Bilo je i vrijeme!!! 😍😍😍
Mučko Đubre
Bilo je i vrijeme!!! 😍😍😍
Mučko Đubre
Sjetih se starih vremena i prvih pucačina: Doom, Wolfeinstein , Duke Nukem 3D... Nostalgija žešća.
Bajdvej igrica izgleda obećavajuće i jedva čekam izlazak. 
Nakon nastavka iz 2004 od serije su napravili trash (moje skromno misljenje).
Ako ce ovo biti nesto drugacije okay, ali nisam optimist.
Nakon nastavka iz 2004 od serije su napravili trash (moje skromno misljenje).
Ako ce ovo biti nesto drugacije okay, ali nisam optimist.
2004. borami mog nema nista. Ima neki 2003. kao free to play multiplayer pokusaj, ali nakon wolfa 3D legendarnog imas reboot Return to Castle Wolfenstein (2001) i Wolfenstein (2009). I to su slatkiši od igirca. Evo danas ih se može slobodno zagirat, zabava zagarantirana. I onda imaš opet reboot Wolfenstein: The New Order (2014) koja je baš zanimljiva. Pa prequel te Wolfenstein: The Old Blood (2015) koja mi se pari s brda s dola skelpana, kratka i neka mi je bila kao bzvz. Wolfenstein II: The New Colossus (2017) je bila dobra iako ima preseransa ali igirce iz 2001. i 2008. (2009. evo i ja sam se zaj...) su mi bile bolje. Ostalo mi je jos Wolfenstein: Youngblood (2019) di igraš sa njegovim kcerama, woke wolfenstein. Ali nemam ga volje jos zaigrat, pređem ga prije nego izađe ova nova.
Life is jazz. Play it cool.
Meni ta cijela alternativna naci spika nikad nije sjela, niti u igrama niti u filmovima. Tako mi je i sve iz Wolfensteina nekako meh.
DOOM izvrstan (imao sam lude snove od te igre), Duke Nukem fora ali ništa više od toga, no Wolfenstein me baš nikad nije primio.
Odlična igra, odlična tematika, no bojim se da ju ne upropaste jer su moji kriteriji više retro naklonjeni.
Meni ta cijela alternativna naci spika nikad nije sjela, niti u igrama niti u filmovima. Tako mi je i sve iz Wolfensteina nekako meh.
DOOM izvrstan (imao sam lude snove od te igre), Duke Nukem fora ali ništa više od toga, no Wolfenstein me baš nikad nije primio.
Ovaj Wolfenstein: The New Order (2014), prva igrica reboota, je interesantna prica. Blasko pri napadu saveznika na Deathshead-ov dvorac dobije ozljedu glave i završi kao anonimna osoba u asyliumu, i godinama tu ostane nepokretan i zaboravljen. Saveznici izgubili rat, nacisti vladaju svijetom...
Tako da se prvi dio može odigrat svakako, čisto za vidit kakav je reboot. Ali nije problem ni sve zaigrat, ako te prvi privuce.
2004. borami mog nema nista.
Vala, kapa dolje radi poznavanja materije. Impresivno. 
Mislim na onaj nastavak s Heinrichom I, zemskama u latex/koznim kombinezonima, blagom u skrivenim prostorima iza zidova i jednom uzbudljivom radnjom u stilu Indiane Jonesa gdje se docaravaju dvorci nakiceni Hitlerovim portretima, skrinje sa zlatom, snjezne planine, Totenkopfa koji bjezi u Natter-u, zrakoplovu lansiranim raketnim pogonom, i onda slijedi okultni twist i uskrsnuce Heinricha za kraj.
Da ne spominjem da je parobranski desant u kojem dolijece ekipa naoruzana s FG-ima isto spektakl.
Toga mi dajte, ne EDI gluposti gdje kcer Frau Engel opci s crncem itd. Te scenarije gledam svaki dan u reklamama.
Ako je originalni Wolf mogao imati Horst Wessel lied na intro spici, a de facto ubijas Naciste, ne vidim zasto ti originalni i najbolji protivnici ne bi i dalje mogli biti povijesno barem malo tocniji. Youngblood je perverzija koju ne bih lopatom taknuo, tu se slazem.
Definitivno best one Return to Castle Wolfenstein (taj dozivljaj, alarmi i vise naklonjen stealth u nekim misijama)
Al moram priznat i reboot mi je odlican, sve osim Youngblood koji mi nije sjeo (nekakav semi-open world, repetativnost itd)
2004. borami mog nema nista.
Vala, kapa dolje radi poznavanja materije. Impresivno. 
Mislim na onaj nastavak s Heinrichom I, zemskama u latex/koznim kombinezonima, blagom u skrivenim prostorima iza zidova i jednom uzbudljivom radnjom u stilu Indiane Jonesa gdje se docaravaju dvorci nakiceni Hitlerovim portretima, skrinje sa zlatom, snjezne planine, Totenkopfa koji bjezi u Natter-u, zrakoplovu lansiranim raketnim pogonom, i onda slijedi okultni twist i uskrsnuce Heinricha za kraj.
Odigraj obavezno onda i nastavak iz 2009. godine. Isto ti je, sve bude normalno, ona lipa sela/gradici, i onda prebaci na okultno. Zabava zagaratirana.