Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje prepozn

poruka: 5
|
čitano: 7.111
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje prepozn".
10 godina

Prolazim tim putem svaki dan. Omogućavanje skretanja desno iz krajnje lijeve trake da bi nakon 50 metara svi morali ući u jednu traku neće riješiti ništa. A ovakva dijagonalna biciklistička traka je recept za katastrofu. Ne samo da su biciklisti uglavnom nemarni i jure bezglavo, nego su i vozači uglavnom nekoncentrirani (bulje u mobitele). Na sve to stavi ovakvo dijagonalno križanje i bojim se ishoda.

Strepim.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Kaj nema sad parkinga u Slovenskoj? 

Što se tiće biciklista, puna mi ih je kapa...pridržavanje propisa velika '0', pogotovo prema pješacima.

Pješak je danas još više ugrožena vrsta uz sva ta prometala oko sebe...

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje pre
coldGT kaže...

Kaj nema sad parkinga u Slovenskoj? 

Što se tiće biciklista, puna mi ih je kapa...pridržavanje propisa velika '0', pogotovo prema pješacima.

Pješak je danas još više ugrožena vrsta uz sva ta prometala oko sebe...

I pješake bez mobitela u rukama može se također brojati na prste jedne ruke...

12 godina
Re: Zagreb dobio prvo "pametno raskrižje" koje pre
RIP early adopteri :(

1 0 hvala 0
17 godina

-konkretan dokaz (ili činjenica) da ai nema baš nikakve veze s inteligencijom.. ili gdadskim odlukama koje imaju razne kriterije, porive-želje-razloge.. npr politički.

-ali sladak detalj je i tokut biciklu pred mini pješački-zebru .. :) dok sve zajedno nalikuje na put u oz, dodati likove kao slamnatog (bez mozga) i crvene cipelice uz muzičko-plesnu točku i .. imamo grad i prometnu regulaciju ili zabavni park za frustrirane vlasti i obećanja koja moraju ispuniti .. kad već ostalo važnije nisu...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice