Diablo II nakon 25 godina dobio prvu ekspanziju s

poruka: 8
|
čitano: 2.680
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Diablo II nakon 25 godina dobio prvu ekspanziju s ".
17 godina

diablo 2 najbolja igra svih vremena

Intel 80286
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

E sad si ga pretjero!

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Ili nije?

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo II nakon 25 godina dobio prvu ekspanzij
Uf, da mi je to vrijeme neoprerećenosti pred 20 god pa opet zapilit za igre...

Uzeo ekspanziju i čeka se vikend
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Horned Reaer kaže...

Činjenica da su forumi i reddit krcati d2 vijestima i hypom unazad 24h a d4 pao u totalno drugi plan pokazuje kolka je d4 (i d3 prije njega) kuhana noga od igre.

Nego, vidim oo netu da nekima smeta 25 eur cijena. To je 1 eur godišnje otkad smo zadnji put dobili DLC za d2.

Druga stvar, Blizzard je taman ovo stavio u prodaju par dana prije Valentinova, jadne žene i djevojke 

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2026 0:46 (nixass).
12 godina
Cijena ovog DLC nema nikakvog smisla. 25 eur za ovo dok cijela igra s istom expanzijiom 40. Radije sam onda uzeo sve na Steamu pa imam i za steam deck, achievements itd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

25 eura za prvi DLC nakon 25 godina, za igru koja je definirala (A)RPG zanr, koji donosi hrpu community-driven QOL poboljsanja je sasvim ok cijena.

igra ciji ce igraci igrat igru vjerojatno jos desetljecima dok ce D3 (vec je) i D4 past u zaborav zbog svoje prosjecnosti.

1 euro po godini cekanja ili ako cemo sve svest na neki jednostavni nazivnik - dva kebaba i dva soka

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
10 godina
Horned Reaer kaže...

Diablo 2 me koštao drugu godinu na faksu. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice