Volkswagen na razini Europe analizom podataka iz v

poruka: 5
|
čitano: 3.978
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen na razini Europe analizom podataka iz v".
9 godina

Voljeli ili mrzili EU regulative, ovdje je dobra stvar sto je privola obavezna da bi se podaci o voznji prikupljali. 
U "zemlji slobodnih" pojedini proizvodjaci prikupljaju iste podatke bez privole, onda ih prodavaju osiguravajucim kucama koje vam na osnovu toga povecavaju cijenu premije. 

Na svim svojim uredjajima je telemetrija iskljucena i automobili nisu iznimka. 

5 0 hvala 1
17 godina
Da mi je samo znati kako skupljaju privole pješaka, biciklicsta i djece koja se igraju pokraj zebre...
Gledam te!

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Volkswagen na razini Europe analizom podataka
VW ima deal sa osiguranjem s kojim ako sklopite ugovor te dopustite da vas prate imate jeftinije osiguranje.

Kaj mene osobno smeta kaj kupujemo skupe aute sa bezbroj senzora kamera i svasta nesto sto cini voznju visestruko sigurnijom a ne dobijemo bonus za to. Nije isto ako se neko vozi u kanti bez icega ili u recimo Tesli koja kuzi sve i upozorava za sve.
5 godina
Da, kuži sve i upozorava na sve... I to sve dok ne dođe oštar zavoj pa te pokuša baciti s litice 😂
16 godina
Pa kako znas da se ja nisam zelija bacit sa litice :)
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice