Fiskalizacija 2.0 - Bez fiskaliziranog eRačuna – v

poruka: 7
|
čitano: 4.853
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fiskalizacija 2.0 - Bez fiskaliziranog eRačuna – v".
16 godina

Ma uvesti ćemo mi tu fiskalizaciju i za 15 dana....  samo da se AP može qhurcqit po Briselu  🤮

1 0 hvala 0
7 godina
Re: Fiskalizacija 2.0 - Bez fiskaliziranog eRačuna
Idiotima koji puno proračun do gola ih oguliti kako bi plemstvo koje prazni proračun moglo sebi dizati plaće u nedogled...i onda plen-ki-moon poziva budale koje se bave turizmom da ne dižu cijene...a recimo 2019 je plaća u ugostiteljstvu turističkom bila 6000kn...a sad nitko ne ide ispod 2000€...sir 40kn...sada 65kn...gaziranih otrovi u nabavi bili duplo jeftiniji...french fries duplo skuplji sada...itd...itd

A to ča je određeni NP dignuo ulaz na 40€ po osobi se ne govori...jer služi za uhljebe kupovanje glasova
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2025 20:50 (HCMAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran

Nek se napuse kurca, jos jedan dodatni namet, u 5 godina su mi se udvostrucili

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
HCMAA kaže...
Idiotima koji puno proračun do gola ih oguliti kako bi plemstvo koje prazni proračun moglo sebi dizati plaće u nedogled...i onda plen-ki-moon poziva budale koje se bave turizmom da ne dižu cijene...a recimo 2019 je plaća u ugostiteljstvu turističkom bila 6000kn...a sad nitko ne ide ispod 2000€...sir 40kn...sada 65kn...gaziranih otrovi u nabavi bili duplo jeftiniji...french fries duplo skuplji sada...itd...itd

A to ča je određeni NP dignuo ulaz na 40€ po osobi se ne govori...jer služi za uhljebe kupovanje glasova

tko će se prvi žaliti nego oni koji najviše koriste situaciju i najviše zarađuju. ugostitelji i građevinari. ne znam ima li gore "šorte". kooperantima i radnicima će krv popiti i kožu s leđa oguliti samo da bi svoj džep napunili i povećali vozni park, a s druge strane plaću i kukaju kao da im je najgore i najteže na svijetu. čast izuzecima, ali tu kod nas ovi vezani uz turizam su u velikoj većini obične hijene.

kakvih 2000 eura za plaće  daj me nemoj, osoblje koje dovode je "dno" kvalitete i znanja, plaća minimum, a sve ostalo na maksimum.

4 godine

Nitko od vas nije pretplatnik.

Niste pročitali članak do kraja, a članak sretno završava. :p

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine
Zaporožac kaže...

Nitko od vas nije pretplatnik.

Niste pročitali članak do kraja, a članak sretno završava. :p