-15 radnih mjesta nista. 

Slažem se da su investicije dobra stvar, ali isto tako se slažem da moraju biti regulirane. Od utjecaja na okoliš do financijske pozadine (da nije riječ o malverzacijama, pranju love, mitu i sl.) pa do utjecaja na lokalnu zajednicu.

17 godina
Zaporožac kaže...
Pixel kaže...
 ako je to ja je prvi ne zelim u svom dvoristu, pogledao sam projekt, to je ekoloska katastrofa za kraj.

I to je općenito europsko razmišljanje; nemojte kakiti po mome dvorištu, slobodno serite u susjedovom.

Kako ćemo napredovati kada se susjedi u EU pobiju zbog pola metra zemlje ?!

Kako ćemo napredovati kada lažni ekoljupci ne žele otvoriti tvornicu Litija (zbog inata)

Kako ćemo napredovati kada zeleni u Njemačkoj ugase najjeftiniji izvor energije u povijesti.

U Kini je autokratska demokracija i  tamo se ne može dogoditi da se ta farma pilića ne izgradi.

Može se razgovarati o tome gdje će se graditi, no da takvu investiciju odbiju, da se pita narod, nema šanse.

EU će upropastiti liberalna demokracija, gdje svaka budala ima pravo na mišljenje.

Zaboli me za ukajinca i njegovu investiciju jer je tu samo radi love i njage je najmanje briga za okoliš i ljude ovdje. Drugo, za takvu farmu ovdje nema ljudi tako da bi radna snaga sigurno bila uvezena.

Ne želim napredak pod svaku cijenu u smislu da se žrtvujegrupa ljudi, rekao sam, ako ti je to super uzmi u svoje dvorište.  I ponavljam, uvjek sam za moderne i napredne tehnologije, ali ovo nam ne treba. 

U kini, barem sada  ovakva farma pilića i u ovom obliku se ne može otvoriti, otvara e kod nas jer znaju da ovdje sve prolazi kad se podmaže na pravim mjestima pa je potrebno daleko manja investicija.

Da  budale smo ako ne želimo biti potrovani, pogledaj na netflixu seriju Olovna djeca i što se događa kad se  proizvodnja stavi ispreed ljudi !

Ako ćemo razgovarati gdje da se gradi, evo ja glasam u tvom dvorištu jer si ti za investicije i razvoj svog kraja. Meni je u mom kraju dobro kako je sad i bez te farme.

Usput ne bi mi smetala nuklearna elektrana u  zupaniji jer ne zagađuje kao ova glupa farma pilića

4 godine

Eto, zbog toga nikada nećemo naprijed.

Balkanmentalität in Aktion.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Zaporožac kaže...

Eto, zbog toga nikada nećemo naprijed.

Balkanmentalität in Aktion.

o kako ga seruckaš, baš me zanima da kad b itebi nešto takvo stavili kraj dvorišta kako bi reagirao. 

Da balkanski mentalitet, zaboli me i za napredak i za tebe,  ne želim ugroziti svoje zdravlje radi nečijeg profita. Isto tako boli druge za mene. 

Upravo zbok tvojih stavova nećemo naprijed jer ćemo uvjek biti EU smetlište.

Zbog onoga čime se ja bavim i čime sam se bavio itekako smo išli naprije, puno više nego što proječna osoba išta gura naprijed, tak oda ti tvoji komentari ne stoje. 

Ali sve ima mjeru i sve mora imati svrhu, stihijsko prihvaćanje svega ne vodi nikud.

Otvoreno pitam, ti znači ne bi imao protiv da ti napreve takvu farmu pilića kraj tvoje kuće , ne bi ti smetao smrad, prašina, buka, zagađenje vode/rijeke u kojo se cijeli grad kupa preko ljeta i tu hrpa obitelji s djecom provodi vrijeme ljeti,  pojačan promet, hrpa stranih radnika najniže razine za te prljave poslove koji će tu raditi, ne bi ti smetalo kad vidiš da se krivotvori studija utjecaja na okoliš ? Jesi opće pogledao planove i koji volumen proizvodnje  se planira i koji sve objekti ? Naravno da nisi, laprdaš u prazno.

Znači ko i po drugim temama seruckaš i podbadaš licimjerno jer se tebe ne tiče , a to isto prigovaraš drugima. Karakter nema što.

4 godine

Tko je rekao, napisao, da će se pilićarnici raditi pored nečijih kuća ?!

Postoje zone udaljene 5-6 kilometara od najbližih naselja gdje bi se to gradilo.

Nemoj sve shvaćati bukvalno i osobno.

Jesam li ti iritantan ?

To je tvoja emocija, koju si sam stvorio prema meni bez moga sudjelovanja.

Postoji opcija "ignore" i riješen problem.

Iako stalno kukaš kada se ne slažem s tvojim razmišljanjem, ti mene jedostavno ne iritiraš.

Imaš drukčije razmišljanje, ok.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Zaporožac kaže...

Tko je rekao, napisao, da će se pilićarnici raditi pored nečijih kuća ?!

Postoje zone udaljene 5-6 kilometara od najbližih naselja gdje bi se to gradilo.

Nemoj sve shvaćati bukvalno i osobno.

Jesam li ti iritantan ?

To je tvoja emocija, koju si sam stvorio prema meni bez moga sudjelovanja.

Postoji opcija "ignore" i riješen problem.

Iako stalno kukaš kada se ne slažem s tvojim razmišljanjem, ti mene jedostavno ne iritiraš.

Imaš drukčije razmišljanje, ok.

Javno je dostupan projekt, procitaj !

Poznajem taj cijeli kraj, znam koliko je udaljeno od cega.

Nisi mi odgovorio na pitanje !

Da iritantno je kad pojedinci misle da bi se drugi trebali zrtvovati da bi njihovom dupetu bilo bolje.

Ovakav nam projekt ne treba, nigdje u HR jer ce unistiti okolis gdje god bude i narusiti kvalitetu zivota u tom kraju !

Opce je nebitno ko koga iritira, ne moramo se svi slagati, ali prozivati ljude i ljepiti om primitivne etikete jer se boje za svoje zdravlje i kvalitetu zivota mi je bas ono nisko.

17 godina

Evo danas je organiziran prosvjed, poprilicno se ljudi skupilo, to dovoljno govori koliko su ljudi protiv toga. Cemu onda forsirati i nametati ljudima to na silu.

Pojedinci ovdje nisu niti svjesni koliki je to projekt i sto sve obuhvaca. Nije to jedna lokacija, gradi se se puno na mnogo mjesta, uzgoj pilica, priprema i prerada hrane za pilice, klaonica i prerada mesa, obrada otpada, a radi se o ogromnom volumenu i ogromnom utjecaju na okolis.

Cak su i neki u vladi protiv tog. Neko je primio dobru pinku da to gura.

2 0 hvala 1
17 mjeseci
Farme su ekstra smrdljive tvornice pet kilometara od naselja je premala udaljenost.
A mi smo dosta mala država za neke mega farme/klaonice.

I bez toga imamo užasno zagađen zrak, svaki četvrti stanovnik dobije karcinom, sve više djece problemi sa alergijama.

Mi smo turistička zemlja koja se promovira kao eko čista.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina

Što če nam to?

Gledao sam jedan video na YouTube-u, Kinezi su več odavno izumili sistem samo-replicirajučeg uzgoja. Napraviš bazen, ubaciš neke određene biljke, ribe i patke. I hrana se sama uzgoji. Ti samo podebreš plodove.

Plus trebalo bi cijelu državu u nacionalni park.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice