Ovaj robot od 20.000 dolara čistit će vam kuću, no

poruka: 7
|
čitano: 7.514
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovaj robot od 20.000 dolara čistit će vam kuću, no".
17 godina

I eto nam nove Esmeralde: sapunica o obitelji koja nabavi robota a kojim daljinski iz Meksika upravlja meksička služavka. U jednom momentu muž prevari ženu s tim robotom i tu krene drama...

EDIT: ako tko snimi takvu seriju, tužit ću ga za krađu ideje

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2025 8:09 (Ges).

5 0 hvala 1
16 godina
Re: Ovaj robot od 20.000 dolara čistit će vam kuću

Dr, House: penilna rekonstrukcija nakon žestoke ševe  u spremištu filtera nove robotske služavke (nema više spremišta za metle i mopove)!

Pik-puk za mene, se vas bum tužil ak mi ne paltite tantijeme za ovaj izvrsni scenarijski uradak...

Ju je je? Je ju je!
13 godina

dok ne dođe ovakva spremačica, jedino mi od robota u kuću može usisavač

doduše, od tih robotskih usisavača me hvata paranoja da ću se popiknut na njega i slomit vrat 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2025 10:06 (picajzla0707).
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 mjeseci
protjeran

Ne znam za vas, ali neće meni ikakav robot čistit kuću i zalijevat bilje.

Koliko vam se puta dogodilo da s prijateljem razgovarate o nečemu, da bi vam se nedugo zatim upravo ta stvar pojavila kao ciljani oglas namobitelu?..

Iman ja jedno ovakvo, ali natprirodno iskustvo! Pet nas je u kužini, pričamo za stolom. Zapričamo se sestra i ja o biciklama, i savjetujem joj da si kupi biciklu, da bi joj baš dobro došla. 

Prošla tek minuta, ako ne i manje - čujem kratko zvono. Oden i otvorin - nikoga na vidiku. Pogledan prema podu, kad ono neki katalog - o biciklama! Za minut ili još brže! Svi smo se ukipili od čuda. Nikad prije, a ni poslije nismo dobili katalog o biciklama. Pita san svakoga - nikad to nismo dobili. Baš mi je to nekako razgalilo dušu, i sad kad se sjetim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2025 11:23 (Napon).

0 0 hvala 1
14 godina
Napon kaže...

Ne znam za vas, ali neće meni ikakav robot čistit kuću i zalijevat bilje.

Koliko vam se puta dogodilo da s prijateljem razgovarate o nečemu, da bi vam se nedugo zatim upravo ta stvar pojavila kao ciljani oglas namobitelu?..

Iman ja jedno ovakvo, ali natprirodno iskustvo! Pet nas je u kužini, pričamo za stolom. Zapričamo se sestra i ja o biciklama, i savjetujem joj da si kupi biciklu, da bi joj baš dobro došla. 

Prošla tek minuta, ako ne i manje - čujem kratko zvono. Oden i otvorin - nikoga na vidiku. Pogledan prema podu, kad ono neki katalog - o biciklama! Za minut ili još brže! Svi smo se ukipili od čuda. Nikad prije, a ni poslije nismo dobili katalog o biciklama. Pita san svakoga - nikad to nismo dobili. Baš mi je to nekako razgalilo dušu, i sad kad se sjetim.

I meni slično, kad sam rekao da sam napredovao u stranci i upoznao referenta nabave u općini počele su mi se vrtiti reklame za premium vozila od 50k+ i vile s bazenima.

17 godina
Napon kaže...

underpants gnomes

17 mjeseci
Dalo bi se razmišljati o tome kad UI upakirali u ovaku ljusku

https://m.imdb.com/title/tt24871974/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_img_4
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: