Preis zum Marktstart ab ca. 73.000 Euro
Model sa fotki bude 80k+. Mucho dinero!
Za razliku od BMWa nije ruzan i infotainment ne izgleda ko UI iz neke SF igre iz devedesetih.
Za razliku od BMWa nije ruzan i infotainment ne izgleda ko UI iz neke SF igre iz devedesetih.
Meni je obratno. GLC s ovom glupom maskom izgleda loše. Isto s infotainmentom. Nitko nije išao kupiti EQ modele zbog ekrana.
BMW je napravio dobar posao s i4 i iX1, potukao Mercedes s EQ failom. Nekako mi GLC izgleda da ide po istom receptu kao EQ, samo što eto imaju konačno kompetitivnu tehnologiju.
Ono što je pozitivno je da su ovo vjerojatno prvi pošteni električni modeli od ovih proizvođača. Bit će zanimljivo vidjeti da li se Kineski modeli mogu probiti u ovaj segment.
Jel i vama sumnjivo da u današnjem vremenu kad se konjska snaga prodaje na "kile", ovo dvoje prodaju modele u +-20KS, kao da se i dalje natječu međusobno, a (recimo) BYD rokne 550KS?
Maska izgleda kao nos pickupa 60ih, ali ne na lijep nostalgičan način. To što svjetli ko Betlehem je otrcano da gore ne može biti. Stvarno ne vidim privlačnost u ovoj rugobnosti i bižuteriji kakvom se diče moderni auti... Novi Clio isto, oooduran je. Izgleda kao zla agresivna svemirska buba, a mali slabašni gradski autić
Zar nisu rekli iz Marcedesa da imaju SSB za seriske aute?
Mercov UI bolje izgleda, ali BMWov ima nekako bolji UX, jednostavniji je. Osim ako govorimo o onome što je nekad bila klasična ploča s instrumentima, to je kod BMWa stvarno neprobavljivo ružno. Ono što mi smeta kod Mercovih EQa je odvratan zvuk tijekom vožnje, u svim konfiguracijama. A cijena... pa već odavno nema Merca ispod 70k, osim ako hoćeš neku stvarno bijednu verziju.