Volkswagen otkrio detalje i cijenu nadolazećeg ele

poruka: 9
|
čitano: 6.590
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen otkrio detalje i cijenu nadolazećeg ele".
17 godina

25k za auto bez toplinske pumpe dometom od 250km i 116konja u autu od tonu i pola. Mozda kao drugi auto za razvazat djecu u i iz skole ili za penzionere koji imaju kucu pa mogu puniti jeftino i trebaju zadnji auto prije nego ih vrag zeme.

Bas me zanima kakav bude autek.

0 0 hvala 0
5 godina
Re: Volkswagen otkrio detalje i cijenu nadolazećeg
Đabe jbte, skoro 10000€ skuplji od odlicnog ice i20😂🤣
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Znamo kako to ide kod njemaca, kreće od 25k ali ako želiš sjedalo ili volan koji nije drven - onda je cijena 30k i to za mizernih 116ks. Fala lepa.

1 0 hvala 0
12 godina
maxus182 kaže...

...ili volan koji nije drven 

drveni volan nije osnovna oprema, to ćeš platit masne novčeke da bi dobio taj retro štih

5 godina
NEW_MAN kaže...

25k za auto bez toplinske pumpe dometom od 250km i 116konja u autu od tonu i pola. Mozda kao drugi auto za razvazat djecu u i iz skole ili za penzionere koji imaju kucu pa mogu puniti jeftino i trebaju zadnji auto prije nego ih vrag zeme.

Kako znaše da nema toplinsku pumpu?

17 godina
Gallu kaže...
NEW_MAN kaže...

Kako znaše da nema toplinsku pumpu?

Iz iskustva. Sve zivo iz VAG kuhinje je u pocetnoj konfiguraciji bez toplinske pumpe i tek nakon 10k nadoplate dobijes paket opreme sa toplinskom pumpom. Odi na Skodin website ili VW pa pogledaj EV modele i kaj dobijes te u kojem paketu opreme bude toplinska pumpa. Po defoltu ne daju toplinsku pumpu.

EDIT:

Nadoplata za toplinsku pumu je moguca za tisucu i nesto sitno eura ili bude u nekom 10k skupljem paketu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 10:59 (NEW_MAN).
7 godina

jučer mi je jedna vozačica u ID3 oduzela prednost u mom prdekalu na dinosaure...vjerojatno je to učinila iz zelenih pobuda...ili kad me tesla pritiće na cesti di je ograničenje 60...ja vozim skoro 80 i puna crta...a tako je to ča su avti pametniji to su veči idioti za volanom

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
HCMAA kaže...

jučer mi je jedna vozačica u ID3 oduzela prednost u mom prdekalu na dinosaure...vjerojatno je to učinila iz zelenih pobuda...ili kad me tesla pritiće na cesti di je ograničenje 60...ja vozim skoro 80 i puna crta...a tako je to ča su avti pametniji to su veči idioti za volanom

Opcenito to tako ide kod ljudi...

Sto imamo napredniju tehnologiju, toliko su ljudi veci debili.

Ocito je neka paralela koja je neminovna...

Truth in engineering.
5 godina
Cijene će ići dolje. Morati će. Inače će ih i europska i kineska konkurencija pojesti. Stellantis npr. već nudi toplinsku pumpu kao dodatak za 400-500€.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice