EYU priprema paket pomoći težak 150 milijardi za ukrajinu....a sa druge strane ovaj motor radi cijene bude imao ograničenu uporabu...umisto da se tih 150 iskoristi za široku primjenu i ubrza zelena tranzicija...pomalo idu na K sa ukrajinom...je rusija je agresor ali stvarnost je takva da položaj na terenu je takav da ukrajina mora ići na kompromis i nastaviti graditi svoju budućnost
Novi rekord za elektromotore: više od 1.000 KS iz
- poruka: 17
- |
- čitano: 9.967
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EYU priprema paket pomoći težak 150 milijardi za ukrajinu....a sa druge strane ovaj motor radi cijene bude imao ograničenu uporabu...umisto da se tih 150 iskoristi za široku primjenu i ubrza zelena tranzicija...pomalo idu na K sa ukrajinom...je rusija je agresor ali stvarnost je takva da položaj na terenu je takav da ukrajina mora ići na kompromis i nastaviti graditi svoju budućnost
kad rusija stane onda se može pregovarati i teže je agresoru nego onome tko se brani
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
a vidim da se sada malo više žale kada je i trump okrenuo pa počeo udarati po glavnim izvorima zarade
Sad koliko Rusija ima naftnih i plinskih postrojenja i koliko može trpiti to i dali će reagirati na duboke napade NATO vojnika? što se tiče prijetnji prije 2022. ispalo je da ne blefiraju.
Sad koliko Rusija ima naftnih i plinskih postrojenja i koliko može trpiti to i dali će reagirati na duboke napade NATO vojnika? što se tiče prijetnji prije 2022. ispalo je da ne blefiraju.
Neće se nikada desiti direktan sukob kakav god spin da rade jer su rusi svašta ali nisu glupi. dok mogu gurat nešto na svoj mlin će tako nastaviti, ali izravni sukob nema logike
napad na ukrajinu je napad na slabiju zemlju bez direktnih saveznika.
No dobro jedino smo sigruni po logici da imaju mnogi nuklearno oružje , sigurnost tipa ma neće on zato što će njega odmah onaj. Hmm, tko je čitao ili pratio povijest zna da u najmanje tri navrata smo imali sreće da nije došlo do međusobnog raketiranja, i niti jednom radi razuma vođe ili njemu bližih ili vojnom vrhu, nego nekim tamo slučajnim hrabrim pojedincima karakterima koji su se ogriješili o vojnu zapovijed , te su kasnije degradirani radi čina odbijanja zapovijedi a zapravo "spašavanja svijeta".
https://en.wikipedia.org/wiki/Stanislav_Petrov https://maritime-executive.com/editorials/cuban-missile-crisis-when-soviet-subs-nearly-used-nuclear-arms
i ne mogu naći nato časnika koji je isto zaustavio ludost koja je skoro dovela do rata.
A tek će naši sinovi i unuci znati koliko smo sada blizu rata , mislim kad se sa dokumenata skine oznaka vojna tajna. Isto kao što smo saznali o onim junacima 50 godina kasnije.
Jel ima na ovom forumu moderator ili netko da spriječi ovakve rasprave?
i ne mogu naći nato časnika koji je isto zaustavio ludost koja je skoro dovela do rata.
A tek će naši sinovi i unuci znati koliko smo sada blizu rata , mislim kad se sa dokumenata skine oznaka vojna tajna. Isto kao što smo saznali o onim junacima 50 godina kasnije.
Koja je to ludost, koju nije odbio izvršiti NATO časnik, dovela do rata? I kad je bio taj rat?
Ili možda ne možeš naći časnika koji je odbio izvršiti naređenje nebili zaustavio ludost, zato što to nikad nije trebao učiniti.
Evo jedna rečenica iz povijesti i koliko je gusto bilo: “We now know how nervous the [Soviet] leadership became, ... [putting] the entire [state] arsenal with its 11,000 warheads on to maximum combat alert,” writes Downing in his book.
Ukratko jedan visoki časnik NATO (ako baš hoćeš potražit ću i taj detalj i o kome se radi) je javio Sovjetima da su to ipak samo simulacije i vojne vježbe, te su se ovi ipak smirili.
Evo jedna rečenica iz povijesti i koliko je gusto bilo: “We now know how nervous the [Soviet] leadership became, ... [putting] the entire [state] arsenal with its 11,000 warheads on to maximum combat alert,” writes Downing in his book.
Ukratko jedan visoki časnik NATO (ako baš hoćeš potražit ću i taj detalj i o kome se radi) je javio Sovjetima da su to ipak samo simulacije i vojne vježbe, te su se ovi ipak smirili.
Ali rat, kad je bio taj rat koji se desio zbog ludosti koju nije spriječio NATO časnik odbijajući izvršiti narđenje?
Marko pa dovoljno smo trolali mislim , ako imaš što konkretno za pitati ili napisati napiši, nećemo sada vagati dijelove rečenica iz konteksta, ne vidim smisao, nit se može shvatiti što si pitao u zadnjoj rečenici. Prilično sam jasno napisao da je čovjek spriječio rat. Kao i što sam podastro dokaze svojih izjava da je situacija opasna , vrlo opasna.
Marko pa dovoljno smo trolali mislim , ako imaš što konkretno za pitati ili napisati napiši, nećemo sada vagati dijelove rečenica iz konteksta, ne vidim smisao, nit se može shvatiti što si pitao u zadnjoj rečenici. Prilično sam jasno napisao da je čovjek spriječio rat. Kao i što sam podastro dokaze svojih izjava da je situacija opasna , vrlo opasna.
Dobro. Eto ti si u svemu u pravu. Situacija je opasna. Rat je spriječen. Sve je kako (ne)treba.

Dosta više o ratu...
Taj posrani elektromotor sam ne proizvodi snagu nego je troši.
Dakle, to samostalno je za qurac.
Neka se jave kad proizvodu generator tako malih dimenzija.