Kako postići i održavati životnu ravnotežu? Važan

poruka: 3
|
čitano: 2.520
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako postići i održavati životnu ravnotežu? Važan ".
11 mjeseci

Baš nedavno razmišljao kako bi bilo dobro svakih 10 godina mijenjati posao a nakon 20 obavezno, taman lijepo dvije karijere i u mirovinu (po treću karijeru vrpanje po kontejnerima ili vrtlarenje da bi imao što jesti).

Ako radiš repetitive poslove da je ne znam koliko lagan uzeti će svoj danak od zdravlja za 20 godina, ili tko sjedi cijelo vrijeme uff.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Jedino zbog čeg bih mijenjao posao su ljudi, jer ovdje gdje radim svi se samo bave drugima umjesto poslom, i svima je cilj popišat se po nekome, dok je sam posao sveden na izvještaje o izvještajima o izvještajima.

Nažalost, plaća je dobra za količinu posla i ostale uvijete pa eto ostajem plivat u toj kaljuži, ali da, rado bih se dizao zorom negdje u planini, hranio kokice i vodio ovce na ispašu...

2 0 hvala 0
2 mjeseca
protjeran

Motivacija - plamen, disciplina - održavanje plamena. Ako je duša - dom, a oko - prozor duše, tada se disciplinom dušu drži toplom, pa i vrućom, a oko je bistro i toplo - ukazuje na unutarnji mir, ispunjenost i radost, na duševno dobrostanje. Čak i ako se čovjek nađe u najgoroj situaciji, i ako je agonija produljena - mora dat sve od sebe da barem održava oganj živim, da zadrži ljudskost i da se ne slomi.

A ako je čovjek ili čovjećica nalik Jobu ili Apostolu Pavlu, tada u grozomornoj situaciji - ne samo da održava oganj, nego održava svoj unutarnji požar. Tako Pavao reče: "Najsnažniji sam kad sam najslabiji". "Sve šta sam izgubio poradi Krista, gledam kao dobitak"

Od 5 crtica navedenih u tekstu, druga mi ide prilično slabo (ocjena -2 do 2), a ostale 4 gotovo besprijekorno (ocjene -5 do 5). U zadnje vrijeme pokušavam radit na drugoj, nije lako, baš i ne ide; da mi je barem doseć prosjek, i to mi je daleki san hahahaaa! A svima vama, neka je svako dobro u sve vaše dane, održavajte plamen - ne dajte se! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2025 14:18 (Napon).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice