Alfa-terapija: novo poglavlje u liječenju karcinom

poruka: 4
|
čitano: 6.120
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Alfa-terapija: novo poglavlje u liječenju karcinom".
16 godina

Ako mogu "upast". Ima li u ovom clanku "sta pametnog" (predstavljeno je kao nešto revolucionalno)?

(iako je clanak za pretplatnike (preskupi su, a i nemam vremena za konzumaciju tog sadržaja) u uvodu ima nekoliko linkova na vanjske izvore i iz samog uvoda se može skužit, tko se razumije u to, naravno). Hvala...

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Alfa-terapija: novo poglavlje u liječenju karc

Ionako nemaš vremena za konzumaciju tog sadržaja, pa ti je svejedno :-)
A i nema u njemu baš nešto pametno za pročitati, vjeruj mi; ja sam ga pročitao preko nekoliko puta.

(šalu na stranu - zaista sam ga pročitao i stoji mi na popisu tema za jedan od skorašnjih tekstova koje pišem za Bug.hr)

Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2025 13:08 (Doc Berecki).
16 godina

Hvala lipa na odgovoru! A i ja upadam a nisam ni pohvalio odlično napisan članak! Ma kakav newscientist... Posebno mi je drago što se članak dotiće primjene u stvarnom životu. GG Doc!

1 0 hvala 0
17 godina

Ono što mi je fascinanto kod tebe moj doktore, što i kada pišeš o usranim temama, kao što su ove, čitajući tekst, imam osjećaj, da i osobe koje su očajne, dobiju neku snagu i volju za daljnju borbu.

Inače karcinom dojke u starome Egiptu, nije bi nepoznanica. A, liječen je, tako što bi užarili oštricu, te sa jako užarenom oštricom, bi spalili kancerogeno tkivo. 

I neki puta, rak bi bio pobijeđen, ali ako bi se vratio, liječnik bi samo ostavio komentar tipa: "Rak se vratio i ne mogu ništa". 

Smatra se, da je u starome Egiptu, svaka 1000 smrt, bila posljedica neke vrste karcinoma. 

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice